Blogolj!

Pojáca Pukliék kipukkadtak


Pedig sokat nyerhettek volna a tanárok. Ha Pukliéknak a tanárok lettek volna fontosak. De Pukliék magasról szartak a tanárokra és velük együtt persze a szülőkre és diákokra is. Pukliék nem törekedtek nem törekedtek nemhogy a megegyezésre, de még a tárgyalásra se.

A pojáca tovább fenyegetőzik

Országszerte 250 iskola csatlakozott az engedetlenséghez. És ezt Pukli állítja. Akkor képzeljük el, hogy mennyi lehet ez a valóságban. A több ezer iskola közül talán néhány tucat. Pukli akciója szépen kipukkadt mára. Ám ő és a mögötte állók, ahelyett, hogy bocsánatot kérnének és elkullognának, tovább hergelik az egyre gyérülő közönségüket.

Lassan tényleg elmondható: ma már csak az Orbánfóbiás, megegyezésre-tárgyalásra képtelen, a balliberális csürhéhez tartozó senkiháziak maradtak Pukli mellett. Mögötte pedig ott az egész bukott balliberális politikai és médiacsürhe, amely egy ideig azt remélte, hogy Pukli hátán tán visszamászhatnak a hatalom közelébe.

Legkésőbb ma azonban már számukra is világossá vált, hogy Puklin keresztül se vezet út a hatalomhoz. Mint ahogy a Puklihoz hasonló Juhász Péter nevű senkiházin, Dopeman nevű senkiházin, és Árok Kornél nevű senkiházin keresztül sem vezetett.

A saját jelentéktelenségével szembesülő Puklit pedig egyre nagyobb ostobaságokba kényszerítik bele, csak azért, hogy még pár lájkot be lehessen gyűjteni, még pár hőzöngő riportot le lehessen forgatni a „nagy tanártiltakozásról”, ami mára közönybe, legközelebbre már ellenszenvesbe fordul.

Pedig sokat nyerhettek volna vele a tanárok. Ha Pukliéknak a tanárok lettek volna fontosak. De Pukliék magasról szartak a tanárokra és velük együtt persze a szülőkre és diákokra is. Pukliék nem törekedtek nem törekedtek nemhogy a megegyezésre, de még a tárgyalásra se.

A társadalom relatív többsége első az első hevületben támogatta a tanárokat, támogatta a kormány ellen is fellépő, jogosnak érzett tiltakozást, követeléseket. A vég nélküli bajkeverést, a tárgyalásra, megegyezésre való képtelenséget, az arroganciát, az értelmetlen ultimátumozást, az aljas és hazug médiaakciókat, a bukott politikusok rátelepülését viszont már nem támogatja a társadalom.

Ezért aztán Pukli akciózása kipukkadt és legközelebb már, groteszk és megvetett paródia lesz belőle. A baj csak az, hogy ehhez még mindig asszisztál és tapsol/lájkol tízezernyi senkiházi barom. És ami még nagyobb baj: ha a kormány oda nem figyel, akkor a lényeg közben elvész. És hogy mi a lényeg? Számunkra és a kormány számára az, hogy a hibákat kijavítva a diákok és tanárok számára is jobbá legyen az oktatási rendszer.

