Blogolj!

Kvóta vagy nem kvóta? Ez itt a kérdés!


Vajon tényleg ilyen abszurd jövő vár ránk, vagy sikerül megmaradnunk magyarnak, kereszténynek, európainak?

Szép magyar jövő?

Ez hiányzik nekünk?

2015. 09. 10.
Ma érdekes látványosságban volt részem. A városunkba költözött egy muzulmán házaspár, a gyerekeikkel. 18-an vannak. Nagyon kedves, szerény emberek, libasorban közlekednek az utcán.


2016. 01. 01.
B.U.É.K. Jópofa emberek ezek az arabok. 6 család van a városban, és mindenkire mosolyognak. egyszer volt csak balhé, amikor bécsi szeletet szerettek volna flamózni az étteremben, és csak a végén derült ki hogy nem borjú, hanem disznó húsból készült. Rég láttam ilyen csoportosan elkövetett sugárban hányást.....

2016. 03. 15.
A szomszéd házat megvette egy család. Ahmed Ibd`n Al Mahmudnak hívják. Vicces ember, mindhárom feleségére zsákot húzott, és azok csak úgy mászkálhatnak az utcán. Vajon mit hordanak a zsák alatt? Még egy zsákot? Tele vannak ezek pénzzel. Pedig nem is dolgoznak. Valami szövetségük van, és egymásnak adnak pénzt. Később meg ők segítik ki az új bevándorlókat..... Tetszik ez a szolidaritás...

2018. 10. 28.
A másik szomszédunk is muzulmán lett. Ők régi magyar család, de valamiért áttértek. Mondjuk Gizi néni elég hülyén néz ki csadorban. Ebbe az is belejátszhat, hogy a rózsamintás sötétítő függönyt öltötte magára. Minap mentem a meccsre, szépen kiöltözve, megborotválkozva. Erre egy csapat hálóinges szakállas suttyó rám huhogott, hogy simapofájú hitetlen kutya vagyok. Milyen dolog ez már he?

2020. 03. 31.
A muzulmán közösség megvette a régi mozit. Ledózerolták, és építettek egy kacifántos épületet a helyére. csillagvizsgáló lehet, mert baromi magas, vékony tornya van. Kicsit féltünk tőle, de megnyugodtunk, mert egy hazai hegységről, "Mecsek"-nek keresztelték el. Üröm az örömben, hogy amióta felépült, a csillagász (ők mű enzimnek nevezik) minden reggel 5-kor már ordibál. ....talán mérges hogy már nem látszanak a csillagok?

2022. 05. 16.
A mi házunkban is laknak már muzulmánok. Az asszony átment hozzájuk, hogy elkérje a narancsos baklava receptjét, de nem adták. Azt mondták: azért mert látták hogy a nejem az udvaron verte a szőnyeget....Hiába mondtuk hogy ezt mi így szoktuk, és hogy a szőnyeg csak azért van, hogy ne fázzon a talpunk, nem hittek nekünk.

2024. 01. 08.
Felszedtük a padlószőnyeget is, engem még egyszer ne köpködjenek le miatta... egyre szarabbul élünk. Betiltották a HBO-t, már csak az Al Jazira 1, és az Al Jazira 2 fogható. A fiam egy osztálytársnőjének udvarol már 8 hónapja. Igaz, az arcát még nem látta.... viszont a lába az kurva szőrös...( a lánynak) már előre félek....

2025. 08. 02.
A fővárosi állatkertben megdöglött "Mazsola" a házi sertés. Ez azért is szomorú, mert Európában ő volt az utolsó... Titokban szereztem egy posztert egy csontos rövidkarajról. Kiderült, hogy a "müzli" az valami pap, és azért ordít a Mecsekből, hogy mindenki imádkozzon. Na de minden utcába minek egy? Nem túlzás ez egy kicsit????

2027. 09. 02.
Kiengedtek a sittről. 4 hónapot ültem, mert lebuktam a karajos poszterrel. Csak azért nem vágták le a kezemet, mert megígértem, hogy áttérek a hitükre családostul. A fiam már nem, ő a nászéjszaka után Chilébe szökött. Állítólag ott még élnek emberek... Beiratkoztam egy ECDL müezzin képzésre, de mivel tériszonyom van, nem kaptam meg a papírt. Mehetek vissza a teveszar minősítő üzembe.

2027. 11. 05.
Sopronban is megkezdődött a ramadn!! Már nagyon vártuk. A lányom idén férjhez ment. Egy csomó pénzem elment a hozomány-kecskékre. Csak 23-at tudtam szerezni. Ezért még csak 3. osztályú feleség, de ha jól szopik előre léphet. Ravasz voltam, és kihúzattam a metsző fogait... Talpraesettnek kell lenni, ezt diktálja a magyar virtus

2028. 06. 02.
Választási év volt, önkormányzati, és örömmel mondhatom: mi győztünk. Mármint a mi jelöltünk. Wasszer B`al Fasszer lett az új kádi Sopronban. Rendes ember, megengedte a Magyar Kisebbségi Önkormányzat megalakulását... Tagja vagyok!!! Könnyítésül nekünk csak naponta négyszer kell a mecsetben imádkozni, és leopárdmintás strand törülközőt is használhatunk hozzá.

2030. 02. 14.
Eladtuk az ezüst étkészletet. Muszáj volt mert az asszonynak már nem volt egy tisztességes csadorja, amit felvehetett volna. Mivel a törvény szerint a családom nő tagjai is áruba bocsáthatóak, én először az anyóst vittem ki az aukcióra, de kiröhögtek. Maradt az ezüst. Én már régóta, a nagymama hálóingjeiben járkálok, fejemen frottír törülközővel. Kényelmes viselet, bár a kutyák még megugatnak rendszeresen.

2031. 11. 29.
Chile elesett!! A fiamról nem sokat tudunk. A Vörösfélhold szerint jól van, de én ettől még jobban aggódom. A világ más részeiről nem nagyon van hír, Az újságokban írás helyett matyó hímzés van, és azt mi nem tudjuk elolvasni. Jó hír viszont, hogy hazánk mind a 3200 településén van már mecset. Néhol nem is egy!!

2034. 12. 01.
Gecimici ajatollah lett az új államfő. Ő legalább szociálisan érzékeny. A következő ramadánig kaptunk időt, hogy beköltözzünk a rezervátumba. Addig is ingyen kapjuk a barnító krémet, és a korán verseit sem kell kívülről megtanulni. Elég ha dúdolni tudjuk... Az államforma is megváltozott. Mától az Euarábiai Sejkség "Mah`giar`` tartománya néven létezünk tovább...

A fenti írást egy korábbi posztom alá kommentelte egy olvasóm. 

1
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/26074/pics/lead_800x600.jpg
abszurd,beözönlés,bevándorlás,kvóta,kvótanépszavazás,magyarország,migránsok,muzulmán horda
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Stella 2016-03-25 11:42:05
A cikk címére egyértelmű NEM a válaszom. De ha netán bejönnének a jóslatok nagyo n sajnálok minden egyes embert aki ezt a szomorú időt megéli, én azt hiszem már legfeljebb a túl világról láthatom,mert az a szerencsém, hogy 88 éves vagyok, mert ebben az estben ezt én szerencsémnek tartom.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?