Blogolj!

Ne dőljünk be Gyárfás mocskos akciójának!


Vannak axiómák a világban! Az egyik ilyen: Gyárfással szemben bárkinek és mindenkinek igaza van!

Hosszú Katinka és Orbán Viktor. A médiahadjárat ellenére az a valóság, hogy Hosszú Katinka képviseli a magyar úszósportot Gyárfás Tamással szemben!

Gyárfás ugyanis a legrosszabb fajta aljas kommunista maffiózó.

Csak két momentum Gyárfás áldásos tevékenységéből:

Az első: a Fenyő-gyilkossággal többször is kapcsolatba hozták a nevét és hitelt érdemlő cáfolat a mai napig sem érkezett. Igaz - egyelőre – bíróság elé sem állították, pedig többen állítják, hogy ő volt a felbujtó.

A második: Gyárfás és a Napkelte annyira nyíltan elfogult volt a Fidesszel szemben, olyan mélyen benne volt az mszp és az szdsz kormány seggében, hogy az akkor még ellenzékben lévő fideszes politikusok hosszú ideig bojkottálták a Napkeltét. Juszt László és a többi mocskos alak máig Gyárfás puszipajtásai és ma is együtt dolgoznak a Fidesz-kormány ellen.

Sajnos Gyárfás – a kevés kivétel egyikeként – mindezek ellenére sem bukott a balliberális politikai csürhével együtt. A keze sajnos messzire elér, főleg nemzetközi szinten. Olyan messzire, hogy jelenleg még az Orbán-kormány sem akar vele ujjat húzni.

Hosszú Katinka és amerikai férje viszont úgy döntöttek, hogy véget vetnek annak a gyakorlatnak, hogy az államtól kapott milliárdokat Gyárfás és bandája nem az élsportolók eredményes felkészítésére és az utánpótlás nevelésére költik, hanem ki tudja, mire szórják el.

A magyar úszósport számára Katinka ugyanis joggal követel legalább közelítőleg ugyanolyan feltételeket, amilyeneket azok kapnak, akikkel az olimpiákon harcolniuk kell!

Katinka fellépése lehet, hogy van, akit sért, és van, akit megbotránkoztat, de abszolút jogos!

Gyárfás először megrettent és a régi jó szokásához híven „kénytelenek vagyunk neki lökni néhány millát, hogy kussoljon” mentalitásával akarta kezelni az ügyet. De Katinka – Kiss Lászlóval és sok edzővel, sportolóval szemben – nincs egyáltalán kiszolgáltatva a Gyárfás vezette szövetségnek, így nem fogta be a száját.

Gyárfás ekkor taktikát váltott, és a jobb sorsra érdemes Kiss Lászlót tolta maga elé pajzsnak. Számítása be is vált, hiszen a „hétszeres olimpiai bajnok” szakvezetőt eszközül sikeresen használta fel.

Hogy Katinka nem tárgyalt Kiss Lászlóval? Valóban! De miért is tette volna? Szögezzük le: Hosszú Katinkának NEM Kiss Lászlóval volt-van vitája! Ugyanis a felkészülési feltételek biztosítása nem Kiss László, hanem a szövetség dolga. A „szövetség” mégis a kiváló szakembert szalajtotta tárgyalni Katinkával. Miért is? Mert az ő hitele és tisztessége mögé bújt a hiteltelen és tisztességtelen Gyárfás!

Gyárfás bűne most már nem csak az többi között, hogy évtizedek óta dézsmálja az úszók pénzét, hanem az is az ő lelkén szárad, hogy Kiss Lászlót ilyen méltatlan helyzetbe hozta, csak azért, hogy a saját seggét védje!

S csak egy adalék, hogy Gyárfás keze milyen messzire elér: a neki lekötelezett számos firkász az elmúlt napokban cikkek, írások százaival öntötte el a médiát, lejáratva Katinkát azzal, hogy ő bánt méltatlanul Kiss Lászlóval. Ezért aztán szögezzük le még egyszer: NEM Katinka bánt tisztességtelenül Kiss Lászlóval, hanem Gyárfás Tamás!

