Blogolj!

Világos üzenet minden migránspátyolgató baromnak!


A nemi erőszak az arab férfiak részéről nem csupán az európai nők szexuális kisugárzásának szól, hanem az európai férfiak becsületének sárba tiprásáról is. Ahogy az Kölnben is történt.

Sötét középkori mivoltuknak megfelelően cselekszenek: lopnak, csalnak, hazudnak, erőszakoskodnak, megalázzák a nőket és általuk a – hitetlen gyaur – fehér férfiakat is

És ezeket akarja a Merkel-Juncker-Schulz trió, meg a hozzájuk csapódott politikai nyomoronc csürhe továbbra is korlátlanul ráengedni Európára… 

Már az agyoncenzúrázott Németországban sem lehet mindenkit elhallgattatni. Íme, egy szír értelmiségi sokkoló mondatai:

„Az arab-keleti kultúrkör nőképe a szíriai háborútól függetlenül is patriarchális, alapvetően emberellenes. Ezt a nőképet nem szabad Európában az eltérő kultúrák iránti tiszteletből eltűrni. A nemi erőszak az arab férfiak részéről nem csupán az európai nők szexuális kisugárzásának szól, hanem az európai férfiak becsületének sárba tiprásáról is. Ahogy az Kölnben is történt.”

Bassam Tibi, a Németországban élő szír iszlámkutató minden bizonnyal tudja, mit beszél. Származása, családja és kutatásai kapcsán is bőven van ismerete a muszlim világról. Ha ő mondja, hogy baj van, akkor talán oda kellene rá figyelni! 

Mit is mond Bassam Tibi? Nem szabad eltűrni ezt a nőképet.

Mit mond erre Merkel, Juncker és Schulz? Engedjünk csak milliószámra ilyen muszlimokat, mert Európában több százmillióan vagyunk.

Nos, ez utóbbi még akkor is baromság lenne, ha tényleg minden muszlimra jutna 20-30 európai. de már rég nem így van. Mert nem csak a mostani egy-két (vagy ki tudja hány) millió muzulmán beözönlőről van szó, hanem arról a sok millióról is, akik már itt vannak. És akik döntő többségükben jól láthatóan nem akarnak beilleszkedni az Európai értékek világába. Akiknek gyermekeiből tömeggyilkos merénylők lettek Párizsban, Brüsszelben és még ki tudja hány helyen. Ezzel együtt már nem egymillió muzulmánról kell beszélnünk Európa szerte, hanem akár tízszer ennyiről. 10 millió muzulmán pedig már irdatlan tömeg. 10 millió muzulmán, amelyik között milliószám akadnak olyanok, akik számára „a nemi erőszak nem csupán az európai nők szexuális kisugárzásának szól, hanem az európai férfiak becsületének sárba tiprásáról is”.

És még egy magától értetődő tény, amit sem Merkel, sem Juncker, sem Schulz nem emleget. Ezek a muzulmán beözönlők nem egymástól elszigetelten élnek 10-20-30 európaival körülvéve, hanem tíz- és százezres saját gettókban, tömbökben. Ahol elvétve sincs köztük európai ember, ahol Európa közepén is nyugodtan élhetnek egy arab-keleti kultúrkörben, egy olyan világban, amely „patriarchális és alapvetően emberellenes”. És akik nap mint nap ezt élik meg, ebben élnek, azok, amikor európai emberek közé kerülnek, mint például Kölnben szilveszter éjjelén, akkor sem változnak át hirtelen európaivá, hanem sötét középkori mivoltuknak megfelelően cselekszenek. Lopnak, csalnak, hazudnak, erőszakoskodnak, megalázzák a nőket és általuk a – hitetlen gyaur – fehér férfiakat is.

És ezeket akarja a Merkel-Juncker-Schulz trió, meg a hozzájuk csapódott politikai nyomoronc csürhe továbbra is korlátlanul ráengedni Európára… 

1
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/27184/pics/lead_800x600.jpeg
angela merkel,bassam tibi,európa,európai eszmény,juncker,kölni események,migránsok,muzulmán horda,nemi erőszak,terroristák
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
ferenc 2016-05-13 20:35:33
Ezeknek az erőszakos és nemi erőszakot elkövető gyilkos muszlimoknak mind az egésznek lekell vágni a peniszét tőből.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?