Blogolj!

A migránsok betelepítésébe Botka belebukhat


Újabb fejlövése támadt a gyilkos muzulmán horda beözönlést támogató európai baloldalnak. Mivel előre borítékolható, hogy a magyar és az utána várható többi tagállami népszavazáson az emberek normális többsége el fogja utasítani a betelepítést, a kötelező kvótákat, ezért végső kétségbeesésükben esztelenebbnél esztelenebb javaslatokkal állnak elő.

A gyilkos migráns csürhe beözönlését támogató díszes baloldali kompánia: Tóbiás József, az MSZP elnöke, Martin Schulz, az Európai Parlament baloldali elnöke és Botka László, Szeged MSZP-s polgármestere Szegeden. Talán épp ekkor ötlötték ki, hogy a kormányok helyett városokkal állapodjon meg az Európai Bizottság a migránsok betelepítéséről

Ahogy azt a facepress.hu a minap megírta, most épp úgy akarják meghekkelni a tagállami népszavazásokat és megkerülni a kvótát nem támogató kormányokat, hogy ne a kormányokkal, hanem egyes településekkel állapodjon meg az európai Bizottság a migránsok letelepítéséről. Mindezt természetesen némi aprópénzért cserébe.

A logikájuk szerint a baloldali városok minden bizonnyal partnerek lesznek ebben, hiszen ez politikai kötelességük és ráadásul érdekük is, hiszen így szavazókat importálhatnak maguknak, például Afrika vagy Ázsia mélyéről.

Hogy ez teljesen nyilvánvalóan abszurd, az minden józan gondolkodású ember számára egyértelmű. Hiába fogadja be például a Botka László vezette Szeged ezer és ezer számra majd a migránsokat, ha azokat nem őrizheti zárt táborban, azok nyilvánvalóan nem csak Szegeden fognak felbukkanni, hanem bárhol az országban. Ami onnantól fogva már nem csak Botkáék ügye, hanem az egész országé.  

Másrészt az egyszeri, Európai Uniós pénzügyi alamizsnából Szeged, Zugló, Kispest vagy Angyalföld hosszútávon nem fogja tudni eltartani az ezerszámra betelepített migránsokat, akik száma ráadásul a kötelező családegyesítés után sokszorosára fog duzzadni. Így vagy a baloldal vezette városok működtetése, fejlesztése kerül veszélybe, illetve egyenesen csődbe juthatnak, vagy a magyar adófizetőknek kerül majd sok pénzébe Botka és baloldali társainak felelőtlensége.

Lázár János a kormányinfón persze ennek az eszement őrült ötletnek a gyengéjére is rámutatott: véleménye szerint helyi népszavazás nélkül egyetlen felelős városvezető sem erőltethet rá a saját településére a migránsok ezreit. És ha Botka, vagy Karácsony, vagy Tóth József félne kikérni a helyben élők véleményét, tőlük függetlenül, a szegedi, zuglói és angyalföldi polgárok is kezdeményezhetnek az ügyben helyi népszavazást.

Kétségünk ne legyen, Szegeden, Zuglóban, Kispesten, de még Angyalföldön is le fogják szavazni az emberek a migránsok betelepítését, hiszen még a baloldali szavazók abszolút többsége is elutasítja a kvótát. Egy ilyen helyi népszavazás pedig hatalmas arculcsapás, hatalmas vereség lesz Botkának és társainak. Bukással felérő vereség, ami Botka politikai pályafutásának végét jelenti majd.

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/27376/pics/lead_800x600.png
angyalföld,beözönlés,botka lászló,karácsony gergely,kispest,kvóta,kvótanépszavazás,migránsok,muzulmán horda,szeged,zugló
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?