És hogy Pukliék számára mi a lényeg? Lényeges az ma már? Nem hiszem… 

10
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/26180/pics/lead_800x600.jpg
bukás,kockásinges tüntetés,pedagógus,pedagógustüntetés,pukli istván,tanár,tanító
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 10 db hozzászólás érkezett!
tündérördög 2016-04-02 12:36:54
Csak a kettős mérce ellen szóltam volna. Pl a jobboldali Magyar Idők nem átallotta Pokornit sértegetni, mert nem akarja a Hegyalja utat Mádl-ra elnevezni. 1. Ez nem is való utcanévnek, nem lehet kimondani. 2. Nagyon jó a Hegyalja név, magyaros, ütős.
A fideszen olyan újítási láz tört ki, hogy újabban már nemcsak fákat, de ligeteket is áthelyeznek. A Nyugati mögött lesz a Liget, a Liget helyén meg múzeumok.
A közigazgatási újítási láz kárvallottja sok-sok közigazgatási szakember, akiket lapátra tettek, helyette fideszek kaptak állást, egészségügyről nem szólok, de az oktatási rendszert ostobává nemkorrektté tették, hivatallá, ahol ostoba klikkesek ellenőriznek, a sztrájkolókat meg ávéhásoknak minősítik. Kicsit elszaladt a ló, sajnos. vagy ilyen a hatalom, nem szolgálat, hanem ostoba gőg? Hja az útépítés örve alatt kivágott sok fáról nem is szóltam.
Válaszolok
tündérördög 2016-04-02 12:27:30
javítás: Varga
Válaszolok
tündérördög válasza: Varga bejegyzésére 2016-04-02 12:25:56
Kedves varga, nézd csak , mit találtam, Hoffmann tüntet az utcán szülőkkel, pedagógusokkal:
Beszédéből részlet:
“A kívülállók a mai napig azt hihették, hogy ha tanárok mennek ki az utcára, akkor ott csakis pedagógus béremelésért tüntethetnek. S lám, arra a csendes hívó szóra, amelyet az egyházi iskolák és a magyar közoktatás jövőjéért érzett aggodalom kiáltott szét alig pár nappal ezelőtt, ezrek és ezrek jöttek el szerte az országból. Hogy megmutassák - megmutassuk - az Oktatási Minisztérium, a Kormány, az Országgyűlés és a sajtó nyilvánossága jóvoltából az emberek figyelő szemének és fülének, hogy nagyon sokan vagyunk, akiknek nem tetszik az, ami az oktatásügyben történik. És nemcsak hogy nem tetszik, hanem azt akarjuk, hogy ezután megváltozzanak a dolgok.”
A link meg ez:http://nava.hu/id/11017_2004/
Válaszolok
Varga 2016-03-31 14:50:25
megint a kádári nyugdíjasokat sikerült mobilizálnia pu-mu-kli istvánnak és a civileknek.
A „tanársztrájk” hatalmas bukás, mind a lázadóknak, mind az ellenzéknek. 6282 iskolából a legmerészebb becslések szerint is 250-ben volt sztrájk.

