Blogolj!

Lassan, de biztosan haladunk a véres végkifejlet felé!


Hol vannak a „háborús menekültek”? Egy aljas, szemét hazugság margójára…

A német állampolgárok adójából fenntartott hivatal nem hajlandó segíteni, megvédeni a saját adófizető polgárait

Egy éve halljuk minden fórumon, hogy akik áttaposnak az európai országokon, azok szegény szerencsétlen, a háború pokla elől menekülő családok. Akik képzettek és fel fogják virágoztatni az elöregedő, megújulni képtelen Európát.

Aki mást mer(t) állítani, az rögvest rohadt fasiszta, antikeresztényként lett megbélyegezve.

És erre mi történik?

Jön egy hiteles figura, egy a beözönlő csürhét segítő német nő. Hónapokig dolgozott köztük és értük. És nem bírja tovább. Mert azt látja, érzi, tapasztalja, hogy amit a német médiában lát, az köszönő viszonyban sincs a valósággal, a nácinak megbélyegzett kirekesztők ellenben a valóságról beszéltek és beszélnek…

Feketén-fehéren kiderült: ezek nem háborús menekültek, hanem az európai jólétet ingyen elvenni akaró csürhe. Ezek nem képzettek, ezek nem akarnak dolgozni, ezek elvenni akarnak mindent. Ezek nem megköszönnek, hanem kijelentik, hogy nekik minden jár. Ezek nem családok, hanem szinte teljes egészében fiatal férfiak. Ezek nem tisztelnek semmit és senkit, hanem erőszakosak a végtelenségig.

A fiatal, migránsokat segítő nő beszámolójából két elképesztő részletet emelek ki:

„A menekültszállás egyik lakója például a visszatoloncolásáról szóló papírt mutatta meg neki. Ő elmagyarázta a menekültnek, hogy ez mit jelent. Ugyanez az ember nem sokkal később egy másik kolléganőjénél teljesen új iratokkal jelentkezett másik néven. A férfit végül nem utasították ki, hanem áthelyezték egy másik szállásra.”

Ennyit Merkel asszony hitelességéről… Arról, hogy kiteszik az országból (és Európából) azokat, akik nem háborús menekültek. Ennek az erőszakos vadembernek papírja volt arról, hogy el kell hagynia Németországot. Amikor ez kiderült, nem dobták ki, nem küldték haza, hanem áthelyezték egy másik menekültszállásra. Tessék mondani Merkel asszony! Ez jogkövető magatartás a német hatóságok részéről? Hogy higgyük el ezek után bármit, amit mond, kancellár asszony?

Tényleg egyszerűbb a médiára és a közösségi portálokra szájkosarat rakni, mint belátni a tévedést?

A másik részlet még sokkolóbb:

„A szociális munkás leírása szerint néhány hónap után azt vette észre magán, hogy már inkább nem hord szűk ruhákat, amiket amúgy addig kifejezetten szeretett. Kizárólag csak bővebb nadrágokat és zárt felsőket vesz fel, sminket pedig most már egyáltalán nem használ, legfeljebb alapozót. Nemcsak külsőleg változott meg, hogy elkerülje a molesztálásokat.”

Itt tartunk. Ehhez nem kell kommentár sem sajnos.

És a „slusszpoén”:

„Ezeket a problémákat hiába jelezték a hivataloknak, semmilyen segítséget nem kaptak. Ha telefonon próbálják felhívni őket, gyakran fel sem veszik nekik a telefont.”

Igen, jól értik! A német állampolgárok adójából fenntartott hivatal nem hajlandó segíteni, megvédeni a saját adófizető polgárait.

Nagy baj van arrafelé, nagyon nagy baj. És minden nap egyre nagyobb lesz…

Illúzióim persze nincsenek. Akárcsak Magyarországon – mint a sittes és élősködő bűnöző „menekültsegítő” Baba esetében – beindul a szerecsenmosdatás iszonyú gépezete. Szegény nőt pedig meghurcolják, kétségbe vonják, kiforgatják a szavait, és tönkreteszik még jobban. Akárcsak azt a szegény olasz lányt, aki segíteni próbált a beözönlőkön és „hálából” többen megerőszakolták. A többi migránspátyolgató idióta pedig ahelyett, hogy segített volna rajta, arra kényszerítették, hogy titkolja el a bűnt, mert ártana az eszmémnek…

Sajnos lassan, de biztosan haladunk a véres végkifejlet felé. Minél tovább tart ez az őrület, annál véresebb lesz a vége. 

2
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/24082/pics/lead_800x600.jpg
angela merkel,beözönlés,bevándorlás,európa,háborús menekültek,hazugság,menekültek,migránsok,muzulmán horda,németország
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Gyöngyi Eszter 2017-11-14 23:56:27
Ezt most mi, magyarok, tudjuk, meg tudják az elszenvedő németek. Vajon a többiek hogy fogják megtudni? Amikor már rájuk ég a ház?
Válaszolok
András 2016-05-03 22:19:36
"...Sajnos lassan, de biztosan haladunk a véres végkifejlet felé. Minél tovább tart ez az őrület, annál véresebb lesz a vége. ..."
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?