Blogolj!

A gyilkos kór neve: multikulturalizmussal súlyosbított gátlástalan liberalizmus


2016 a fordulat éve lesz. Vagy a megsemmisülésé. Minden jel arra mutat, hogy a muzulmán beözönlés végre pontot tesz Európa évtizedek óta tartó agóniájára. Vagy lesz egy radikális műtét, amely egyedüliként hozhatja el a gyógyulást, vagy egyre gyorsuló, visszafordíthatatlan agóniába csap át ez az évtizedek óta lappangó, ám mostanra hevennyé váló betegség. A gyilkos kór neve: multikulturalizmussal súlyosbított gátlástalan liberalizmus.

A valóság nem számít...

Azt ugyanis már nagyjából már mindenki látja, hogy ez így nem mehet tovább. Valami megoldást találni kell arra, hogy Európa agóniája véget érjen.

A régi „professzorok” még erőltetik a régi gyógymódot: kuss legyen mindenkinek, aki nem balliberális elveket, megoldásokat támogatja! A valóság nem számít, csak a balliberális dogma. Ha a tények, történések ellentmondanak a balliberális elveknek, akkor azokat el kell hallgatni, hazudni, ferdíteni. Az emberek fejét a megvett és beidomított média eszközével tele kell tömni olyan információkkal, amelyeknek közük sincs a valósághoz és az igazsághoz, de a balliberális elvek nagyszerűségét támasztják alá. Az emberek véleménye, elvárása nem számít, hiszen a vezetőik és a média úgyis mindent jobban tudnak. A vezérlőelv: a multikulturalizmus megold mindent, az idegen szép, a másság szép, és csak ezeket lehet támogatni. Ami nemzeti, ami hagyományos, ami keresztény az rossz, kiirtandó.

Mielőtt bármit tennének, konzíliumok végtelen során át tanácskoznak arról, hogy mit is kellene csinálniuk majd egyszer. Ám mire valamiről végre döntenek, az a helyzet, amit meg akarnának oldani, már rég megváltozott. Így legjobb esetben is csak félmegoldások, vagy életidegen megoldások születhetnek. A legszomorúbb példa erre az elosztási kvóta volt, amit mire áterőltettek, addigra legalább hatszor annyi muzulmán özönlött be Európába, mint amennyit szétosztottak a döntéssel.

Ezzel szemben van az új „orvosnemzedék”, amely az elhúzódó és egyre súlyosbodó „betegségre” egészen másféle gyógymódot javall. Először is szakítani kell azzal a kuruzsló módszerrel, amellyel ez idáig csak növelték a bajt. Azaz szakítani kell a balliberális véleménydogma kizárólagosságával, felsőbbrendűségével. A tényekhez, a valósághoz és legfőképp az emberek elvárásaihoz kell igazítani a cselekvést. Nem kussoltatni kell az embereket, hanem kikérni a véleményüket. Meg kell erősíteni azokat az intézményeket, amely az elmúlt több mint ezer évben garantálták Európa életképességét, amelyek garantálták, hogy a legnagyobb kríziseket is túlélje: a családokat, a nemzeteket, a keresztény egyházakat, az évezredes európai kultúrát, az európai hagyományokat.

A sok, terméketlen beszéd, megbeszélés, tárgyalás, bizottságosdi, javaslat, alternatíva kidolgozása helyett a minél gyorsabb, céltudatos és hatékony, a problémát megoldó cselekvésre helyezi a hangsúlyt.

2016-ban e két elv, valószínűleg kíméletlen összecsapásának leszünk szemtanúi. Meggyőződésem, hogy nem csak a mi életünk sorsa, hanem a gyermekeink, unokáink sorsa is eldől ebben a küzdelemben.

Ha ki kell műteni Európa testéből a gyilkos kórt, akkor ki kell műteni. Európa vagy elvégzi a fájdalmas, de szükségszerű műtétet, vagy - műtét híján - visszafordíthatatlanul a halálos útra kerül.

Mivel az erőszakos, sötét középkori életet élő muzulmán hordák veszélyeztetik Európát, ezért el kell őket távolítani. Még akkor is, ha ez egyes szépelgők szerint „nem humánus”. A „humánus” megoldás ebben az esetben ugyanis egyenlő a halálossal.

Most már jól látható: ha maradnak, legyűrnek. Mindent és mindenkit. És akkor még azt sem mondhatjuk, hogy ácsolhatjuk a fejfáinkat, mert ha a beözönlő muzulmánokon múlik, akkor még fejfa se maradhat utánunk…

 

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/23888/pics/lead_800x600.jpg
2016,a fordulat éve,balliberális,beözönlés,bevándorlás,élethalálharc,európa,keresztény,menekültek,migránsok,multikulti,muzulmán horda
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?