a pu-mu-kli istván és társai által szervezett akció és azt támogató ellenzéki nyilatkozatok politikai célúak, nem szolgálják sem a gyermekek, sem a pedagógusok érdekét.
ugyanazok, akik ma a pedagógusokat tolják maguk előtt, kormányzásuk alatt több száz iskolát zártak be,
utcára tettek több ezer pedagógust és elvettek tőlük egy havi bért.
A „baloldalt” soha nem érdekelte a pedagógusok sorsa, az oktatásból is mindig csak kivonták a pénzt.
Válaszolok
Varga válasza: tündérördög bejegyzésére 2016-03-31 14:48:34
A párbeszéd és a közös munka helyett a pu-mu-kli, politikai akciókat szervez, trükkös hazugságokkal uszít, törvénytelenségre buzdítja a tanárokat, pártucatnyi vörös-ködös hittársának támogatásával!!
A magyar nép elképedve tapasztalja, hogy ki lett a „pedagógus” tüntetés vezéralakja, és még a „pedalógósok példaképe is??!!
Meddig maradhat még az ilyen fehérjehalmaz "tanár"??
Válaszolok
Varga válasza: Tiszai bejegyzésére 2016-03-31 14:47:22
Akinek nem szelektív az emlékezete,
azok jól emlékeznek még azokra az időkre amikor minden év végén rettegve gondoltunk az új évre!
Találgattuk hogy mennyivel drágában, 5-10 vagy20%-al fogunk hozzá jutni a napi létszükségleteinkhez.
Igaz 2006 tól már nem csak év végén hanem egy évben 3 x-4 x is emelték az energia árakat, mert rá jöttek hogy nem csak év elején hanem év közben is lehet 3 x-4 x emelni a rezsidíjakat ami minden áru árának az emelkedését vitt magával.
Ez hiányzik a mazochista fóbiás egyedeknek akik imádnak szenvedni, hogy most ez a kormány nem sanyargatja őket?
Válaszolok
Tiszai 2016-03-30 18:51:51
Én nyílt lapokkal játszom!
Tiszai István a nevem!
Szóval 1994-2010 között Fidesz szavazó mondom.
Életem legnagyobb tévedése Orbán és a Fidesz!
Orbánnál és haverjaiknál , illibcsiknél nem láttam nagyobb trógereket, erkölcstelenebb, pénzéhesebb társaságot.
Korrupció, mutyi, törvényes lenyúlás mindenhol.
Fidesz 800 törvényt úgy alkotott 2010 óta, módosította hogy törvényes legyen a lopás.
Van bőr a pofájukon tanárokat mocskolni?!
Válaszolok
tündérördög 2016-03-30 14:33:51
Ez egy rendkívül elfogult, alja szóhasználatú politikai csörtevélemény. Nem kell a balliberálisokat csürhének nevezni, aki ilyet leír, nem tiszteli embertársait. Szégyenletes. Én, mint jobboldali konzervatív mélységesen megvetem az ilyen stílust, amely nem veszi emberszámba a másként gondolkodókat.
Válaszolok
Stella 2016-03-30 14:21:59
Ezek a szerencsétlen agymosott emberek még nem jöttek rá, hogy kihasználják őket a hatalmukat vesztett balosok és a semmivé vált liberálisok maradéka. Semmi más céljuk nincs, mint minél nagyobb legyen a balhé, mivel híveik már kevesen vannak keresnek balekokat, akiket valamilyen vélt sérelem ellen utcára tudnak vinni. De láthatóan ezek sorra sikertelenek, így lassan mindegyik elhal. De fáradhatatlanul mindíg találnak új hazugságokat, amivel néhány ostoba embert egy időre becsaphatnak saját céljaik elérése érdekében. az a lényeg, hogy nehogy véletlenül nyugalom legyen ebben az országban, és abban reménykednek, hogy ettől több lesz a szavazójuk. Az nem jut eszükbe,hogy ez fordítva is történhet
Válaszolok
István 2016-03-30 13:25:39
Elolvasom az ilyen, az én véleményemtől távol álló írásokat is. Végül is, attól félek, többen vannak ma Magyarországon, akik ennek a bejegyzésnek a tartalmával, szemléletével és stílusával értenek egyet, és nem azzal, amit én képviselek. Tudomásul veszem. Nem is a szövegben lévő véleménnyel akarok vitatkozni, hanem a módszerével. Sok-sok esetben találkoztam már vele. Lényege: csak véleményt közöl, azt igencsak - hogy fogalmazzak finoman? - mocskolódó stílusban, és nem közöl semmi érvet, nem cáfol, nem erősít meg. Csípőből tüzel. Mintha az teljesen evidens lenne, hogy akiket kipécézett, azok senkiháziak, hogy egy folyamat már régen kiüresedett, stb. Ezzel nem lehet vitatkozni, mert erre csak azt mondhatja az ember, hogy ez nem így van.

Hogy ennyit megállapítsak, azért még nem írtam volna hozzáaszólást. Azért már igen, hogy leírjam, ha ezt így folytatjuk tovább, ennek az országnak vége. És ez nagy felelősség. Vége, mert nem tudunk dűlőre jutni a mégiscsak közös ügyeinkben. Gyerekeink, unokáink ugyanazokban az iskolákba járnak. Reggel ugyanazzal a metróval megyünk dolgozni, vagy intézni ügyeinket. Ugyanazon a rendőrségen teszünk feljelentést, ha kirabolták a lakásunkat. Akár akarjuk, akár nem, akár tetszik nekünk akár nem, vannak közös ügyeink. De azok elintézhetetlenek úgy, ha érvek nélkül aljasozunk, senkiházizunk, hazaárulózunk. Csak ennyit akartam mondani.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?