Blogolj!

Drámai fordulat Németországban!


Merkel egyre hosszabban hallgat, de beszél helyette más. Most éppen azt jelentette ki a belügyminisztere, hogy a szírek sem kellenek már Németországnak. Hol vagyunk már a Wilkommenskultur agyrémétől!

Merkel vagy a bukás szélén áll és ezért hallgat, vagy végre belátta, hogy egyre nagyobb baromságokat művelt, amit vissza kell valahogyan csinálni, de másra bízza a szar visszalapátolását a lóba...

Minapi hír, amiről a magyar sajtó nagy része szemérmesen hallgat:

„Németországban a szövetségi bevándorlási és menekültügyi hatóság (BAMF) rövidesen ismét teljes körű eljárás alá vonja a szíriai menedékkérőket, szakítva az egyszerűsített eljárás egy éve bevezetett gyakorlatával.

Thomas de Maiziere szövetségi belügyminiszter csütörtökön elmondta, hogy utasítja a minisztériuma felügyelete alá tartozó menekültügyi hatóságot, hogy térjen vissza az eredeti gyakorlathoz.

A jobbközép CDU politikusa fontosnak nevezte, hogy valamennyi menedékkérő esetében folytassák le a benyújtott dokumentumok vizsgálata mellett a kérelmező meghallgatására is kiterjedő, teljes körű eljárást.    

A miniszter azzal érvelt, hogy a szíriai menedékkérők a korábbi időszakkal ellentétben már jellemzően nem közvetlenül a polgárháború sújtotta hazájukból érkeznek Németországba, hanem a Szíria térségében működő biztonságos menekülttáborokból, ezért nem indokolt a rendszerint a polgárháborús menekülteknek járó státusz szinte automatikus megadását eredményező gyakorlat fenntartása.”

Jó reggelt, Németország! Ez itt a való világ!

Mint kiderült egyébként, a belügyminiszter már november elején ezt akarta, de akkor megakadályozta az intézkedést Merkel és koalíciós baloldali párt. Várhatóan most már nem merik ezt megtenni.

És akkor vége lehet a sokszázezer - január elsején született Mohamed nevű - „szír menekült” tobzódásának Németországban és Európában.

Ezzel persze beismerték, hogy ebben is Orbánnak volt igaza, akik kezdettől fogva mondta, hogy ezek nem háborús menekültek…

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/22998/pics/lead_800x600.jpeg
angela merkel,beözönlés,bevándorlás,menekültek,migránsok,muzulmán horda,németország,thomas de maiziere
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?