Blogolj!

Hatalmas elismerés Magyarország számára


Kedvenc celebjétől kapott óriási pofont a magyar balliberális csürhe.

Kiosztott egy nagy sallert a balliberális csürhének

A muzulmán csürhe beözönlésének idején a magyar balliberálisok nyakra-főre osztogatták a vatikáni médiaceleb egy-egy megszólalását, amelyben szerintük a Magyar Katolikus egyházat, és a magyar katolikusokat is alázza. Állandó ellentétpár volt a haladó Ferenc és a fasiszta, semmit sem tevő magyar katolikusok.

Később arról is örömködve adtak hírt, hogy – az ő értesülésük szerint – Ferenc annyira berágott a magyarokra, a muzulmán csürhével való bánásmódón, hogy ide bizony be nem teszi a lábát…

Erre mit tesz Isten, illetve Ferenc? A Katolikus Egyház egyik legfontosabb eseményének megrendezésére kéri föl Magyarországot. A 4 évente megrendezésre kerülő Eucharisztikus Világkonferencia ugyanis azt jelenti, hogy a katolikus világ figyelmének középpontjába, fókuszába kerül Magyarország. A rendezvény idején hatványozottan, de addig is jelentős számos alkalommal. És főként most, a bejelentés kapcsán.

Ugye nem kell külön ecsetelni, hogy ha Ferenc „be lenne rágva” a magyarokra, a magyar katolikusokra, a Magyar Katolikus Egyházra, akkor egészen biztosan nem nekünk adta volna a rendezést.

Egy újabb tényszerű adalék ahhoz, hogy mennyire ostoba, rosszindulatú és nem jól értesült a magyar balliberális médiacsürhe.

Mi magyarok, közte mi magyar katolikusok pedig, örömmel készülhetünk egy világrendezvényre, amelyre nagy valószínűséggel eljön majd az akkor regnáló Szentatya is…

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/24420/pics/lead_800x600.jpg
balliberális,eucharisztikus világkongresszus,ferenc pápa,magyar katolikus egyház,magyarország,médiaceleb,vatikán
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?