Blogolj!

... én kérek elnézést!


Undorító, amit G. Fodorék írtak Tóbiás feleségéről? Az!

Elfogadhatatlan a 888.hu szörnyszülött, agyatlan firkálmánya? Az!

És van joga azon az íráson háborognia a balliberális oldalnak? Na, az nincs!

Deutsch Tamás: Tóbiás politikusnak gyönyörű a felesége. A 888.hu-sok a mikropöcseikkel rárántani se tudnak Rába Tímea fotóira. Ennyi. (twitter-bejegyzés)

Nem csak védhetetlen, de érthetetlen is G. Fodor Gáborék ostoba, verbális ámokfutása. Az a legalja szint. Pont, mint az index, a 444.hu és a többi balliberális szennylap.

És pont ez a pont az, ahol rá kell mutatni: nekünk, jobboldali, konzervatív embereknek van jogunk felháborodni G. Fodor szörnyű agyszüleményén. A balliberális szennylapok íróinak és olvasóinak viszont egyáltalán nincs erre joguk.

Hol voltak ők a nagy felháborodásukkal, amikor Kocsis Mátét lebuzizták, amikor Vajna feleségét napi rendszerességgel lekurvázzák, amikor Rogán feleségét igen gyakran alázzák, amikor Selmeczi Gabriellát nőiességében mocskolják, amikor Szabó Tünde fotóin élcelődtek? Akkor nem háborgott sem Tóbiás József, sem az MSZP, sem a hvg, sem a többi balliberális szennylap. És azok sem, akik most hörögve a médiatörténet legaljáról értekeznek.

Semmi más nem történt ugyanis, minthogy a 888.hu szabadesésben megérkezett a 444.hu, az index, és a többi idióta színvonaltalanságára.

Nem irigylem G. Fodort és társait. Abban a velejéig romlott és mocskos médiapokolban, ahová most ők is lesüllyedtek, igen nagy a tolongás a konkurencia.

Ez persze nem menti sem G. Fodort, sem a 888.hu, láthatóan talajvesztett portált. Erre nincs mentség és bocsánat se valószínű. Persze, ha ők azt gondolják, hogy ez kell, erre van „vevő”, és ez nekik tetszik, csinálják nyugodtan, lelkük rajta. Ám azt nyomatékosan kérem, hogy ne nevezzék magukat se jobboldalinak, se konzervatívnak! Mert nem azok! Nekem, mint jobboldali, konzervatív embernek hányhatnékom van a 888.hu számos firkálmányától, a Rába Tímeáról szóló förmedvényről nem is szólva.

Nekem erre a szintre, erre a színvonaltalanságra, erre a mocsokságra nincs szükségem, nem élek vele. És azt gondolom, nem vagyok vele egyedül. Ezért én szóvá is teszem.

Attól viszont ugyanolyan hányhatnékom van, amikor ezt a balliberálisok teszik. A nőgyalázók, a szoborfejrugdósok, a Teller-levél hamisítók, a videohamisítók, az ezernyi alávaló mocskossággal napi szinten megbukók. Ők G. Fodor és a 888.hu szintjén vannak. Úgyhogy ők maradjanak szépen kussban! Nekik pont nincs se erkölcsi, se jogi alapjuk a médiaszenny szapulására. Nekünk, jobboldali, konzervatív embereknek viszont van. Mi meg is tesszük. 

1
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/24276/pics/lead_800x600.jpg
888.hu,balliberális,g. fodor gábor,rába tímea,szennymédia,tóbiás józsef
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Miklós 2016-01-27 10:20:34
Ez a poszt az elejétől a végéig tök nagy hazugság.

Ezek PR-cikkek G. Fodor szarságához képest

http://444.hu/2015/10/28/rogan-cecil-ahogy-meg-soha-nem-lattad-es-soha-nem-is-akartad-latni

http://444.hu/2015/08/05/rogan-cecilia-en-is-emberbol-vagyok

ez itt egy google-keresés, mert azt álltja a szerző, hogy Vajna Tmeát kurvázta volna bárki is. Valóban az expasija, de nem a sajtó magától.

https://www.google.hu/search?q=rog%C3%A1n+cec%C3%ADlia&rlz=1C1KMZB_enHU512HU512&oq=rog%C3%A1n+cec&aqs=chrome.0.0j69i57j0l4.3613j0j4&sourceid=chrome&es_sm=0&ie=UTF-8#newwindow=1&q=vajna+t%C3%ADmea+kurva

és végül Kocsis Máté lebuzizása ügyében egy cikk, melyben nem dcsérik meg Ungár Klárát. Az internet nem felejt

http://444.hu/2015/11/02/kocsis-matet-lebuzizni-korulbelul-olyan-visszataszito-mint-kocsis-mate
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?