Blogolj!

Merkel (és) a főterrorista...


Tanulságul minden idiótának, aki most azt osztogatja, hogy Merkel az Év embere... Ha utánanéznének, hogy "ki végzett a második helyen", gyorsan kussban maradnának!

Dicsőség most az év emberének lenni?

Azokat a cikkeket, amelyekben hozsannázva dicsőítik Merkelt, mint az Év emberét, osztogatja nyakra főre minden idióta ballibeális, leginkább a beözönlő muzulmán csürhét pátyolgató aktivisták, újságírónak nagyzolt firkászok és persze a bukott mszp-szdsz és valamennyi utódgittegyletük politikusai. 

Az index is szép szívhez szóló cikkben számolt be a kancellár nagyszerűségéről. Azt sugallván mindezzel, hogy ez valami hallatlan nagy dicsőségés elismerés, és egyúttal igazolás a világtól, hogy a beözönlők muzulmán horda feltétlen támogatása a helyes és normális cselekedet.

Arról persze mélyen hallgat az indexes és a többi hozsannázó nyomorultlelkű, hazug firkász, hogy a Time közzétette az úgynevezett short listet is, azaz a többi jelölt nevét. És ki van azon a második helyen, közvetlenül Merkel után? Nos nem más, mint Abu Bakr-al Bagdadi. Igen. Az Iszlám Állam, azaz a világ leggyilkosabb terrorszervezetének az ISIS-nek a vezetője. Merkel tehát vele volt versenyben az - így már talán nem is olyan - dicső címért. Bagdadi vagy Merkel? Merkel vagy Bagdadi? 

Magyarán ez nem elismerés, hanem jelzés, hogy ekkora befolyása van. Befolyása, amit a Time szerint egyébként jóra használ. Európa nagy része szerint meg nem. Ezért lett Európában Orbán az év embere...

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/23052/pics/lead_800x600.jpg
abu bakr-al bagdadi,angela merkel,balliberális,beözönlés,bevándorlás,európa,év embere,isis,iszlám állam,migránsok,muzulmán horda,orbán viktor,terrorista,time
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?