Blogolj!

Megint belerúgtak a magyar sportolókba…


A balliberális média a magyar sportolók ellen szurkol, mert ezzel akar a kormányba rúgni. Képtelenek lesznek örülni a magyar sikereknek, és akárhány érmet nyerünk, bukásnak fogják beállítani. Már erre hangolnak.

Mi lenne, ha egyszer végre a magyar sportot és a magyar sportolókat nem arra akarná használni a balliberális média, hogy a bukásukkal a kormányt üsse? Mi lenne, ha egyszer végre tisztességesen szurkolnának és támogatnák a magyar sportolókat? Olyan nagy kérés ez?

Míg a közel másfélszáz kiváló magyar sportember erejét megfeszítve küzd azért, hogy méltóképpen képviselhesse a magyar színeket az idei olimpián, addig a balliberális média már előre legyalázza őket.

A legjobb példa erre az index irománya, amely azt sugallja, hogy a kormány hiába nyújt kiemelt támogatást a magyar sportnak, az fog eredményt hozni, sőt, egyenesen pénzszórásnak, fényűzésnek tartja mindezt:

„A magyar küldöttség várhatóan csekély létszáma azért is kínos, mert soha ennyi pénz nem volt a sportban. A szövetségek, az edzők, a versenyzők minden támogatást megkaptak, hiszen a sport néhány éve stratégiai ágazat lett. A sport úgy általában is igazolja azt a tételt, amit a futballban már láthattunk az elmúlt években: összehangolt, terv nélküli támogatás, az esetenkénti pénzszórás nincs egyenes arányban a sikerekkel.”

„Óriási a baj, ha ez a valós tudása az összes többi állami milliárdokból fényűzően élő és fokozatosan elkényelmesedő sportágnak”

És ha mindez nem lenne elég a gyalázkodásból, előszedik az örök magyar átkot csak az aranyérem számít:

„Na de akkor mennyi aranyunk lesz?

Ha már öt összejön, örülhetünk: kettő úszásban, kettő kajakban, és ha meglepetésre nyer még valaki.”

Ez a hozzáállás, ez a mentalitás meggyalázása az egész magyar sportnak, minden magyar sportolónak és természetesen minden tisztaszívű magyar embernek, aki – párthovatartozástól és kormányszimpátiától függetlenül – szurkol a magyar sportolóknak.

Innen üzenem minden mocskosszájú, rosszindulatú balliberális firkásznak: az olimpiára kijutni is hihetetlen nagy dicsőség. Mérhetetlen sok erőfeszítés, munka, áldozat és lemondás van minden olimpiai kvóta mögött! Tessék megbecsülni mindenkit, aki tehetsége, szorgalma révén Magyarországot képviselheti a világ legnagyobb, legszentebb sporteseményén! Tessék példát venni a magyar jégkorong válogatottról és főleg a szurkolóiról! Egy-egy vereség után sem szólták le a Csapatunkat, hanem értékelték mindazt, amit a pályán nyújtani tudtak!

El kellene már örökre felejteni, hogy aki nem aranyat hoz, az bukott ember! Nem hiba, hanem egyenesen bűn erősíteni ezt a gyökér mentalitást!

Mi lenne, ha egyszer végre a magyar sportot és a magyar sportolókat nem arra akarná használni a balliberális média, hogy a bukásukkal a kormányt üsse? Mi lenne, ha egyszer végre tisztességesen szurkolnának és támogatnák a magyar sportolókat? Olyan nagy kérés ez?

p.s.: a kép teljességéhez hozzátartozik, hogy az indexen azóta megjelent egy sokkal korrektebb összefoglaló is, bár az itt idézett cikket abba is betették!

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/27327/pics/lead_800x600.jpg
balliberális,ellendrukker,index,olimpia,sportoló,sporttámogatás
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?