Blogolj!

Miért hiteltelen a fekete ruhás nővér és Pukli?


Alapvetően a sok hazugság, a megegyezésre képtelenség, a politikai hátsószándékok… De van itt még valami. A szolidaritást hiányolja a fekete nővér. És ő akkor miért kussolt, amikor a kereskedelmi dolgozók vasárnapi munkavégzéséről volt szó?

Ez a két büdös gyökér mikor állt ki a kereskedelmi dolgozók mellett, akiknek ezentúl dolgozniuk kell vasárnap? Ők is szolidaritást kértek!

Megy az egyre inkább pártpolitikai bizniszbe átcsapó és ezért a teljes érdektelenségbe fúló „civil” tiltakozás. Két olyan figurával az élen, akiket még ugyan eszközül használnak a balliberális pártok és a hozzájuk csapódott Jobbik a kormány elleni támadásokra, de már érezhetően kifulladtak, elfáradtak, és ami a lényeg, totálisan hiteltelenné váltak.

Pukliról napról napra derülnek ki vállalhatatlan dolgok. A „demokrácia nagy harcosa” nem több egy pitiáner, kis cezaromán véglénynél, aki szemétdombbá változtatott egy jó nevű gimnáziumot, de már a saját szemétdombján sem tud kakas lenni, csak egy dühödt paprikajancsi. Egy olyan lény akarja képviselni a tanárok és diákok érdekeit, akit a legközelebbi munkatársai is megvetnek és hiteltelennek tartanak.

A fekete ruhás nővér pedig mára – saját bevallása szerint – belefáradt a harcba. Elhiszem. Fárasztó lehet egy olyan harcot vívni, ahol állandóan hazudni, ferdíteni kell ahhoz, hogy legyen érve. Az egészségügyben vannak dolgok, amik nem megfelelőek még, de hogy nagyságrendekkel jobb a helyzet, mint 2010-ben volt, azt az emberek többsége a saját bőrén tapasztalja. Hiába a vérlázítónak szánt, ám hamis fotók a lerobbant egészségügyről, a kitalált kórházi rémtörténetek, amelyeket nap mint nap a világba hánynak a balliberális politikusok és fizetett médiájuk. Az emberek egyre inkább a saját tapasztalatuknak hisznek és nem a hazudozóknak.

És akkor most itt a hitelességükre a végső csapás. Pukli és a fekete ruhás nővér is szolidaritást kért, hogy ne hagyják magukra az emberek a tanárokat és az egészségügyi dolgozókat. Hogy álljanak melléjük mindenhonnan. Így viszont fölmerül a kérdés: ez a két büdös gyökér mikor állt ki a kereskedelmi dolgozók mellett, akiknek ezentúl dolgozniuk kell vasárnap? Ők is szolidaritást kértek! Kaptak ezektől? Ugyan dehogy, hiszen a balliberális csürhe a vasárnapi pihenőnap eltörléséért harcolt, így se Pukli, se a nővér nem állt a szolidaritásért könyörgő dolgozók mellé.

Ezzel két dolog vált a napnál is világosabbá: mind a fekete ruhás nővér, mind Pukli a balliberális oldal által irányított álcivil báb. Másrészt az is, hogy ezek nem vezetők, nem érdekvédők, hanem épp a politikai karrierjüket építgetik másokat fölhasználva, kihasználva, becsapva, elárulva. 

