Blogolj!

Merkelék elszólták magukat kvótaügyben


Hetek óta azt halljuk, hogy „Orbán 1294 emberről akar népszavazást”. Merthogy a kvóta alapján „csak” ennyi menekültet kellene befogadni. Ja, most! A többit meg majd később... Mint ahogy az a német parlamentben már el is hangzott.

További kvóták jönnének!

Amióta Orbán Viktor bejelentette a kvótaügyi népszavazást, azóta megy a balliberális hajcihő, hogy csak 1294 menekültet/migránst/beözönlőt kellene befogadnunk, minek erről népszavazni.

Nos, teljesen egyértelmű, hogy a 160 ezer muzulmán beözönlő elosztásáról szóló kvótajavaslat csak az első, de nem az egyetlen kvóta. Azaz, ha most engedünk, utána jönnek az újabb és újabb kvóták a beözönlő milliókkal együtt. Teljesen nyilvánvaló ugyanis, hogy nem 160 ezer muzulmán beözönlőt kell elosztani, mert már milliónál is többen jöttek. És még mindig jönnek feltartóztathatatlanul, annak ellenére, hogy a beözönlést már csak Merkel és a mögötte álló erők támogatják egyedül az Európai Unióban. A többi ország egyre inkább jelzi, hogy nem kér a muzulmán csürhéből.

Ezzel szemben nézzük csak, hogy mi hangzott el a Bundestag, azaz a német parlament múlt heti vitájában. Egy kormánypárti, ráadásul CSU politikus szó szerint ezt mondta: „elengedhetetlen, hogy a 160 ezer menekült elosztásáról hozott korábbi döntés megvalósítása, és az esetleges újabb menekültek elosztása ne egyoldalúan, Németország terhére történjék, hanem igazságosan".

Ezt nem lehet másként érteni, mint úgy, hogy a 160 ezren felüli, immár milliónál is több muzulmán beözönlőt is kvóták szerint akarják szétosztani. Aljas hazugság tehát a balliberális csürhe által hangoztatott kvótanépszavazás elleni érv, hogy „csak 1294 embert kellene befogadnia Magyarországnak”!  A helyzetet súlyosbítja, hogy ezt a szemenszedett hazugságot ráadásul nem is a honi balliberálisok találták ki, hanem maga Martin Schultz, az Európai Parlament – természetesen baloldali – elnöke mondta először.

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/25998/pics/lead_800x600.jpeg
angela merkel,balliberális,beözönlés,hazugság,kvóta,kvótanépszavazás,muzulmán horda
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?