Blogolj!

Valami nagyon nincs rendben Magyarországon!


Hunvald, Hagyó, Simon Gábor és most a kolontári-devecseri gyilkosok… Ezek tényleg ártatlanok?

10 halálos áldozat. Felelős? A Veszprém Megyei Bíróság szerint nincsenek felelősök...

Valójában mind megúszták, még akkor is, ha némelyik ült egy keveset. Hunvald, Hagyó és Simon vélhetően loptak, vélhetően nem keveset. Az, hogy nem kerültek évekre a rács mögé, sokak igazságérzetét bántja. De az iszapkatasztrófában meghaltak emberek! Az, hogy ezért senkit nem talált felelősnek a bíróság, arra nem jó kifejezés, hogy bántja az emberek igazságérzetét. Ez vérlázító! Ez elfogadhatatlan! Ez katasztrófa! Ez tragédia!

Tudom, a jogi egyetemen azzal kezdik a tanítást, hogy nem igazságszolgáltatás van a bíróságon, hanem jogszolgáltatás.

Na, ez az, ami kurvára felháborító az egészben! Amikor az emberek alapvető igazságérzetébe tipornak bele, amikor az áldozatok emlékébe tipornak bele, amikor az áldozatok családjába tipornak bele! Amikor az egész magyar társadalomnak azt üzenik, hogy még mindig vannak olyanok, akik pénzzel és jogi-csűrcsavarral elkerülhetik a felelősségre vonást, akár az odalett emberéletekért is.

Az áldozatok családjába tipornak bele...

A jogszolgáltatásnak kellene véget vetni egyszer és mindenkorra és végre el kellene jutni az igazságszolgáltatásig. És akkor végre életük végéig a börtönben rohadnának azok a szemét alakok, akik nyereségvágyból meggyilkoltak 10 embert. A legfiatalabb köztük egy 14 hónapos kisgyermek volt, a neve Angyalka.

Hát most az angyalok is zokognak Magyarországért.

Hogy is mondta Fricz Tamás? „Ez egy következmények nélküli ország”

Mond, miért hagytuk, hogy így legyen?

Miért hagytuk, hogy így legyen?

1
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/24320/pics/lead_800x600.jpg
gyilkosok,igazságszolgáltatás,iszapkatasztrófa,jogszolgáltatás,kolontár-devecser,mal
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
József 2016-01-28 14:57:24
Szándékos provokáció , vagy ennyire hülyék vagyunk ?
"A vörösiszap-per valamennyi vádlottját felmentették "
Eljött az ideje , hogy feltegyük magunknak és országunk vezetőinek e kérdést .
Mert az azért valahol nagyon nincs rendben , hogy kivétel nélkül minden bűnügy , amelyben a bukott ballib hatalom egykori szereplői a vádlottak , azonos véget ér : a vádlottak felmentve , a bűnösök szabadok !
Nem , nem , nehogy az ittfelejtett kivénhedt posztkomcsi bírák nyakába varrjuk az egészet , ismét bebújva az EU kötelezettségek mögé , mert ez nem több , mint kiváló sötétítő függöny , nem más !
A bírák hozott anyagból dolgoznak , nyomozati és ügyészségi dokumentumokból , bizonyítékokból . Amennyiben ezek szándékosan - mert ennyi elbukott per után már csak ez a magyarázat marad- tehát szándékosan hiányos , eljárási , vagy formai hibás , bizonyítékok eltűnése által ellehetetlenült vádiratból kell ítélkezniük , na így előre borítékolható az eredmény(-telenség) !
Nem más működik itt (is) , mint az átmentett , a közéletből és közhivatalokból ki nem iktatott kommunista maffia-hatalom ! Kérdés már csak annyi maradt : vajon miért ??
Ehhez az EU - nak semmi köze , ne keressünk hamis felmentést ! Tehát még egyszer : miért ??
Erre kell sürgős választ találnunk , mert különben hiteltelenné válhat minden , valamennyi tiszteletet parancsoló eredmény ellenére is !
Felvetődik ezek után az a jogos kérdés is , hogy vajon ki fog bennünket , hétköznapi halandókat megvédeni ezek után ? Kire számíthatunk , ha jogtalanság , sérelem ér bennünket ? Mert ezekre bizton nem .
Akkor mi a megoldás , mi az üzenete a vérlázító ítéletek sorának ? Tán csak nem az , hogy élj bűnösül , mert ha becsületes birka maradsz , eltapos a szenny , de ha beállsz a bűnös nyertesek sorába , te magad is nyertes leszel ?
Szomorú , hogy ide jutottunk , hogy ezen a kérdésen komolyan el kell gondolkodnunk !
Persze a válasz a mi köreinkben egyértelmű . De , ha minden így marad , ahogyan most van , akkor maradunk örök vesztesek . Mert ezt választottuk , nem tehettünk mást .
Mert a vörös iszap - így külön írva - mindent elborít , még ma is ! Meddig még ?
Tényleg jól van ez így ?
SzJ
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?