Blogolj!

Nőbarát pornót követelnek a magyar liberális nők!


Az emberi hülyeség tényleg végtelen! Íme: ne küzdjünk a nőket megalázó pornó ellen, mert az úgyis mindig lesz. Csináljunk inkább nőknek szóló, úgynevezett nőbarát pornót – követeli az LMP közeli portálon egy magát liberálisnak nevező nő!

Innentől már csak egy lépés, hogy a következő, hasonlóan nagyívű kiáltványában az iskolai erkölcs- és hitoktatás helyett, kötelező pornónéző órákat vezettetne be a kislányok számára

Úgy tűnik, a magyar liberálisok semmiképp nem akarnak lemaradni az elképesztő baromságok kitalálásában élenjáró svéd liberális fiataloktól, akik néhány hete a nekrofília, azaz, a halottakkal való szexuális kapcsolat engedélyezését követelték.

Széll Dóra nőbarát pornót követelő teljes írása is elolvasható, de érdemes kiemelni egyes részeit:

„A nőmozgalmak célkitűzései között kell szerepeljen a szexuális egyenlőség, és ennek része kell legyen a megfelelő, nőbarát pornó is az ipar teljes felszámolására tett kísérlet helyett. A nőknek szükségük van a szexualitásuk szabad megélésére, akárcsak a férfiaknak, és ennek tagadhatatlanul masszív része a pornónézés. Arra kell törekednünk, hogy kimozdítsuk a műfajt az azt övező homályból, hogy az ipar kitermelje a tiszta, elfogadható, ellenőrizhető és felügyelt felnőtt filmeket, amelyek mindkét nem örömére lehetnek.”

Van itt baj, nem is kicsi! Agyilag mindenképp…

Tessék mondani, hogy kell ezt elképzelni? Merthogy önök, liberálisok szerint, a piac megold mindent. Ha tehát eddig valahogy nem jött létre a nőbarát pornóipar, akkor az azért van, mert nincs rá valós piaci igény – legalábbis a liberális fölfogás szerint.

Csak nem úgy kell elképzelnünk mindezt, hogy a nőbarát pornót pozitív diszkriminációval támogassa az állam? Adómentességgel? A nőbarát pornóiparban dolgozóknak adókedvezményekkel, felsőoktatási férőhelyekkel és egyéb állami segítséggel? Esetleg parlamenti helyekre is követelnek számukra kvótát?

Természetesen nem maradhat el az ötletből a liberális népnevelői célzat sem:

„a nők pornónézési szokásait vizsgálva láthatjuk, hogy éppen a leginkább férfisztereotípiákra pozícionált műfajokat kedvelik kiemelkedő mértékben.”

Magyarán: a nők is néznek pornót és nem mellékesen, épp az olyan pornóműfajokat kedvelik, amelyekre a férfiak is leginkább gerjednek.

De ez így nem jól van a lelkes liberális amazon szerint. Nőknek olyan pornó kell, ami nőbarát, nem pedig olyan, ami a férfisztereotípiákra van pozícionálva. Ezért gondolom, át is akarja nevelni a nőket. Innentől már csak egy lépés, hogy a következő, hasonlóan nagyívű kiáltványában az iskolai erkölcs- és hitoktatás helyett, kötelező pornónéző órákat vezettetne be a kislányok számára.

Sajnos, a liberális jogvédő leányzó, azt nem fejtette ki, hogy mit ért ő pontosan nőbarát pornó alatt… Pedig lehet, a mostanság forgatások nélkül tengődő Kovi kapva kapna az ötleten. És akkor a cikkíró leányzó esetleg más műfajban is kiteljesedhetne, maga bemutatván, hogy milyen az igazi nőbarát pornó….

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/27167/pics/lead_800x600.jpg
balliberális,genetikai hulladék,lmp,nőbarát pornó,pornó,reflektor.hu,svédország,széll dóra
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?