Blogolj!

Eszmél az emberiség?


Orbán nézetei már Amerikában is gyökeret vertek.

Orbán nézetei már Amerikában is gyökeret vertek

Van remény! Úgy tűnik, végleg elmúltak már azok az idők, amikor Orbán Viktorral riogatták a „demokráciaféltő” emberek egymást itthon, Európában és a tengerentúlon.

A magyar kormányfő politikai víziójának és politikájának megerősítése az, hogy Nyugat-Európa számos politikusa és médiuma után, immáron az Amerikai Egyesült Államok mérvadó médiájában is egyre több elismerést kap.

A minap épp a liberális világmédia egyik zászlóshajója a New York Times közölt hosszú elemzést a liberalizmus, és a liberális világrend „repedéseiről”. Mindez egyre nyíltabb beismerése annak, hogy az értelmesebbje már ott is tudatában van annak, hogy a „taburendszerek ledőlnek”, a multikultinak és a politikai korrektség agyrémének leáldozott.

A szerző már óvakodik attól, hogy negatívan minősítse például Orbánt. Sőt, a mondanivalójának lényege rávilágít arra a tényre, - és a magyar balliberálisok számára ez a legfájóbb -, hogy számkivetett politikusból, irányadó, programadó, követendő politikussá vált. Európai formátumú politikussá lett, aki nem csak egyre több követővel, hanem egyre nagyobb tekintéllyel és befolyással bír a földrészen.

1
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/24599/pics/lead_800x600.jpg
magyarország,new york times,orbán viktor,usa
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Fleck 2016-02-05 20:19:52
Remélem egyre több híve lesz !
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?