Blogolj!

Magyarországra megint össztűz zúdul


Mikor fogják már föl végre ezek a balliberális idióták, hogy az emberek többsége Magyarországon nem aszerint szeret gondolkodni és főleg szavazni, hogy mit írnak elő neki a nyugati politikusok és firkászok? Nem véletlenül ugyanis! A magyarok 2002 és 2010 között nyolc kutyakemény év alatt megtapasztalták, hogy milyen is az, amikor a nyugati balliberális politika és médiacsürhének tetsző kormány van hatalmon. Na, ebből nem kér többet a magyarok döntő többsége!

Mindenki tanúja lehetett Orbán Viktor higgadt, következetes, tényszerű, ugyanakkor a rágalmakat, hazugságokat következetesen visszautasító beszédeinek is

Tapintható a rettegés a világ balliberális médiájában. Mi lesz, ha Orbán Viktornak egyre több követője lesz Európában? Hiszen a közelmúltban „elesett” a ballibek számára Lengyelország és Horvátország is és történelmi pofont kaptak Franciaországban.

Ez a balliberális médiacsürhe a valóságot képtelen fölfogni, befogadni, elfogadni. Ragaszkodik továbbra is a ködös és megvalósíthatatlan álomvilágához, amely az elmúlt évben kártyavárszerűen kezdett összeomlani. A számukra katasztrofális változásokra képtelen megfelelő válaszokat adni, továbbra is a régi sablonokat hányják az egyre szkeptikusabb olvasóik arcába.  

Íme egy nemzetközi üzleti lap szerkesztőségi(!) cikkéből egy idézet:

Szem előtt tartva a történelmi és kulturális komplexitásokat, melyek segítették a Fidesz és a lengyel Jog és Igazságosság hatalomra kerülését, az Európai intézményeknek nem szabad alábecsülnie a nyilvános megrovás erejét. A kritikus megállapítások, gesztusok, és jelentések befolyásolhatják a magaviseletet, vagy kormányuk felelősségre vonására ösztönözhetik az állampolgárokat”– fogalmazott a brit Financial Times üzleti lap szerkesztőségi cikke.

Ebből a pár mondatból is jól érzékelhető, hogy a tényekhez és a következményekhez köze nincs annak, amit leírtak.

A „nyilvános megrovás ereje”?

Ezek a firkászok mit néztek, amikor az Európai Parlamentben Magyarországot próbálták pellengérre állítani? Úgy vélik, hogy véletlenül közvetítette a vitákat a – szerintük kormánybefolyás alatt álló – állami televízió? Nem, nem véletlenül! A magyarok nagy többsége döbbenten nézte és hallgatta a valóságtól teljesen elrugaszkodott vádakat, gyalázkodásokat, a pedofil Cohn Bendit, a torz arcú Verhofstadt, a Szörnyella de Frászra emlékeztető Viviane Reding acsarkodó gyűlöletét. Ezzel szemben mindenki tanúja lehetett Orbán Viktor higgadt, következetes, tényszerű, ugyanakkor a rágalmakat, hazugságokat következetesen visszautasító beszédeinek is. Ezekből minden normális gondolkodású magyar ember azt szűrte le, hogy az Európai Parlament a rosszindulatú hülyék gyülekezete, de legalábbis a multik által megvásárolt képviselők sóhivatala.

A nyilvános megrovás ilyen ostoba színjátéka tehát nem hogy nem gyengítette Orbán Viktort, hanem mindkétszer erősítette. A jóérzésű magyarok milliói kaptak hányingert attól, ahogy a nyomorult magyar balliberális politikai és médiacsürhe ünnepelte Magyarország megalázásának kísérletét.

A „kormányuk felelősségre vonására ösztönözhetik az állampolgárokat”?

Magyarországon egy kormányt vontak kegyetlenül felelősségre: a 2002 és 2010 között az országot bitorló balliberális kormányt. Orbán Viktor és pártja 2009 óta hét országos választást nyert meg, minimum 50 százalékos aránnyal. Többi között a 2010 és 2014 között Magyarországra zúduló „kritikus megállapítások, gesztusok, és jelentések” ösztönözték arra a magyar választópolgárokat, hogy ismét kétharmados felhatalmazást adjanak Orbán Viktornak a kormányzásra.

Ellentétébe fordult tehát minden olyan a Financial Times által még most is erőltetett politikai-gazdasági-média hadművelet, amellyel Orbán Viktort és a magyar kormányt próbálták meg gyengíteni, eltávolítani, vagy legalábbis a balliberális csürhének tetsző útra terelni.

Mikor fogják már föl végre ezek a balliberális idióták, hogy az emberek többsége Magyarországon nem aszerint szeret gondolkodni és főleg szavazni, hogy mit írnak elő neki a nyugati politikusok és firkászok? Nem véletlenül ugyanis! A magyarok 2002 és 2010 között nyolc kutyakemény év alatt megtapasztalták, hogy milyen is az, amikor a nyugati balliberális politika és médiacsürhének tetsző kormány van hatalmon. Na, ebből nem kér többet a magyarok döntő többsége!

Egyet viszont biztosan elértek a Financial Times szerkesztőségi cikkét írókhoz hasonló Európai Uniós politikai és médiacsürhe idiótái: Magyarországon soha nem volt ilyen alacsony az Európai Unió elismertsége, és soha ennyien nem voltak uniós tagság ellenesek, mint ma. E „szép” eredményhez nem igazán tudunk gratulálni nekik.

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/23644/pics/lead_800x600.jpg
balliberális,cohn bendit,európa,európai bizottság,európai parlament,financial times,horvátország,magyarország,orbán viktor,viviane reding
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?