Blogolj!

Magyarországon ma a kockás ing a menő, nem a tudás…


Magyarországon ma a kockás ing a menő, nem a tudás… Ezért tart itt a magyar oktatás!

Szégyen!

Mérhetetlenül ostoba emberek, kiskorútól a nyugdíjasig, osztogatják nyakra-főre, idióta vigyorral a pofájukon a kockásinges fotókat. Ma ez a nagyon menő. Ilyenben jár már lassan a pedofil bűnöző is, hogy elvegyüljön a tömegben.

Mindezzel mit tesznek ezek az idióták? Akik hordják és akik agyatlanul osztogatják? Gúnyolódnak egy tudóson. Egy olyan emberen, akinek a kisujjában több tudás van, mint egy egész, kockásingben parádézó és facebookozó tanári karnak együttvéve… És többet is tett le az asztalra, mint az összes hülye, aki kockásinges fotókat osztogat.

Te hülyegyerek, aki most tanulás helyett kockásingben pózolsz, mert az ma a menő, nem a tudás! Te, aki azt sem tudod, hogy mi az a KLIK!

És te, pedagógusok szégyene, aki most azzal lazázol a diákjaid előtt, hogy hű de bátran kockásingben gúnyolódsz egy öreg tudóson! Te tehetségtelen senkiházi, aki a diákokat bujtogatod és kihasználod, ha kell zsarolod, a saját érdekedben!

Az ilyenek miatt áll a béka feneke alatt a magyar oktatás elsősorban és nem a KLIK hülyeségei miatt!  

És ne csodálkozz, te pedagógusok szégyene, ha majd a TESCO-ban három műszakban minimálbérért dolgozó szülő emelt hangon fogja számon kérni azt, amire nem tanítottad meg a gyermekét, mert éppen tüntikéztél, szervezkedtél vagy kockásinges fotókat gyártottál és osztogattál!

Nagyjából egyébként ezzel el is válik a szar a májtól. A kockásingesek nem pedagógusok, hanem pénzért órát tartó emberek… Akik többsége valószínűleg azért ment tanárnak, tanítónak, mert máshová nem vették föl.

Nincs rátok jobb szó: szégyen!

21
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/25201/pics/lead_800x600.jpg
kockásinges tüntetés,pedagógus,pedagógustüntetés,tanár,tanító
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 21 db hozzászólás érkezett!
Gergely válasza: Judit bejegyzésére 2016-02-22 09:38:58
Ma sincs sokkal másképp. Annyi különbség, hogy már nem írhatnak tanmenetet, mivel meg van nekik mondva, hogy mit mikor csináljanak, mit mikor ne. Nem fizetésemelésért tüntetnek, hanem megfelelő munkakörülményekért. Mikor édesanyám már 30 éve tanít, és csak most a klikk alatt kezdett el tüntetni, egész eddig mindent elviselt, pedig nem volt előtte sem minden tökéletes, akkor ez lehet mutat valamit. A tanároknak az öltözetükkel is példát kell mutatni? Teljesen egyetértek! De a tüntetés nem arról szólt, "hogy a tévében nézem, hogy borotválatlan, kócos, kockás inges tanári kar grasszál." Tudom hogy nem csak erről beszélt a nyilatkozatban, de ez a mondat már nekem kellemetlen. Legalábbis úgy vélem, hogy a tüntetés kapcsán nem erről kellene beszélni. És mint aktív hallgató, mondhatom (remélem ezelőtti hozzászólásomnál leesett az irónia), hogy se tanárom, se tanító édesanyám nem bujtogatott kockás ingre. Sőt, mikor csütörtökön hazaértünk mindketten, én kérdeztem rá, hogy ugye ő is vesz föl másnap kockás inget. Szégyellje magát mindenki, aki úgy gondolja, hogy a diákokat a tanáraik bujtják föl erre, a diák nem alsóbb rendű lény akit irányítani kell, nem is hagyja magát, azt teszi meg amit ő is akar!
Válaszolok
Judit 2016-02-22 09:17:45
Elismerem, trágár szavakkal írta az illető, de van ám ebben jócskán igazság.Az én szüleim is pedagógusok voltak, eszükbe se jutott a tüntetés a bújtogatás.Év elején határidőre körmölték( saját tollukkal) a tanmenetet. Minden órára írásban készültek, Tudásokat átadták a tanítványaiknak. Apám szavaival élve, aki már 21éve nincs közöttünk a " nemzet napszámosai " voltak. Nevetséges bérért, Mégsem mertek elégedetlenkedni, tüntetni, pedig akkor sem volt kolbászból a kerítés. És érdekes Édesapámra még ma is nagy szeretettel gondolnak a tanítványai. Ma már Dunát lehet rekeszteni az egyetemet, főiskolát végzettekkel.Felhígúlt az értelmiségiek köre. Vallóm, csak a legjobbak, akik szorgalmasan tanulnak kerüljenek egyetemre, főiskolára.
Válaszolok
Gergely 2016-02-22 08:59:28
Kedves Szerző!
Remélem te több pénzt kaptál a megbízódtól, mint én a kockás ingért. Én ugyanis semmit nem kaptam érte, viszont anyukám és tanáraim is megfenyegettek, hogy intőt/szobafogságot kapok ha nem veszem föl. Sajnos én hátrányos helyzetben vagyok, mivel Édesanyám tanító, és látom milyen boldogan jön haza a munkából, mert az igazgatónak kell a wc-t tisztítani, mivel a takarítónak az nem a dolga. Köszönöm, hogy úgy véled, hogy a diák egy fejletlen állat, aki magától nem képes gondolkodni, csak az elöljárói parancsát teljesíteni, köszönöm szépen békítő hangnemedet, amivel méltóvá váltál "öreg tudós" követésére, és még sorolhatnám, de téged úgyse érdekel.
Tisztelettel: Agymosott Gergely
Válaszolok
György válasza: Péter bejegyzésére 2016-02-21 19:41:07
Péter remélem jövendölésed teljesül.
Válaszolok
György válasza: András bejegyzésére 2016-02-21 19:36:33
András teljes mértékben egyetértek.Ma a kockás ingnek politikai üzenete van.A hatalmi banda lerohasztja az oktatást,az egészségügyet,az egész társadalmat.Csak lopnak-lopnak pofátlanul.A hibbantakat meg magyaremberezéssel kábítják.
Válaszolok
Richard 2016-02-20 21:39:33
Nem csoda hogy hülyeségeket tanítanak a tanárok, de tudjátok az állam kötelezi őket ezekre a hülyeségekre!!!!
Válaszolok
András válasza: Márk bejegyzésére 2016-02-20 16:04:22
Még szép hogy nem nyúlhat hozzá. Ha megtenné, akkor 1 kirúgnák, 2 a diák úgy vágná pofán visszakézből, hogy... pf... belegondolni sem jó.
A tanároknak abszolút elveszett az a tekintélye, ami 50 éve volt. Ma már senki nem hagyná megütni magát.