Gyárfás a politikát is hadrendbe állította: Kurcsány Fletóék plakátra emelték Katinkát, amellyel két legyet ütöttek egy csapásra! Egyrészt a jobboldali közösség egy része rögvest zsigerből Katinka ellen fordult. Másrészt azt akarják ezzel elhitetni, hogy Katinkának a „hatalommal”, azaz Orbán Viktorral van baja.

De ugyan miért is lenne? Az úszósport milliárdos összeget kap az államtól évente! A pénz a szövetséghez érkezik, amelynek működésére, Gyárfás vezetése alatt, a kormánynak semmiféle ráhatása nincs. Ezt pontosan tudja Katinka is, nem véletlenül hangsúlyozza mindig, hogy neki semmi mással nincs konfliktusa, csak a szövetséggel! Ott pedig a kommunista Gyárfás a korlátlan úr.

Úgyhogy kéretik nem bedőlni a kommunista Gyárfás ócska és aljas médiakampányának! Gyárfással szemben Katinkának van igaza! Mindenben!

9
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/23739/pics/lead_800x600.jpg
gyárfás tamás,hosszú katinka,kommunista maffiózó,kurcsány fletó,magyar úszószövetség
 

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

A bejegyzésre 9 db hozzászólás érkezett!
Aladár válasza: Irén bejegyzésére 2016-11-19 09:17:40
Egyetértek Önnel.Irén! Szorítani kell a selyemzsinóron.
Válaszolok
Irén 2016-03-13 06:48:05
Egyébként majdnem elérte tényleg a jobboldali szavazók körében, hogy megharagudjanak Katinkára ! Mert ez a mocsok mindent úgy állított be ,hogy ő az ártatlanság mintaképe ! Katinka meg a Hálátlan rossz ! Egy szemét dög. Gyanús is volt, hogy mindíg nagyon dícsérte a kormányunkat. A kutyából nem lesz szalonna! De most már értem. Máson meggazdagodni -- ez a komcsi elmélet. Sejtettem én is, hogy valaminek lennie kell a háttérben. Köszönjük a felvilágosítást .
Válaszolok
Giggs válasza: István bejegyzésére 2016-01-11 17:08:20
Te egy tetű vagy mert a kapott pénz eltapsolnák Gyárfásék, mit keres a politika a sportban , mi köze a Gyárfásnak az úszáshoz egyáltalán?
Válaszolok
Dénes válasza: Lacapapa44 bejegyzésére 2016-01-11 11:47:39
Hogy ki és mit tapsolt el, azt nem tudom... De arra kérem "Lacapapát", hogy semmilyen (eredmény, hozzáállás, anyagiak stb.) összefüggésben ne említse egy lapon, egy Interneten vagy akár egy világmindenségben Hosszú Katinkát és a bőrlabdát lábaikkal piszkáló bohócokat.
Válaszolok
gera válasza: István bejegyzésére 2016-01-09 16:46:14
Ahogy írta LÁTHATÓAN működik jól az úszó szövetség!!de pont ez a lényeg,hogy a látszat csap! És sajnos reneteg tolvaj van a sport szövetségekben!! maga jó hiszemű ember azt kell mondanom és valószínűleg nem mozog közel a sport szakosztályokhoz ,hogy belelásson ezekbe a dolgokba!
Válaszolok
István 2016-01-09 10:54:43
Teljesen egyetértek a cikk írójával minden szó igaz benne de nem tudok egyetérteni némely hozzá szólóval nem tudom hogy ezek az emberek hol élnek de hogy nem Magyarországon az biztos mert akkor nem írnának ilyen marhaságokat
Válaszolok
Stella 2016-01-08 16:32:42
