Blogolj!

Európa a totális őrület útján halad öles léptekkel a totális önmegsemmisítés felé


Hogy is mondta Lázár János a menekültkvótákkal kapcsolatos Európai Bírósági tárgyalásról? „Abban bízunk, hogy igazságszolgáltatás lesz. Mert ha nem, ha jogszolgáltatás lesz, akkor baj van.”

A jogszolgáltatás az igazság halála

Hát van baj. Nem is kicsi. A példák ugyanis azt mutatják, hogy Európában a jogszolgáltatás mindenekfelett áll. Az igazság fölött, a jó erkölcs fölött, de leginkább a józan ész fölött.

Más magyarázata ugyanis nem lehet az elmúlt pár hét jogi ámokfutásának. Például, hogy a párizsi, 130 áldozatot követelő merényletsorozat elfogott kitervelőjének a kihallgatását – emberi jogai okán – félbeszakították. Mert fájt szegénykémnek a lába. Két nappal később több mint 30 ember halt meg Brüsszelben egy olyan merényletsorozatban, amelyet az elfogott terrorista társai követtek el. Ha nem a fájós lábát nézték volna, a legyilkolt emberek talán még ma is élhetnének.

És itt van a másik szép „ítélet” is. A norvég tömeggyilkos, aki 77 emberrel végzett kegyetlenül, pert nyert a norvég állam ellen egy norvég bíróságon. Nem. Nem verték össze, nem vetették alá kínvallatásnak. Nem. A szegény tömeggyilkos lelkét megviseli, hogy magánzárkába zárták, és hogy kiszáradt a bőre. És ezzel pert nyert az állam ellen.

Mi lesz még itt, emberek? Legközelebb sikeresen beperli a norvég államot, mert fogvatartottként állandó nőhiányban szenved és egyébként meg nem tud napozni, pedig úgy szeret? A bíróság meg megítéli majd neki állami költségen a kurvákat, meg a Karib tengeri utazásokat? És végül majd sikeresen perli az államot, mert elviselhetetlen bezártság érzése van a börtönben, a fegyveres őröktől meg depressziós lesz, amely nyomán a bíróság úgy dönt, hogy tilos bezárva tartani az ajtókat a börtönben, az őröket meg kirúgják, hogy nehogy megfélemlítsék szegény rabot? Merthogy ezek lesznek a következő lépések azon az úton, amelyen az európai liberális jogend öles léptekkel halad.

Szóval, nagy baj van. Attól tartok, hogy ez az Európai Bíróság minden gond nélkül figyelmen kívül fogja hagyni a valóságot, a tényeket, az igazságot. És valamiféle ködös jogszolgáltatásra hivatkozva minden ország nyakára zúdítja a gyilkos muzulmán beözönlő csürhét.

Európa a totális őrület útján halad öles léptekkel a totális önmegsemmisítés felé. Az útikalauz ezen a halálos úton a liberális jogrend. 

2
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/26714/pics/lead_800x600.jpg
breivik,európa,európai eszmény,igazságszolgáltatás,jogszolgáltatás,liberális jogrend,tömeggyilkos
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Gábor válasza: Barna bejegyzésére 2016-04-24 13:09:54
Venkó
nagyon igazad van Barna!!! Ezek az őrült Brüsszel-i jogászok nem veszik semmibe a nemzeti szuverenitásunkat!! A szégyen az, hogy nem veszik észre, hogy ezeket a betolakodókat mi nem hívtuk és így ne is élvezzék a vendégszeretetünket!!! A kényszert meg nagyon utálom!!!
Válaszolok
Barna 2016-04-21 17:51:12
Nem igazán értem, ha "jogot" szolgáltat, akkor miért lenne baj? Ugyanis tudtommal olyan jog, ami előírná a kötelező befogadást nem létezik, akkor pedig olyan ítéletet nem is hozhat. Vagy ha ennek ellenére hoz, az semmis, mert nincs is jogi alapja. Én nem is fordultam volna az Európai Bírósághoz, meg semmiféle bírósághoz, hanem expressis verbis kijelentettem volna, mégpedig röviden és velősen: ide, Magyarországra csak az léphet be és csakis akkor, ha arra az országtól - vagyis az azt képviselő szervtől- engedélyt kap. Mely engedélyt azonnal megvonnak, ha csak a legcsekélyebb vétséget is elköveti az illető. Mindenféle bírósági herce-hurca mellőzésével, mert az ország abszolút szuverén döntési joga.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?