Határozatlan időre meghosszabbították a kijárási korlátozást
Orbán Viktor közösségi oldalán jelentette be, hogy a kormány határozatlan időre meghosszabbítja a szombaton lejáró kijárási korlátozást. A miniszerelnök elmondta, erre azért van szükség, mert a szakértők véleménye alapján ezzel a lépéssel sikerült lassítani a koronavírus-járvány terjedését Magyarországon.
Blogolj!

Fegyveres terroristákat fogtak Magyarországon!


Hány magyar embert gyilkoltak volna meg a sorozatlövő fegyverekkel és robbanóanyagokkal, ha nem csap le idejében a TEK? A gyilkosok sajnos tényleg köztünk járnak. Bár nem nevesítik a közleményben, de úgy tűnik, Orbán Viktor kiemelt célpontja a terroristáknak.

Robbanóanyagokat és sorozatlövő fegyvereket találtak a terroristáknál

Amikor néhány napja megírtam, hogy a gyilkosok közöttünk járnak, nem is sejthettem, hogy sajnos ilyen hamar beigazolódik a feltevésem.

Mai MTI hír:

"Sorozatlövő fegyverekkel és robbanóanyagokkal rendelkező csoport tagjait fogta el a Terrorelhárítási Központ (TEK) terrorellenes akciósorozatában a hétvégén.

A TEK az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében azt írta: a november 13-i párizsi terrorcselekmény-sorozatot követően fokozták felderítő tevékenységüket.

A TEK által kiemelten védett személyek biztonsága érdekében bevezetett operatív intézkedések során hat embert vettek őrizetbe - tették hozzá.

Közölték, a TEK felderítése alapján őrizetbe vett emberektől sorozatlövő fegyvereket, robbanóanyagokat és lőszereket foglaltak le.

Kitértek arra: kedden a bíróság elrendelte két ember előzetes letartóztatását, a további gyanúsítottakkal kapcsolatban később várható döntés. Az elfogottakkal szemben a nyílt eljárásokat a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda folytatja le.

A terrorellenes akciósorozat végéig a TEK megerősíti a védett személyek biztosítását - írták."

Részletek hamarosan! 

 

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/22665/pics/lead_800x600.jpg
élethalálharc,gyilkosok,magyarország,orbán viktor,tek,terroristák
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?