Végre valaki le merte írni mi az igazság Hosszú Katinka és az Úszó Szövetség közötti vitában. Én nem vagyok egy szakértő, csak egy magyar öregasszony , de már nagyon vártam, hogy erről a mocskos ügyről végre valaki lerántsa a leplet. Nem értem, hogy az első pillanatban miért nem jutott eszébe SENKINEK, hogy Katinka szavai Gyárfás Tamást illetik,. Nem értem, hogy Kiss László miért vállalta a bűnbak szerepét, mikor őróla Katinka egyszer sem beszélt, miközben Gyárfás lapítva megpróbálta pénzzel meg nem történtté tenni és elhallgattatni az ügyet. Mindnyájan emlékszünk Gyárfás aljas ténykedéseire, nem értettem soha, hogy 2010 után miért maradhatott az Úszó Szövetség vezetője, de most nálam is betelt a pohár. Ezt az aljas embert el kell onnan távolítani, és utána rendet teremteni, az erre illetékeseknek. Köszönet e blog írójának az igazság feltárásáért.
Válaszolok
István 2016-01-08 15:07:12
Hát kérem!!! - ez a kedvenc oldalam,és eddig majdnem mindenben egyetértettem!!! - Most,ezügyben NEM!!! - Ahogy már néhány ballibsis oldalon leírtam:undorító,ha a sportba beleviszik a politikát!!! - Én nemcsak Netezek,de Tv adókat is nézek!!! - Már a legelején kilógott a lóláb!!! - Katinka legelőször az "utánpótlás"érdekében szólt be,megemlítve a külön öltözőt,és masszőrt!!! - Már akkor sokan megmorogták,/én nem/,s a ballibsik már akkor belevitték a Fidesz-útálatukat!!! - Katinka,és nagyeredményű úszóink kaptak pénzt,szerződést,ígéreteket,stb.-az utánpótlásról már szó sem volt,a jobb,-és baloldal meg a saját szemszögéből érvelt. - Persze a sajtó,- főleg a ballibsi tovább akarta bizonygatni képzelt hülyeségét,s végre Katinka el-elszólta magát!!! - Sztem be fog bizonyosodni,h a yankeeknél akarja folytatni,ami 100%-ig érthető,hiszen vszínű a sokszorosát ígérték az itthoninak!-Ráadásul edzője,férje is sokkal jobb lehetőségek elé néz,és a honvágya is megszűnik!!! - No ezeket szápen el lehetett volna így mondani,ahelyett,h az egész magyar úszószövetséget,- ami egyébként láthatóan példásan működött - felforgatta volna!!! - Most persze jobb,-és baloldal egyaránt Katinkának ad igazat,nemtörődve a lényeggel!!! -Másfelől,ahogy létezik /nem kevés/ diplomás bunkó,úgy létezik bunkó élspoztoló is,méha hölgyről van is szó!!! - Nem fordítunk hátat egy idős embernek,ha nem tudunk egy kérdésre kapásból válaszolni!!! - Félreértés ne essék! - mindezektől függetlenül Hosszu Katinka a világ legjobb úszónője,de megelőlegezem a jóslatom:az USA-ba fog menni versenyezni!!! - De ehez nem kellett volna előtte hetedhét országra szóló cirkuszt csinálni!!! - Minden magyar megértette volna,ha épeszű!!!
Válaszolok
Lacapapa44 2016-01-08 14:54:01
Ami Gyárfást illeti, azzal teljes mértékben egyetértek, hogy a múltja teljesen hiteltelenné teszi, de azért a cikk nagyon sok helyen sántít. Katinka ha valóban az úszósportnak akar többet kiharcolni, akkor máris a kormány ellen harcol, mert jelenleg ennyi jut az úszósportra, az meg, hogy a kapott pénz eltapsolnák Gyárfásék, nehezen hihető, annál sokkal jobban a körmükre van nézve, főleg mivel ellenzékiként vezeti a szövetséget. Ilyen jogon a futtballisták is hőböröghetnének, hogy olyan körülmények és fizetések legyenek nekik is, mint az EB ellenfeleknek.
Sajnos, Katinka viselkedése nagyon gusztustalan volt, ha neki Gyárfással van baja, akkor nem Kiss Lászlót kellett volna látványosan elhajtania, hanem megmondani neki, akár négyszemközt, hogy nem ellene van a fellépés. Szóval ez a cikk sem sokat segített a helyzet megértésében, csak abban reménykedem, hogy ez a csetepaté nem lesz negatív hatással úszóink olimpiai szereplésére.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?