Blogolj!

Már megint Orbánverő vezérről álmodoznak a baloldalon


Időről időre előkerül a tüzelő vágy a nagyon demokratikus, nagyon liberális és nagyon szociális oldalon, hogy legyen egy saját, különbejáratú vezérük, aki majd legyőzi a Zorbánt. És akitől azt várják, hogy köttesse föl Orbánt.

Már bizonyította, hogy képes hazudni, csalni, gyilkolni is a hatalomért...

Most épp Simicska g. Lajos soros „hirdetőoszlopvédő” ámokfutása kapcsán próbál elmélkedni valami dk-s gyökér arról, hogy itten aztán még a Dél-amerikai diktatúráknál is rosszabb állapotok vannak.

Most tekintsünk el attól, hogy mondjuk a baloldali chavezi Venezuelában egyszerűen kommandós akció keretében kivégezték az ágyukban alvó külföldi állampolgárokat, majd a halottakból koncepciós pert kreáltak az ellenzéki politikusok ellen, akiket aztán 10-20 évre börtönbe zártak. Nem is kívánok mást, csak azt, hogy az ilyen dk-s gyökereket egy évre zárják be egy venezuelai börtönbe, mint ellenzéki politikusokat, aztán majd – ha véletlenül túlélnék az egy évet - megbecsülnék az „orbáni gonosz diktatúrát”…

Na de vissza a Simicska g. Lajos kapcsán újfent előkerült baloldali vezérvágyhoz! A parlamenti fizetést élvező baloldali politikusok természetesen tartják magukat a balliberális nagykánonhoz: semmi szükség vezérre, majd a kollektív bölcsesség győzelemre juttatja őket. Hogy mennyi az a bölcsesség, amit ők kollektíve össze tudnak adni, azt jól mutatják a 2010-es és 2014-es választási eredményeik. A bölcsességük maximum Falus Ferenc lovas önlejárató és önleöntős videóját képes megszülni. És persze a csúnya bukások szép sorozatát.

Na de nem úgy a szimpatizánsok. Az elméjükbe mélyen beleégett a százezernyi szavazatlopással elcsalt 2002-es választási „diadal”, és még inkább Kurcsány Fletó 2006-os „győzelme”. (Amely egyébként minden normális demokráciában komoly börtönbüntetést hozott volna a konyhára a kormányfőnek és stábjának.) A balliberális talpas csürhe vágyik a 2002-es Kovács László féle végtelenül sunyi, a kommunista múltban mélyen gyökerező csalássorozatra, mert az erőt látják benne. Csakúgy, mint Kurcsány Fletó hathatós uniós segítséggel elcsalt 2006-os választása. Akkor már a szavazatlopás sem volt elég, ezért hamisítottak, hazudtak nagytételben, európai uniós vezetők segítségével.

Ezekben a nyomorult orbángyűlölőkben ugyanis sokkal nagyobb a „győzni bármilyen jogtalan eszközzel” vágya, mint a minimális tisztesség igénye. Ezeknek nem számít se jog, se tisztesség, se erkölcs, semmi, csak győzni minden áron. Ha kell, hazudnak, ha kell, csalnak, ha kell, hát ölnek is. A kommunisták örökségét végzetszerűen magukkal hurcoló mai magyar balliberálisok - a pártelnököktől kezdve a médiamunkásokon át az utolsó szimpatizánsig – nem tudnak szabadulni a „hatalomért szabad, sőt kell, hazudni, csalni, gyilkolni” mentalitástól.

És most megint vezérre vágynak a talpasok, egyre nyíltabban. Olyan vezérről álmodnak, aki nem csak hajlandó lesz, hanem lesz ereje is hazudni, csalni, és ha kell gátlástalanul gyilkolni is. Jól mutatja ezt, hogy az öt éve reménytelenségben vergődő balliberális csürhe egyre radikalizálódik. Eddig „csak” börtönt, most már leginkább kötelet követelnek Orbánnak és a fideszeseknek. Érzik, hogy a muzulmán csürhe beözönlési elleni sikeres országvédelmi fellépés és a most bevezetett Családi Otthonteremtési Kedvezmény ismét olyan politikai „csodafegyverek”, amelyek ellen, egy hazudni, csalni és gyilkolni képes vezér nélküli balliberális politikai csürhe menthetetlenül és végleg elvérzik.

Ezért áhítoznak annyira nyíltan erős vezér után a balliberális talpasok… A DK-sok természetesen Kurcsány Fletóban látják ezt a vezért. Abban nem is tévednek, hogy az öszödi böszme és néhány bűntársa már bizonyították, hogy képesek, hazudni, csalni és gyilkolni és a hatalomért. Azt viszont nem képesek fölfogni, hogy mindezt az ország minden épelméjű embere tudja róla, így a „zakkant bolsi milliárdosnak” semmi esélye. A többi hülyének meg még annyi se…

A várt balliberális vezér nem jön el, mert nem jöhet el. A történelem már túllépett a hazug-csaló-gyilkos kommunista mentalitáson, nagyobbrészt már Magyarország is!

1
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/23593/pics/lead_800x600.jpg
balliberális,dk,gyurcsány ferenc,kurcsány fletó,simicska (g.) lajos,vezér
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Kitalátor
Kitalátor 2016-01-12 15:10:27
A valóban elkövetett hibák és bűnök, és attól nagyságrendekkel erősebben a média tendenciózus hazugságai, a rezzenéstelen arccal, akár azonoos nicknéven is zsideszező és fideSSező, orsósviktorozó és mussoliniző bértrollok tudatformálása lassan elkoptatja a Fidesz szavazótáborát. Ha ne adj'Isten a mai liberálbolsevik (pontosabban liberálmensevik-anarchista) ellenzék egyetlen karizmatikusnak mondható (a dipol betegek a mániákus szakaszban rendkívül jól tudnak lelkesedni és lelkesíteni) vezéregyénisége, Gyurcsány Ferenc, egészségügyi (hozzászokik a gyógyszerhez és beüt a depressziós szakasz) vagy büntetőeljárási okból kikerül a közéletből, akkor nagyon alacsony választási részvétel és koalíciós kényszer következhet be. Tudomásul kell venni, hogy a Fidesz-KDMP koalícióra szavazók több mint egynegyed nem rájuk, hanem Gyurcsány ellen szavazott.
Ráadásul akkor akár ki is termelődhet egy olyan balliberális vezető, akinek nem kell legalább kétszer bemenni valahova, hogy egyszer észrevegyék. A többi libernyáknak ma ez legfeljebb drapériával, esetleg kirakott csöccsel és/vagy pöccsel sikerülne, olyan senkik.
A Gyurcsány ellenében a Fideszre szavazók a Jobbiknál kötnének ki, ha tényleg le tudnának menni kölyökvizslába, viszont akkor a kb. ugyanannyi szalonnáci szavazatát bukják. Ha nem lennének olyan gőgösen hataloméhesek és mindenhez hülyék, már csináltak volna egy látszólagos pártszakadást baloldali mintára, és a megfelelő pillanatban "a nemzet érdekében", elvégre "a haza minden előtt" összeállnának, mint a kihűlt túróstészta.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?