Blogolj!

7 pont, amiért a balliberális csürhe örök vesztes marad


Elképesztően ütős összeállítás a balliberális oldal teljes lezüllésének jellemzőiről. Lehet itt akárhány népszavazás, a balliberális csürhe örök vesztes. Mert nem csak a pártjaik és médiájuk képtelen értelmesen változni, de a maradék - és egyre kevesebb - hívük sem. Ezek tényleg ennyire nagyon hülyék.

Elképesztően ütős összeállítás a balliberális oldal teljes lezüllésének jellemzőiről. Lehet itt akárhány népszavazás, a balliberális csürhe örök vesztes. Mert nem csak a pártjaik és médiájuk képtelen értelmesen változni, de a maradék - és egyre kevesebb - hívük sem. Ezek tényleg ennyire nagyon hülyék.

Azért van, amire jó a facebook is. A sok szemét mellett eredeti gondolatok is föltűnnek. Egy nagyon jó barátom például vitába keveredett a szoci nővel. A vitában szépen, logikusan pontokba szedte, hogy miért marad örök vesztes ez a mai balliberális csürhe. Váteszi sorai után igencsak kuss volt ott, úgyhogy érdemes idézni:

"1. Ameddig gátlás nélkül "agymosottnak" nevezitek az Orbánra szavazó 2-2,5 millió embert, amíg így álltok hozzájuk, mindig veszíteni fogtok!
2. Ameddig mindig másokban keresitek a hibát, és mindig a másik, lop, csal hazudik, korrupt, addig mindig veszíteni fogtok!
3. Ameddig nem néztek szembe a saját múltatokkal, ameddig ott ülnek köztetek a 2002-2010 közötti országrombolásért felelős egyének, addig mindig veszíteni fogtok!
4. Ameddig egy gyarapodó országban a rózsadombi Juhász és egyéb gátlástalan, de kisstílű pitiáner tolvajok vádolnak másokat korrupcióval a ti nevetekben, addig mindig veszíteni fogtok!
5. Ameddig gátlástalan ávós ivadékok és egyéb hasonszőrű hiteltelen alakok háta mögé bújva próbáltok mocskolódni, addig mindig veszíteni fogtok.
6. Ameddig minden valódi civil kezdeményezést (nem az ávósivadék puklira és egyéb ilyen alakokra gondolok) azonnal ellehetetlenítetek vagy leraboltok, addig mindig veszíteni fogtok.
7. Ameddig azt látja az átlag magyar, hogy állandóan külföldre rohangáltok följelentgetni az országot, addig mindig veszíteni fogtok....
...és folytathatnám a sor, Bandita..."

Ezzel a hét ponttal a srác egyébként valami Bandita nevű komcsinak a netre hányt szörnyűségeire reagált, amiben erős kezdésként "leagymosottazzák" a Fidesz szavazókat, majd jön a szokásos végtelenül primitív, proliszoci, indulatos hazugságáradat korrupcióról, meg az ellopott országról, stb... 

5
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/26344/pics/lead_800x600.jpg
balliberális,bandita,dk,mszp,örök vesztes,vendégpost
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
István válasza: pride and prejudice bejegyzésére 2016-08-16 19:37:42
Itt nem elmebetegségről van szó,hanem egyszerű matemetikáról:addig,amíg a szocik vezette baloldal képtelen 200ezer aláírást összekoldulni,addig a 2,5 milla nem is olyan kevés!!! - Az,h rengeteg baloldali érzelmű ember nem megy el szavazni,csak annyit jelent,h ez a balf@ßoldal nekik sem kell!!! - akkor legyen,aminek lennie kell!!! - Oszt lehet szitkozódni,segget földhöz verni,vicsorogni,- az eredmény,a szokásos 2/3-ad lesz,borítékolom!!! - Persze,azért kíváncsi lennék,h ki lenne az a baloldali f@ß@gyerek,akit el lehetne képzelni,h jól kormányozzon,de legalább ne kelljen az IMF segítsége!
Válaszolok
pride and prejudice 2016-04-12 10:38:15
Ez egy elképesztően hatalmas baromság, nem ütős összeállítás. Minden pontnál meg kéne vizsgálni a fidesz érintettségét. Érdekes megállapítások születhetnének. Már, ha van bátorságuk szembenézni a valósággal. Lehet itt akárhány népszavazás? Mégse lett, mert a zabszem a seggükbe szorult, jobbnak látták kihátrálni önként. Hagyjuk már! Szégyen és szánalom ez a kormányzás helyett uralkodó bagázs!
Válaszolok
pride and prejudice válasza: Tarr bejegyzésére 2016-04-12 10:35:06
Elég kis ország ez a Magyarország! Két és fél millió lakosa van??? Ők lennének a nép? Ki is akkor az elmebeteg??
Válaszolok
lászló válasza: Tarr bejegyzésére 2016-04-07 22:25:49
Ez kérem egy tarrság!
Válaszolok
Tarr 2016-04-07 11:08:04
Ez van. gyurcsány, és elmebeteg, őrült bandái soha többé nem kerülhetnek kormányra. A NÉP döntött. Fogadják el, vagy tünjenek el!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?