Blogolj!

Ezek tényleg ennyire hülyék? Ezek tényleg ennyire hülyék!


Itt van például ez a Zsóti. Aki egykor nagyhatalmú és még nagyobb szájú szoci parlamenti ingyenélő volt. Aztán a 2014-es nagy ellenzéki székfoglalós játékban neki csak az árnyékszéken jutott hely. Így Zsóti hoppon maradt. Majd éhkoppon. Szegény Zsóti ugyanis a facebookon sírta el bánatát, hogy ebben a szörnyű országban neki bizony nem jut a betevő falatra se… Nosza, segített rajta rögvest a jó Karácsony Gergely. Így, mire elmúlt 2014-ben Karácsony szent ünnepe, Zsótinak lett ismét jól fizető széke, a balliberális oldal politikai fizetőhelyén, Zuglóban.

Zsóti, az éhező, azaz Török Zsolt, volt MSZP-s országgyűlési képviselő, pártszóvivő

Ám Zsótinak most ismét anyagi gondjai akadtak.

Addig-addig gyalázta szakmányba a Fideszes politikusokat, míg nem egyszer a bíróság azt mondta, hogy „Te Zsóti, ez már akkora hazug baromság volt, hogy valami csekélységre csak meg kell büntessünk…” Így róttak ki Zsótira fél millió forint büntetést és némi bocsánatkérést. Zsóti, a bocsánatkérésnek eleget téve - hisz az ingyen van – feledve vagy inkább elfedve a bocsánatkérést, újfent gyalázkodásba fogott. Az igazság fölkent bajnokaként lefestve önnön magát. És hogy mindeme nemes tetteit minél szélesebb nyilvánosság elé tárhassa, legott kitalált egy igazi politikai piáros akciót. Hisz Zsóti ért a médiához, pártszóvivő volt őkelme egykoron, még nem is oly régen. Szóval Zsóti a nagy piáros-médiás azt találta ki, hogy facebookos pénzkunyerálással hívja föl a figyelmet igazság bajnoka önmagára.

Tudja a fene, mit remélt ettől… Tán azt hitte, hogy pár óra alatt összejön a fél milla és kiállhat a média elé, hogy lám az emberek így díjazzák az ő „igazság szókimondását”? És tán azt hitte, hogy az MSZP szó nélkül tűri, hogy fél millával lejárassa az egész pártot? Hát Zsóti, nagyot tévedett. Először kiröhögték, majd meghazudtolták. Végül arra kényszerítették, hogy vonja vissza a szenzációsnak hitt pénzkunyeráló piár pankrációját…

Elnézve az egész, elképesztő ügyet és az abban szereplőket, azonnal megértjük, miért buknak el ezek 2006 ősze óta minden országos választást, miért képtelenek egy évtizede egy értelmes politikai üzenet megfogalmazására és kommunikációjára.

Mert ezek tényleg ennyire hülyék!

1
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/27340/pics/lead_800x600.jpg
balliberális,istenbarma,karácsony gergely,mszp,piár,politikai pr,pr,török zsolt,zugló
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Alfréd 2016-05-19 10:37:54
A Szocialisták tök hülyének nézik a választópolgárok egy részét és a sok nyugdíjas küldi nekik a pénzt a központban meg jót röhögnek rajtuk??? a Tóbiás az ilyen pénzekből
öltözteti fel a felesége meztelen testét!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?