Blogolj!

Sokkoló írások a magyar média legsötétebb bugyraiból


Aczél Endre elvtárs és a Tóta W… Zsák a foltját. A kommunizmus velejéig romlott, besúgó, hajbókoló tv-s kiszolgálója és a jelenkor szélsőliberális zsarnokideológiájának narkótól teljesen elhülyült megmondóembere. 

A szélsőséges muzulmánok keresztényeket mészárolnak le. Hozzájuk hasonlította Aczél Endre elvtárs és Tóta W. az életvédő lengyel katolikusokat

És ezek a szép életutak most megint metszik egymást. Most éppen a mélyen katolikus Lengyelország és az gyilkos iszlám közé tesznek egyenlőségjelet. Bár Tóta W. még ennél is továbbmegy. Szerinte ugyanis a lengyel egyház veszélyesebb Európára, mint a muszlim horda.

Nézzük Aczél elvtársat. Ő Szegvári Katalin facebook oldalára hányta ki az alábbi gyalázatot:


Aczél Endre elvtárs. A kommunizmus velejéig romlott, besúgó, hajbókoló tv-s kiszolgálója 

Értelmezzük tehát mit mondott Aczél Endre: szerinte a „Ne ölj!” elvére épülő törvény az pont ugyanolyan, mint a „minden gyaurt el kell pusztítani” elve. A lengyel kormány ugyanis teljesen nyilvánvalóan még a megfogant életet is értéknek tartja és védi. Ezzel szemben a muszlim szélsőséges hordáknak még a saját embereik élete sem érték, bármikor föláldozhatónak tartják, ha sikerül, mondjuk egy öngyilkos merénylettel, néhány tucat keresztényt legyilkolni. A kommunista őskövület Aczél Endre tehát egyenlőségjelet tesz az élet törvényi védelme és a végtelenül erőszakos, gyilkolásra épülő ideológia között. Szerinte a klerikális reakció, amely nem hagyja elpusztítani az életet, az ugyanolyan, mint a féktelen és kegyetlen gyilkolásra épülő muszlim fundamentalizmus.

És amikor azt hisszük, hogy ennél a féregnél nincs lejjebb, akkor Szegvári Katalin által megosztva olvashatjuk Tóta W. gyalázatát. Ez a kis narkós gyökér, valószínűleg egy betépett pillanatában a narkógőzös képzelgéseiben együtt ivott magával a patás ördöggel, amit aztán később valóságnak hitt. Másképp ép ésszel föl nem fogható az a mérhetetlen ostobaságba és gyűlöletbe fordult katolikusellenessége, amelyet már Szent II. János Pál halálakor az arcunkba okádott.

Na, szóval ez a Tóta W. nevű lény meg ezt bírta írni:

„Lengyelország fontos feladatot vállalt magára. Zaklatott, idiótán csapkodó korunkban figyelmezteti Európát arra, hogy nem az iszlámtól kell félni, hanem mindenféle vallásos radikalizmustól.

Másképp pusztítanak persze, attól függően, hogy milyen hatalmi pozícióban vannak. Aki semmilyenben, annak marad a lövöldözés meg a robbanóöv. Otthon ő is törvényekkel és erőszakszervezetekkel operál. De itt mi vagyunk otthon, az istenit neki, ezért megtehetjük, hogy egész országokat nyomorítunk meg, mert a hangok az ágy alól azt súgják.”

Szóval az, hogy Lengyelországban nem szabad megölni a megfogant életet, az ugyanolyan veszélyes, mint az iszlám állam és a többi muzulmán horda által elkövetett keresztrefeszítéses gyilkosságok, az eleven emberek megégetése, az élő emberek fejének levágása, a nők nyílt utcán való statáriális kivégzése, a szexrabszolgának eladott 10-12 éves kislányok meggyalázása, az ártatlan emberek életét kioltó merényletek. Tóta W. szerint igen. Sőt. A lengyel a veszélyesebb.

Milyen végtelen ostobaság, milyen végtelenül torz lélek, milyen mérhetetlen gyűlölet kell ahhoz, hogy egy – állítólag emberi – lény ilyesmit leírjon és közreadjon?

Nem is kívánok ennek a két véglénynek mást, minthogy töltsön el mindkettő egy hónapot a borzasztó, klerikális reakciós Lengyelországban, majd azt követően egy hónapot az iszlám államban és mindkét helyen hangoztassák is nyilvánosan a nézeteiket. És akkor majd a saját „égő” bőrén tapasztalja meg mindkét aljas, mocskos, szemét gazember, hogy tényleg egyformán veszélyesek-e!

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/26367/pics/lead_800x600.jpg
aczél endre,besúgó,iszlám állam,keresztény,kommunista,muzulmán horda,narkós,szélsőliberális zsarnokideológia,tóta w. árpád
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?