Blogolj!

És a gyilkosok tényleg köztünk járnak…


A párizsi tömeggyilkosok tettestársai azóta is Budapesten vannak! Ülsz a buszon és lehet, hogy a tömeggyilkosok tettestársa ül melletted. Sokkoló? Az! Megtörténhet? Már meg is történt!

Sohasem tudhatod, hogy aki melletted áll vagy ül, miben segítette a tömeggyilkosokat!

A párizsi 130 áldozatot követelő merényletsorozat kitervelője és irányítója úgy mászkálhatott Európában keresztül-kasul, mint egy vidám turista. Mint kiderült, Budapesten is járt. Sőt! Ma már valószínűsíthető, hogy azt a két elmebeteg terroristát, akik emberek tucatjaival végeztek néhány napja, Budapesten szedte föl. A Keletinél.

Ott, ahol a beözönlő csürhét pátyolgató idióták, és a balliberális politikai és média csürhe verte a nyálát, őrjöngve uszítva a kormány ellen a nemzetközi közvéleményt.

Épp azok gyilkoltak le emberek tucatjait hideg fejjel Párizsban, akiket oly nagy szeretettel gondoztak és segítettek a mi „hőslelkű” idiótáink Budapesten. Hiába mondtuk nekik, hogy ezek között potenciálisan terroristák is lehetnek, azonnal őrjöngve lefasisztáztak érte mindenkit.

Ma már azonban nyilvánvaló, hogy voltak menekülnek álcázott terroristák itt Budapesten is.

Ezért hát ki kell mondjuk: a Párizsban 130 ember életét kioltó muzulmán terroristák tettestársaivá váltak mindazok, akik ostobaságukban, önhittségükben vagy politikai és vagy gazdasági haszonlesésből támogatták, segítették a beözönlő muzulmán csürhét és akadályozták a magyar hatóságok munkáját.

A muzulmán gyilkosok egyértelmű tettestársává vált Budapesten minden olyan „aktivista”, politikus és újságíró, akik támogatta, segítette a beözönlő csürhét. Bármilyen fájó is, a tömeggyilkos terroristák tettestársai ma esetleg mellettünk álltak a buszon, együtt vásároltak velünk a közértben, ma is ott pofáznak a Parlamentben vagy épp verik a billentyűket valamelyik balliberális szerkesztőségben. És nemhogy nem szégyellik magukat, hanem folytatják a terroristák támogatását…

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/22874/pics/lead_800x600.jpg
balliberális,beözönlés,bevándorlás,magyarország,menekültek,migránsok,muzulmán horda,párizs,párizsi merényletek,terrorista,terroristák
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?