Blogolj!

Még mindig vannak, akiknek nem elég a halott, a vér, a terror!


És ezek nem a muzulmán csürhe tagjai, hanem magyar - újságírónak mondott - büdös patkányok.

Tombol a muzulmán terror Európában

Igen, a ti lelketeken is szárad a párizsi és brüsszeli ártatlanok vére. És nincs az az Isteni irgalom, ami lemosná rólatok!

„Még ki sem hűlt a brüsszeli robbantásban elhunyt áldozatok holtteste, a vér még meg sem alvadt a repülőtér padlóján, már elkezdődött a beteljesült jóslatok igazolásának írásba foglalása, az „ugye mi megmondtuk” sarlatánkodás, az mutogatás az egyetlen indokra, ami egy ilyen tragédiához vezethetett, naná, hogy a menekültek. A menekült válság mint primer indok, a társadalmak harckészültségének élesítése, a félelembe oltott gyűlölettel való manipulálás.”

Igen, jól olvasták. Ezt bírta írni a több mint 30 halálos áldozatot követelő brüsszeli merényletekről ez a büdös patkány Kakuk György nevű sejthalmaz.

Mert mi a kurva anyád vezetett volna ide a gyilkos terrorhoz, te nyomorult senkiházi? Nyomorult mániákus Orbán-fóbiás gyűlöletedben már egy éve bekúsztál a muzulmán csürhe beözönlésének támogatói közé. Miért? Mert Orbán ellene volt. Ha Orbán támogatná a menekülteket, akkor te most azt írnád, hogy „Orbán a felelős minden brüsszeli halottért!” Igaz?

Most pedig, amikor minden épelméjű ember számára egyértelmű és világos az összefüggés muzulmán beözönlés és a véres terror között, akkor te ezt bírtad az emberek szemébe hányni? Meg a Tóta W. Árpád féle néhány hónappal ezelőtti hülyeséget? Hogy ezek az emberek az Iszlám Állam elől menekülnek?

Érdemes felidézni Tóta W. Árpádnak a párizsi merényletek után kihányt „eszmefuttatását”:

„Százhuszonkilenc ártatlan erőszakos halálát nyilván gyász és megrendülés követi, nem pedig győzelmi jelentés. Pedig annak is ideje van, mindennap. Ugyanis minden nap mi győzünk.

Drónok helyett az Iszlám Államnak öngyilkos merénylői vannak, akikkel katonai célpontokat ugyan nem képes támadni, de pár tucat civilt megölni igen. Ez sem lenne súlytalan fenyegetés, ha ilyen ezreivel kellene szembenézni. Viszont nem kell. Franciaországban most nyolcan rendeztek vérfürdőt, miközben él itt ötmillió muszlim. Csakhogy ők pont úgy irtóznak ettől a vérengzéstől, mint bárki más, és annyi közük van a terrorizmushoz, mint Kunhalmi Ágnesnek a Vörös Hadsereg Frakcióhoz.”

Még hány embernek kell meghalnia az ilyen Tóta W és Kakuk félék miatt?

Mondjátok ti büdös patkányok, a tények nektek semmit sem számítanak?

Láttátok ti, hogy a menekülttáborokban örömujjongásban törtek ki a merényletek hallatán? Láttátok ti, hogy a facebookot, twittert elöntötték a Nyugat-Európában él muszlimok diadalittas bejegyzései? Láttátok ti Nyugat-Európában a muszlim gettókat, ahol az Iszlám Állam hitszónokai tüzelik napról napra az embereket, és ahol az Iszlám Államhoz hasonló saria van érvényben? Láttátok ti a német titkosszolgálat nyilvánosságra hozott jelentését, mely szerint a muzulmán beözönlők egy százaléka minden bizonnyal terrorista?

Láttátok és, olvastátok ezeket. De ez nem illik bele a „keretrendszeretekbe”, nem illik bele az Orbán-fóbiás mocskos kis háborútokba. Így hát elhazudjátok, és összeeszkábáltok egy olyan érvrendszert, aminek már az alapvetése is egy aljas szemét hazugság. És ezzel újabb és újabb ártatlan emberek életét kínáljátok föl a gyilkos muzulmán csürhének. Igen, a ti lelketeken is szárad a párizsi és brüsszeli ártatlanok vére. És nincs az az Isteni irgalom, ami lemosná rólatok!

