Blogolj!

A Juncker-ügy, avagy Orbán újabb jövőbelátó igazsága


Juncker szavai nyilvánvalóan hazugok, hazug és becstelen maga az ember is. Politikusként, emberként egyaránt megbukott, alkalmatlan az Európai Bizottság vezetésére. Ahogy azt Orbán Viktor már 2014-ben megmondta. Sajnos, az idő elég gyorsan és nagyon véresen igazolta a magyar miniszterelnök éleslátását.

A párizsi merényleteket követően a muzulmán horda beözönlését támogató európai politikusok döntő többsége kussban maradt. Három – egyre inkább agyhalottnak tűnő – vezető azonban sietett leszögezni: nincs változás, továbbra is nyitottnak kell lenni a „menekültekre” Közülük is kitűnik ostobaságaival Juncker, Európa első embere. Az a Juncker, akiről Orbán már 2014-ben megmondta, hogy nem alkalmas arra, hogy Európát vezesse.

2013-ban, amikor az eu-s választások előtt, amikor az Európai Néppárt jelöltet keresett, Orbán harcolt Juncker jelölése ellen. Sajnos hiába, a többség – különböző politikai alkukat követően – beállt a luxemburgi jelölt mögé. Később, a 2014-es eu-s választások nyertese, az Európai Néppárt frakciója ragaszkodott Juncker EB elnökké választásához. Orbán az utolsó pillanatig küzdött, többször is rámutatva, hogy a luxemburgi politikus alkalmatlan arra, hogy vezesse Európát.

A háromból két erős ország – Németország és Franciaország – valamint az erős multilobbik ragaszkodtak hozzá, hiszen így egy általuk irányítható, alapvetően gyengekezű embert ültethettek az EB vezetői székébe. Olyasvalakit, aki – bár konzervatív politikusnak mondja magát – sokkal inkább liberális politikát követ, a nemzetállamok elnyomásával, a multik hatalmának és befolyásának növelésével, és a nyilvánvalóan megbukott multikulturalizmus erősítésével.

A multikulturalizmus erőltetése és a korlátlan német-francia befolyás jól érzékelhető Juncker minden cselekedetében és megszólalásában. Ez már olyan mértékben a személyiségének a részévé vált, hogy a realitás érzékelésére is képtelenné teszi.

Legkésőbb a vérgőzös párizsi éjszakán minden épelméjű ember számára nyilvánvalóvá vált, hogy az Európai Unió bevándorlással kapcsolatos politikája, hozzáállása megbukott és minden egyes nap, amely radikális változás nélkül telik el, növeli a veszélyt, a kiszolgáltatottságot.

Erre Juncker, ahelyett, hogy Európa biztonságának megteremtésén dolgozna, összerántott egy politikai pr csapatot. Semennyit nem volt hajlandó változtatni a muzulmán beözönlést feltételek nélkül támogató politikáján, hanem inkább azon dolgozott, hogy kitaláljanak gyorsan valami nyakatekert érvelést arra, hogy a gyilkos párizsi terrorakciók is a beözönlési politikáját igazolják.

Ezzel az utolsó emberi máz is leolvadt róla: végképp egyértelmű lett, hogy Juncker nem csak politikusnak, de embernek is a legalja fajta. Teljesen egyértelmű, hogy több mint száz ember életébe kerültek az ostoba politikai húzásai. Teljesen egyértelmű, hogy családok ezreinek ment tönkre az élete. Teljesen egyértelmű, hogy immár több száz millió uniós állampolgár élete forog veszélyben az ő felelőtlen tevékenysége miatt. Ő pedig nem hogy nem vállalja a felelősséget ezekért, hanem igazolást keres arra, hogy nem ő a hibás, nem ő tévedett, nem ő a hülye, hanem mindenki más. A tőle megszokott politikai gerinctelenség immáron emberi gerinctelenségbe csapott át. Föl sem fogja, hogy immáron emberek haltak meg miatta, hogy bizonyítottan milliók élete került veszélybe miatta. Ő a kibúvót keresi és az önigazolást: "Akik megszervezték és végrehajtották a támadásokat, ugyanazok az emberek, akik miatt a menekültek útra kelnek és nem az ellenkezője igaz. Ezért nincs szükség az európai menekültpolitika teljes felülvizsgálatára" – mondta simaszájúan Jean-Claude Juncker, miközben az áldozatok holtteste még ott hevert a terrortámadások helyszínén.

Ez az a politikai pr szöveg, amiért érdeme lenne visszaállítani a Szent Inkvizíciót és máglyahalálra ítélni, aki ezt kitalálta és azt is, aki tálalta.

Ezeknek a mondatoknak ugyanis nulla a valóságtartalma, viszont meggyalázzák az összes áldozatot.

Egyrészt tudnivaló, hogy a beözönlők döntő többsége nem a háború miatt jön, hanem jó esetben simán gazdasági menekült, rosszabb esetben új életteret akar foglalni saját fajtájának.

Másrészt az is teljesen nyilvánvaló, hogy a beözönlők között jönnek a terroristák, és jön az anyagi és szellemi támogatás a már Európában lévő terroristák számára. Jól érzékelhető, hogy radikális muzulmánok minden egyes beözönlő muzulmánnal, legyen az férfi, nő vagy gyermek, erősebbnek és erősebbnek érzik magukat! Minden egyes beözönlő muzulmán, még akkor is, ha neki személy szerint semmi köze a terroristákhoz, erősíti, bátorítja a terroristákat, hiszen azt érzik, hogy egyre nagyobb tömeg áll mögöttük.

Harmadrészt az is nyilvánvaló, hogy azok a beözönlő muzulmánok, akiknek most még semmi közük a terroristákhoz, később könnyen közéjük kerülhetnek. Ezért hamis az érvelés a bevándorlás támogatása mellett, hogy nem a mostani beözönlők közül került ki a párizsi gyilkos terroristák többsége, mert ez pont azt mutatja, hogy mindegyik mostani beözönlő, sőt, még leendő gyermekeik is potenciálisan terroristák.

Juncker szavai nyilvánvalóan hazugok, hazug és becstelen maga az ember is. Politikusként, emberként egyaránt megbukott, alkalmatlan az Európai Bizottság vezetésére. Ahogy azt Orbán Viktor már 2014-ben megmondta. Sajnos, az idő elég gyorsan és nagyon véresen igazolta a magyar miniszterelnök éleslátását.

1
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/22410/pics/lead_800x600.jpg
beözönlés,bevándorlás,európa,európai bizottság,gyász,gyilkosok,juncker,menekültek,migránsok,muzulmán horda,orbán viktor,párizs,párizsi merényletek,terrorista
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
György
György 2015-11-18 16:21:28
Anélkül, hogy "fetisizálnám" Orbán Viktor személyét, a MAGYAR, SZÉKELY "TÁLTOS" kifelyezés megilleti előrelátása, értékítélete, szellemi kvalitásai miatt./mielőtt leugat valaki, tanulmányozza a Magyar őstörténetet/
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?