Blogolj!

Az index mocskossága mindent alulmúl


Meddig van még mindig lejjebb? Ennyire nem lehetnek hülyék, ez már egy elképesztően görény, tudatos provokáció! Magyarország és a magyar társadalom ellen.

A mindent elborító magyarországi antiszemitizmus megdönthetetlen bizonyítékaként fognak lobogtatni a Juncker és Hillary Clinton féle politikai nyomoroncok

A Saul fia elnyert egy olyan rangos nemzetközi díjat, amelyet magyar alkotás még sohasem. Lehet vitatkozni arról, hogy kinek-kinek ízlése szerint való-e az alkotás vagy a téma, de az tény, hogy magyar alkotó, magyar (többségében állami) pénzből forgatta le azt a filmet, amely ilyen sikeres lett.

Az index persze nem tud örülni a hírnek, a sikernek, hanem belehány egy olyan hazug mocskot a világ arcába, amelyért minden normális országban össznépi közmegvetés alanyai lennének minden időkre.

Az indexnek ugyanis ezt a mocskot sikerült a címlapjára okádnia:Rég indult be akkora össznépi zsidózás, mint most, a Saul fia sikere után És ezt követően „idéz” másfél tucat kitakart arcú és nevű idiótát a facebookról… Ez aztán az össznépi zsidózás.

Magyarán az indexnek pár tucat állítólagos facebook kommentelő az „össznépi”, de ha kimegy Orbán mellett tüntetni pár százezer ember, akkor az marginális kisebbség… Hát ugye minden relatív persze, de ennyire?

De a legszebb bizonyítéka az össznépi zsidózásra az indexnek ez:

„De a buszon munkába jövet Dani is beleszaladt egy beszélgetésnek abba a részletébe, hogy: Nem is tudtam, hogy tudományos fantasztikum kategóriára is adnak Arany glóbuszt. Érted, úgy volt holokauszt, ahogy nekem pinám!”

Tetszik érteni?! Valami Dani, - aki eszerint lehet, hogy az index firkásza - állítólag hallott valami beszélgetést a buszon. És ez már ékes bizonyítéka is az „össznépi zsidózásnak”…

Zárójelben: ezen az alapon a buszon munkába jövet Pisti is beleszaladt egy beszélgetésnek abba a részletébe, hogy ezért a mocskos és hazug cikkért jutalmul Soros György egy kiló kokaint küldött az index szerkesztőségének, úgyhogy ebben a hónapban erre nem kell költeniük… Zárójel bezárva.

Nos, azért ez már tényleg azokra az ötvenes évekre emlékeztet, amikor sokéves börtönbüntetésre elég bizonyítékot szolgáltatott akár egy névtelen feljelentés, amiben a feljelentő állítólag hallott valamit… Az index ezzel a cikkel egy igazi-hamisítatlan rákosista lap lett, visszavonhatatlanul.

De nem ez a gond ezzel. Ha ott érzik jól magukat az ötvenes években, ám tegyék. A bökkenő az, hogy ezzel megint mérhetetlenül sokat ártottak – teljesen alaptalanul - Magyarországnak. Mert mi történik ilyenkor? A budapesti nagykövetségek sajtóosztályai hűségesen kiszemlézik ezt a cikknek mondott nyomorultlelkű mocskos hazugságot, amelyet majd a mindent elborító magyarországi antiszemitizmus megdönthetetlen bizonyítékaként fognak lobogtatni a Juncker és Hillary Clinton féle politikai nyomoroncok.

Az meg a magyar balliberális „közönség” teljes nihilizmusát és ostobaságát jelzi, hogy osztogatják orrba-szájba a facebookon, rémüldöző kommentekkel megtűzdelve ezt a szennyes hazugságot, ahelyett, hogy elküldenék a jó büdös picsába az ilyen baromarcú és nyilvánvalóan hazug indexes bértollnokokat… Ez persze egyúttal jól jellemzi, hogy miért zuhant ilyen mélyre a magyar balliberális politikai elit és miért megállíthatatlan ez a zuhanás.

Nincs jövőjük, de még sokat tudnak ártani…

6
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/23858/pics/lead_800x600.jpg
antiszemitizmus,balliberális,drogos,index,juncker,rákosista
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 6 db hozzászólás érkezett!
Éva válasza: Kvlt bejegyzésére 2017-09-15 20:16:48
Gyűlölni csak a kommunisták tudnak igazán, folyton csak káoszt okoztak, soha nem voltak békepártiak,
állandó vörös forradalmi lázban égnek, kedvenc időtöltésük a kínzás, akasztás, robotoltatás, mások javainak kisajátítása, elrablása. Gondolom, Ön ennél jobb ember, úgy legyen! Legyen inkább gondolkodó, tényszerű.Sok boldogságot, békességet!
Válaszolok
Edit válasza: Kvlt bejegyzésére 2016-01-13 21:21:45
Jol megmondtad...
Válaszolok
Edit válasza: Megmondoember bejegyzésére 2016-01-13 21:18:15
Megmondoember- valaszod tetszik
Válaszolok
Megmondoember 2016-01-13 15:33:42
Talán, ha nem csak a képeket nézegetné a kedves szerkesztőbá', illetve egyéb (pl facebook-ra posztolt) infókat is elolvasna a narancstermintátor, akkor nem lenne méltó a demagóg névre a blog. Ugyanis, elég ránézni, hogy észrevegyük: a kommentelőkkel szemben áll az index, nem kifejezetten védi a filmet, de az egész cikk arról szól, hogy bár ők megírták a sikert, a visszajelzések többnyire negatívak, és lenézően írnak róluk. Persze az össznépi túlzás volt, de ebbe belekötni... Viszont, ha a tényközlés lenne a cél, akkor melyik véresszájú fanatikus olvasná ezt az oldalt, igaz? Na ennyit erről a szaros demagóg blogról.
Aztán jöhettek nekem akármelyik politikai oldallal, a liberalizmust is ugyanúgy megvetem, mint a fidesz-féle néphülyítéses kizsebelést (és indexet sem olvasok amúgy, de ha kritizálnám az egyik cikküket, azért előtte elolvasnám).
Válaszolok
lászló 2016-01-13 13:53:40
Ennél aljasabb cikket talán Hitler idején lehetett olvasni a fasiszta saJtóban.
Válaszolok
Kvlt 2016-01-13 12:45:57
Gondolom ez a mosakodás azért van, mert a kommentek ORBÁN atyátok faláról lettek idézve, akik meg a TI náci szavazóitok, akiket nap mint nap etettek gyűlölettel. Tessék felvállalni a barátaitokat, kedves hipokrita fizetett fidesz véleménycsőszök!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?