A 34 halálos áldozattal jár brüsszeli merényletet ünneplik a menekültek

9
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/26055/pics/lead_800x600.jpg
beözönlés,brüsszel,brüsszeli merénylet,kakuk györgy,muzulmán horda,terrorista,terrorizmus,tóta w. árpád
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 9 db hozzászólás érkezett!
Tamás válasza: Utanajaro bejegyzésére 2016-03-28 21:00:39
HÁT EZ NAGYON CIKI BÁJER ÚR ! ÉN EZEK UTÁN FELSZÁMOLNÁM EZT A BLOGOT !!
Válaszolok
Tamás 2016-03-28 20:53:07
Tessék hazaküldeni a "terroristákat" és összeomlik a nyugat-európai gyáripar :)
Pedig valóban erre volna szükség: egy hosszú távú terv keretében megszabadulni a muzulmánoktól, 20-30 év alatt, a robotizálást abba az irányba fejleszteni, hogy a munkaköreik szűnjenek meg... Lehet szépeket álmodni... Meg dühöngeni...
De ettől Orbán csak mellékszereplő marad, épp megtűrt, akit csak a nagyotálmodásának karikatúrajellege tesz nyugaton a címplapokra.
A migránsok kerítéssel való elterelése jó megoldás volt, bár úgy tűnik, hogy az országból ki is tudták volna szállítani a BKV buszok azokat továbbra is, akik bejöttek, A németek akkor is felébredtek volna.. és születik valamilyen megoldás. Mert az áradatot NEM a kerítések állították meg - jelenleg talán - de azok csak cikk-cakkosá tették a vándorok útját... És ha már a hazai jelentkezőket sikerült heti párszázra csökkenteni, akkor mire volt még jó a kerítésépítés után hónapokkal is fékezhetetlen média kampány, amelyben maga a miniszterelnök hiszterizálta a lakosságot ?
Mert azt magam tapasztaltam, hogy ennek hatására az idősebb falusi lakosság "idegállapotba" került, és azt hitte már a falvak utcáin mindenhol migránsok grasszálnak és esetleg a lakásokba be is törnek, különösen azután, hogy egyházi oldalról is néha "megértő" nyilatkozatok hangzottak el a befogadásukat illetően... Inkább azt elemeznénk, mi volt az oka a közrádiókban a félóránkénti szinte háborús hangulatú hisztériakampánynak, AKKOR amikor a migránsok már régen el voltak térítve, azaz nálunk volt a legkevesebb belőlük, mi voltunk a legkevésbé fenyegetettek... Nos elmúlt, legalábbis azokban időkben a migránsfenyegetés, helyettük Orbán vitte a prímet, a "magyar embereket" ő fenyegette tovább: A NEMLÉTEZŐ VESZÉLLYEL... a veszély ui. el lett terelve, Orbánt pedig megszállta europolitikusi düh... Ő megmenti európát, végül még a visegrádi 4-ek is kettőre olvadt a nagy egyetértésben és minden erőlködés jelentéktelenségbe fulladt Orbán vétós hazudozása után, Azt nem tudta ui. felfogni, hogy nem az egy vitában nyertes, akinek igaza van, hanem a politikai világban az, akinek súlya van a gazdaságban.. de még ha igaza lenne is, akkor is inkább a demokratikus maffiózó, nem pedig az ildemokratikus kap szavazatot, Szíjártó naponta próbálta a főnöke európai jelentőségét kiemelni és hangoztatni, hogy a "magyar megoldásokat" vették át nyugaton, szánalmas hazudozására fény derült: a nyugat akkor kezdett ébredezni, amkikor saját szemével győződött meg a tényekről, ill. amikor a tényeket egyáltalán hajlandó volt meglátni... de ehhez NEM Orbán segítsége kellett.
Az meg külön vicces, hogy a hazájában a demokráciát lépésről lépésre felszámoló Orbán követeli nyugattal szemben a tisztességes vitát, azt, hogy azután, akinek igaza lesz a szócsatában, annak az elképzelései is valósuljanak meg, a hazájában viszont brigantikat küld egy népszavazás megakadályozására..
Semmi más nem történik. minthogy Orbán már most a 2018-as választások kampányát folytatja, azokkal a mocskos néplélek nyomorító módszerekkel, amelyeket a homoszexuális zsidó pártól kap, a tanácsadóitól ...
Válaszolok
Utanajaro 2016-03-25 16:03:51
"A 34 halálos áldozattal jár brüsszeli merényletet ünneplik a menekültek"
Aham. És már tavaly októberben tudták előre, ugye?
http://ripost.hu/cikk-nemi-eroszakkal-fenyegetoznek-migransok-nemetorszagban
Válaszolok
Stella 2016-03-25 12:10:56
Kedves Zsolt ! Ez mind igaz amit Ön itt a liberális sajtó munkásokról . leírt ..végtelenül aljasok ! De Úgy gondolom a bajok gyökere az E.U. vezetőinél van, ennek alá támasztására említem, hátha elkerülte a figyelmét tegnap jelent meg itt a face book on ,hogy Junker "Úr" az E.U. bizottság elnöke legalább öt nyugati ujságnak adott interjuban az találta nyilatkozni, hogy terrorista merényletek mindíg is voltak Európában, csak annak azért nem volt ilyen nagy hangja, mert azt európaiak követték el. Ez az egyik leg aljasabb megállapítás az összes között, és nem fér hozzá kétség, hogy mi a célja.
Válaszolok
jozsef 2016-03-24 15:54:43
de ők nem látják hogy az egész muzulmán világ ünnepel ahogy szept 11.-én is??
Válaszolok
Viktorné 2016-03-24 12:32:08
a brüsszeli merénylet ünneplőket fel kellett volna rakni egy gépre.
Válaszolok
katus 2016-03-24 12:14:49
Akik ezeket támogatják nem normálisak.
Válaszolok
Diák 2016-03-24 11:03:17
JÉGVEREMBE EZEKKEL A PATKÁNYOKKAL ÉS 100 ÉV MÚLVA FEL ÉBRESZTENI ,HAGY LÁSSÁK HOGY MÉG MAGYAR A MAGYAR !!! HA MEG NEM LEHET ÉBRESZTENI AKKOR OTT BASSZÁK MEG AZ ANYJUKAT A JÉG RIANÁSA KÖZÖTT !!!!!
Válaszolok
Charlie
Charlie 2016-03-23 19:01:04
Minden egyes szó igaz !Sajnos ilyen emberek is vannak!Ki kellene közösíteni vagy száműzetésbe küldeni mindegyiket!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?