Blogolj!

Sokkoló kérdések Köln után!


Elsősorban a beözönlő muzulmán hordát pátyolgató idióták és a multikulturalizmust hirdető balliberális kretének válaszait várom!

Mennyi vér kell még, mennyi terroristák által legyilkolt európai ember, hogy a beözönléspártiak végre fölfogják, hogy végezetes hibát követtek el?

Van itt néhány olyan kérdés, amelyet Angela Merkelnek és a beözönlést támogató balliberális média és politikai csürhének még nem tette föl! Íme:

Tessék mondani, hogy van az, hogy a muzulmán csürhe elvárja a vallásuk-kultúrájuk tiszteletét, miközben ők maguk nem tisztelik? Mert, mint kiderült a kölni, nőket meggyalázó tolvaj rablóbanda tagjai erősen ittasak voltak. Mióta szabad egy muzulmánnak alkoholt fogyasztani, berúgni?

Tessék mondani, ha a kölni, nőket meggyalázó muzulmán tolvaj rablóbanda tagjai nem a mostani beözönlők közül kerültek ki, hanem a már évek (évtizedek?) óta ott élő muzulmánok közül, akkor ez nem azt jelenti, hogy teljes kudarc még a sokkal kisebb létszámú beözönlő beilleszkedése is a társadalomba?

Tessék mondani, ha a kölni, nőket meggyalázó muzulmán tolvaj rablóbanda tagjai mégis a mostani beözönlők közül kerültek ki, akkor ez nem azt jelenti, hogy totális felelőtlenség volt beengedni őket Európába?

Tessék mondani, ha a kölni, nőket meggyalázó mintegy ezerfős muzulmán tolvaj rablóbanda tagjai közül szinte senkit sem sikerült azonosítani és elfogni, akkor hogyan lesz végrehajtva azoknak a százezreknek a kiutasítása, akikről kiderül majd, hogy nem politikai, hanem gazdasági menekültek?

Tessék mondani, ha Európában oly magas a munkanélküliség, ha Magyarországról tényleg elmennek a fiatalok, (egyébként ez egy balliberális hazugság!) akkor miért is nem inkább nekik adunk munkát és őket próbáljuk meg itt tartani, ahelyett, hogy a nyelveinket nem beszélő, a kultúránkat nem ismerő, életében soha még egy percet sem dolgozó, szakképzetlen, sokszor írástudatlan embereknek akarnak munkát és megélhetést adni a beözönléspárti vezetők?

És a még fontosabb, legkínzóbb kérdések:

Tessék mondani, a beözönlő milliók ellátására, oktatására, letelepítésére honnan veszik el a pénzt?

Mit gondolnak, meddig lehet még feszíteni a húrt? Mikor pattan el a társadalom többségében valami, ami véres dolgokhoz vezet?

Mennyi vér kell még, mennyi terroristák által legyilkolt európai ember, hogy a beözönléspártiak végre fölfogják, hogy végezetes hibát követtek el?

Várom a válaszokat!

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/23819/pics/lead_800x600.jpg
angela merkel,balliberális,beözönlés,bevándorlás,európa,kölni események,menekültek,migránsok,multikulti,muzulmán horda
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?