5
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/26577/pics/lead_800x600.jpeg
balliberális,egészségügy,fekete ruhás növér,hazugság,pedagógustüntetés,pukli istván,szolidaritás,vasárnapi pihanőnap
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
szami 2016-04-20 09:49:15
Nem csak hiteltelen, de érdekember is.
A volt kollégák oldalán érdekes dolgokat lehet olvasni erről:
https://www.facebook.com/Fekete-ruha-helyett-1345712195455120
Válaszolok
Thor válasza: Rob bejegyzésére 2016-04-16 15:54:07
- Ha valakinek más a véleménye azt jelenti, hogy csekket kap.
- Történt velem valami. Ha az Magyarországon történik már nem élnék.
- Miért kellett volna a kereskedelmi dolgozók mellé állni? Nem érte jogsérelem őket. vasárnap mások is dolgoznak.
- Miért vasárnap? Pihenőnap bármikor lehet. Sokan dolgoznak így viszont
más vallásúakat diszkriminált a törvény. Hál istennek már csak múltidőben merrt a többséget hozta kényelmetlen helyzetbe egy kisebbség érdekében. Ez a törvény maga volt az ostobaság, az egyén életébe való állami beavatkozás oktatandó példája.
- Milyen alapon állítod, hogy Sándor Mária csak a balliberálisok bábja?
- Szóhasználatod megegyezik a nácik és a rákosi korszak szóhasznála-tával. Akkor tájt volt szokás a másságot csürhének minősíteni.
Válaszolok
Jozsef 2016-04-16 10:15:14
Kicsit gondolkodni kellene ROB. Mivel sokfelé éltem Europában egyik ország nyitva másik nem !van egy titka !Aki bemegy dolgozni ŐNKÉNT teszi !Én épitőiparban dolgozom kőművesként és imádom a vasárnapi vagy ünnepi műszakot ! 200 % fizetik ami nettó 200 € egy 8 órás műszak !Sajnos a cégek emiatt ritkán dolgoztatnak vasárnap.Hollandia ahol két éve hallani sem akartak a vasárnapi boltnyitásról,bizony most kinyit sok bolt igaz fél napra.Vasárnap viszont akik dolgoznak BÉRELT dolgozok és ők nem kell kapjanak 200 % -t sima bérért dolgoznak ! Tehát itt is megoldható lenne csak a magyar ember nem gondolkodik ,élből támad.Magad ellen támadsz amúgy hiszen ez valahol visszaüt majd rád.Például vidéken már alig van orvos és szakembert nem találsz ,legyen az villanyszerelő vagy ács.Az egészségügy is megérne egy misét.Szegény nővér sem tudja bizony az alapokal van a gond a magyar euben !3 millio ember fizet tb-t a többi 6 millió meg kihasználja !A legtőbb országban a nyugdijas is fizet tb-t és adót is !Viszont a magatehetetlen beteget itt ellátja de az árát 100 % n behajtja ,költözhet akár a Holdra is.Ha kell elkobozzák autóját,házát mindenét !Viszont börtönbe csukja és ledolgoztatja vele de a börtön is fizetős hapi 18 €-t számol fel kosztért kvártélyért és a börtönőrök bérét is ő vele fizettetik meg.De a tb -nem fizetése is BŰNCSELEKMÉNY és amikor ez kiderül becsukja ,ha külföldi KITOLONCOLJA !Szóval informálódj előbb kedves Rob,lehet ezt másképpen is csinálni indulatok nélkül !
Válaszolok
Erzsébet válasza: Rob bejegyzésére 2016-04-16 07:35:38
Csak ennyit Rob-nak tökéletesen igaza van.!
Válaszolok
Rob 2016-04-16 05:56:43
Édes pici szívem. Drága terminátorom.
Nyitott szívvel olvasom kedves soraid.
Egy kérdés merült fel bennem. Te kitől kapod a csekked,hogy ekkora orbitális baromságokat írj.
Mivel Pukli urat nem ismerem sem személyesen,sem a tevékenységét bár szerintem te sem-így nem szólnék hozzá. mondjuk neked sem kellene.
Sándor Máriát szintén nem ismerem,követem egy ideje.Mit tesz ,mit nem tesz,nem tisztem megítélni,ahogy neked sem cukorborsóm.
De!
Barátilag kívánom,ha valaki a kis ostobaságaidért eltőrné a lábod---jajj ne adja Isten..mondom..csak Ha! Akkor mindenképpen a János kórházba szállítsanak,hiszen szerinted nagyságrendekkel jobb a helyzet mint 2010-ben volt.
Így már nem okozhat gondot,ha mondjuk nyílt törésed lenne a húsevő bacik tánca akik felzabálnak és megdöglendesz...hisz nagyságrendekkel jobb...nem okoz majd gondot a penészes máló fal,a nővérhiány,az orvosok leszaromsága,az ha nincs gyógyszer,ha majd nem kapsz fájdalomcsillapítot, egy fél zsemle répával...persze persze,,ez mind rémtörténet,remélem a saját bőrödön..igen azon a rohadt vastagon..tapasztalod meg mennyit fejlődött az egészségügy 2010 óta...persze cunci..nem a VIP részlegen..csak az átlagmagyar szinten...
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?