Blogolj!

Párizs és Brüsszel üzenete: sehol sem vagyunk biztonságban!


Halottak, sebesültek, vérözön, sokk, káosz. Robbantások. Ismét. A terrorizmus ismét lecsapott Európára. A teljesen elhülyült európai emberekre.

Üzent a terror: sehol sem vagyunk biztonságban!

Egy tegnapi hír: a belga kormány tömegével utasítja ki az európai uniós állampolgárokat a szociális rendszer túlterheltségére hivatkozva, miközben migránsok tízezreit fogadják be.

Mai hír: Belgiumban három robbantásos merényletben legalább 11 ember vesztette életét.

Ismét lecsapott tehát Európára a terrorizmus. És egyúttal az is kiderült: hiába minden, teljesen védtelenek vagyunk ellene.

A párizsi, 130 áldozattal járó merényletözön óta Brüsszelben a legmagasabb fokú terrorkészültség van érvényben. A napokban elfogták a párizsi mészárlásokért felelősnek tartott terroristát. Erre mi történik? Három gyilkos robbantás Brüsszelben. És nem egy városszéli parkolóban! Nem, egy repülőtér chek in pontjánál és egy belvárosi metróállomáson. A repülőtéren, tehát olyan helyen, ahova elvileg be sem juthatna egy terrorista, és metróban, amit elvileg nagyon őriznek. Elvileg. Meg a népnek szóló kommunikációban. Gyakorlatilag meg emberek haltak meg.

Védtelenek vagyunk ez a pőre igazság. A többi csak szemfényvesztő politikusi hazugság. Amelyről mind Párizsban, mind most Brüsszelben véresen lerobbantották a leplet.

Ne legyenek kétségeink. Akik eddig támogatták a muzulmán csürhe és köztük számtalan terrorista beözönlését, azok nem változtatnak és nem bánnak meg semmit. Jönnek majd a szokásos lózungokkal, hogy „nem engedünk a terrornak”, meg hogy „nem hagyjuk megfélemlíteni magunkat” és persze az örök, velejéig romlott toposszal: „az európai értékeket nem dobjuk el a robbantások miatt, és továbbra is befogadjuk a menekülteket.”

És még egy hír tegnapról: Magyarországon is járt a párizsi mészárlások egyik tettese. Azaz, Magyarország hiába zárja le a határait, ha az unió számos országa ellenőrizetlenül engedi be a gyilkosokkal teli muzulmán csürhét.

Ha tetszik, ha nem, ki kell mondjuk: háború van. Összeurópai összefogás és gyors, hatékony és főleg kíméletlen válaszlépések kellenek. Különben elveszünk mind egy szálig. Ki előbb, ki később…

1
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/26027/pics/lead_800x600.jpg
beözönlés,brüsszel,európa,európai unió,merénylet,migránsok,muzulmán horda,párizsi merényletek,terrorista,terroristák,terrorizmus
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
István 2016-03-23 09:40:05
Csoki. Ha nem szeretném hogy a gyerekem egyen csokit, akkor nem rakom ki elé, mondván csak annyit mellé, hogy jó lenne ha nem enné meg. Ha azt akarom hogy a gyerekem ne egyen csokit akkor nem rakom elé oda, sőt számára elérhetetlen helyre raknám, biztos ami biztos. A politikusok a szülők a gyerek a muszlim néptömeg, és mi vagyunk a csoki. Feltálaltak minket és megesznek. Nincs ezen mit csodálkozni, hiszen ha egyszer azt akarta a szülő hogy a csoki elfogyjon, akkor az így lessz. Ezután rendre lehet utasítani a gyereket, a szülői hatalommal való visszaélés. Nem a csoki a hibás, a gyereknél még nem alakúltak ki a felnőtt erkölcsiség nem szabad felnőttként kezelni. Egyértelmű csak a szülő a hibás...
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?