Blogolj!

MSZP: életidegen a CSOK


MSZP: életidegen a CSOK. Magyarország: életidegen az MSZP.

A hülyeségért a jól megérdemelt nagy pofont legkésőbb 2018 áprilisában meg fogják kapni

Tömören ennyi.

Bővebben:

Ezek menthetetlenül be vannak oltva a normalitás ellen. Ezek annyira ostobák, hogy fontosabb nekik a mindenáron való ellene mondás, mint a politikai racionalitás. Ezek tényleg pusztulásra vannak ítélve. Politikai értelemben természetesen.

A világon minden épeszű ellenzék, ha a kormány értelmeset lép, három politikai cselekvésfajta közül választ.

Vagy támogatja és rálicitál, tehát megpróbál osztozni a politikai nyereményen. Az MSZP nem ezt teszi.

Esetleg támogatja és keres olyan csoportokat, akik kimaradtak a „jóból” és az ő képviseletüket fölvállalva próbál politikai hasznot húzni. Az MSZP nem ezt teszi.

Ha egyikre sem képes, akkor legalább kussban marad, és nem rombolja a saját hitelét és választói bázisát azzal, hogy a társadalom döntő többségének tetsző és kedvező dolgot támad. Az MSZP nem ezt teszi.

Az MSZP fejjel nekirohan a falnak, amikor támadja a CSOK-ot.

Ráadásul annyira végtelenül ostobák, hogy nem tanulnak a saját korábbi hasonlóan nagy hibájukból. Ugyanígy jártak ugyanis a rezsicsökkentéssel. Amikor hazugságokkal, rémhírkeltéssel megpróbálták elhitetni az emberekkel, hogy nem az a valóság, amit a pénztárcájukon érzékelnek, hanem amit a hülye mszp-sek sajtótájékoztatókon pofáznak, meg amit a facebookon kamuszámlákkal osztogatnak. Elnézve a 2014-es választási eredményeket, a valóság semmibevétele nagyon nem jött be. Elnézve a CSOK iránti érdeklődést, a pozitív fogadtatást, az MSZP CSOK-gyalázása ismét csak nem fog bejönni.

A hülyeségért a jól megérdemelt nagy pofont legkésőbb 2018 áprilisában meg fogják kapni. Meg is érdemlik.

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/24862/pics/lead_800x600.jpg
2018,csok,mszp,rezsicsökkentés
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?