Másrészt szerintem igazságtalan lenne megütni pl egy 10 évest, aki nem képes a védekezésre.
Válaszolok
pityu 2016-02-20 15:51:08
A szó ellen nincs fegyver. A szó ellen legfeljebb csak az értelmes szó, a humor, az irónia veheti fel a harcot. Az erőhöz szokott hatalom és elvtelen szatellitemberei megbénulva, hibát hibára halmozva tétlenül nézik a felgyorsult eseményeket. Nem szoktak az értelmes szóhoz, csak a megosztáshoz, a gyűlöletkeltéshez, az erőfitogtatáshoz. Most idegesek, mint eme cikknek nem nevezhető förmedvény összelapátolója is. Idegesek, mert a hamarosan szavazókorba lépő fiatalok tanáraikat példaképnek tartva mosolyognak az arrogáns gyűlölködők arcába. Igen, ezek a fiatalok most a valóságban tanulják a demokráciát, ők azok akik kockásinges forradalmukkal elsöprik majd egyszer a fülkeforradalmat.
A válasz kimerül a hülyegyerekezésben, senkiházizásban, idiótázásban. Hiányolom még a liberálfasisztázást, a gyurcsányozást, az elmúltnyolcévezést.

Magam előtt látom, ahogy Terminátor habzó szájjal, a torkán kidagadó erekkel üvöltve próbálja letépni a vele szemben hömpölygő tömegről a kockás inget. De a tömeg a képébe mosolyog és nem, nem tapossa el, egyszerűen csak kikerüli.
Terminátor! Egy baráti javaslat. Bújj vissza a patkánylyukba!
Válaszolok
Feri válasza: Magdi bejegyzésére 2016-02-20 11:00:01
Alapvetően egyetértek a bejegyzéssel, csak azt szeretném megjegyezni, hogy ha már a helyes- (vagy helytelen-) írást kritizáljuk, akkor írjuk helyesen: p-vel, j-vel, ly-al.
Válaszolok
Feri válasza: Márk bejegyzésére 2016-02-20 10:57:32
Ebben nem látok különösebb bajt, el tudom képzelni, hogy esetleg kedve támad fizikailag megrendszabályozni a diákot, de szerintem az rendben van, hogy nem teheti. És persze mit oktasson, a saját agyszüleményeit, vagy kormánygyalázó lózungokat,
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?