Blogolj!

A bukás…


Merkel tényleg a bukás szélén áll. Bárhogyan is röhög és mikiegerezik ezen a hvg firkásza. Ennek oka messze túlmutat a kölni eseményeken. Az csak egy nagyon erős jelzete volt a valódi oknak.

Merkel egyedül maradt...

És ez az ok nem más, mint az, hogy mostanra kiderült: Angela Merkelnek nincs válasza a hogyanra. Az emberek többsége rádöbbent, hogy a Willkommenskultur jelszava mögött nincs fölépített terv, nincs stratégia, nincs semmi.

Merkel nem tud választ adni olyan pofonegyszerű kérdésre, minthogy miként képzeli el a milliónyi migráns integrálását a német társadalomba? Ma már nyilvánvaló, hogy ez még akkor is meghaladná Németország képességeit, ha a milliónnyi beözönlő muzulmán készségesen együttműködő, szorgalmas, és jogkövető lenne.

Még ebben az esetben sem tudnának hirtelen milliónnyi muzulmánt megtanítani németül, majd szakképzettséget, munkát adni nekik. És lakhelyet, és orvosi ellátását és családot. Igen, családot. Mert a millió nagyon nagy része fiatal férfi. Akiknek, hogy finoman fogalmazzak, társra van szükségük. Aligha képzelhető el, hogy a milliónnyi beözönlő évekre szüzességi fogadalmat téve tanul és dolgozik. Hozzák hát a családot, ha van? Az újabb milliós beözönlést jelent, akiket tanítani és ellátni kell, a gyermekeket akár évtizeden túl is.  És ha nincs családja odahaza vagy a menekülttáborokban? Akkor mehet és hozhat magának? Vagy marad az erőszak? Vagy migránskupikat állíttatnak föl?

Mindez gyakorlatilag lehetetlen és ráadásul az is kiderült, hogy a többségük nem jogkövető, nem akar sem tanulni, sem dolgozni.

Erre pedig végképp nincs megoldása Merkelnek, és erre a német társadalom is ráébredt. 

A német hírforrások szerint Merkel jószerével teljesen egyedül maradt már a saját pártfrakcióján belül is a beözönlés korlátozások nélküli támogatásával! Innen már csak idő kérdése...

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/23918/pics/lead_800x600.jpg
angela merkel,beözönlés,bevándorlás,bukás,kölni események,menekültek,migránsok,muzulmán horda,németország
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?