Blogolj!

A gyilkosok köztünk járnak!


Ki kell mondjuk: az „édes kis gyermekből”, a „kisírt szemű nőből”, az „elcsigázott, éhező férfiből” bármikor előbújhat a fanatikus és hidegvérű tömeggyilkos. Bármikor és bárhol. Bárhol Európában, azaz bárhol Magyarországon is.

Nincs hova hátráljunk! A jól megszervezett és hidegfejjel végrehajtott múlt heti párizsi tömegmészárlás, a gyermekekkel és nőkkel teli orosz repülőgép fölrobbantása, a januári párizsi merényletsorozat mind-mind sokkolóan jelzik, hogy ez így nem mehet tovább!

Ez már azok többsége számára is világos, akik a korábbi, kevésbé sokkoló jeleket nem voltak hajlandóak tudomásul venni. Pedig az európai országokban egyre gyakrabban előforduló zavargások, erőszakcselekmények, a törvények tudatos semmibevétele a beözönlők körében már jó ideje jelezték, hogy a „be kell fogadni a háború elől menekülő szerencsétleneket és ezzel Európa is jól jár” kezdetű dogma hamis. Sőt! Veszélyes. Ma már sajnos az is bizonyos, hogy halálos!

Felelősséggel tartozunk önmagunk, a családunk, a városunk, a nemzetünk és Európa sorsáért! Felelősséggel tartozunk a gyermekeinknek, az unokáink a jövőért! Felelősséggel tartozunk az őseinknek a ránk hagyott országunkért!

Mindenki felelősséggel tartozik ezekért! Még azok is, akik hülye liberális vagy baloldali ideológiák foglyaként ki akarják húzni magukat az egyetemes felelősség alól!

A felelősségünkből következik, hogy cselekedni kell! Mindenkinek! Ma már nem elég otthon a tv előtt ülve szentségelni! Ma már nem elég zárt és titkos facebook csoportokban írásokat megosztani! Sőt! Ma már nem elég Orbán Viktorra várni és a fotelből szurkolni neki!

Orbán Viktor mellé föl kell sorakoznunk és tevőlegesen hozzá kell járulnunk a munkájához! Csak így van esélyünk arra, hogy megmentsük önmagunkat, a családunkat, a városunkat, a nemzetünket, Európát! Csak így van esélyünk arra, hogy megvédjük a gyermekeink és unokáink jövőjét! Csak így van esélyünk arra, hogy nyugodt lelkiismerettel gondolhassunk szüleinkre, nagyszüleinkre, őseinkre!

Csak így van esélyünk hát arra, hogy győzzünk! Mert más választásunk már nincs. Vagy mind harcolunk, ki-ki a maga eszközei-lehetőségei szerint, vagy mind elbukunk. Mind, akik a harcoltak, és azok is, akik csak a tv előtt szentségeltek, akik csak titkos facebook csoportokban kommenteltek, akik nem tettek semmit a külvilág felé, hogy változtassanak a dolgok menetén! És velünk együtt elbukik a jövő, a gyermekeink, unokáink jövője!

Mit kell hát tennünk?

1. Írd alá a betelepítés elleni petíciót!

2. Írasd alá mással is!   

3. Ha szóba kerül, mondd el vagy írd le bátran, hogy miért fontos tevőlegesen is föllépni a beözönlés ellen! Se szóban, se írásban ne hagyd, ha azt látod, hallod, hogy valaki a beözönlők befogadása mellett szól! Igen. Ez az a történelmi pillanat, amikor már az „átlagember” sem hallgathat! Te sem, bármilyen kicsinek is érzed magad! Mit veszítesz vele? Jusson eszedbe, hogy sokkal több forog kockán, mint egy facebookos barátság! Mi a fontosabb? Hogy harcolj a gyermeked jövőjéért vagy, hogy mit gondol rólad egy baromságokat posztolgató ismerősöd?

Így és ezen felül még ezer és egy módon tehetünk azért, hogy a párizsi vérgőzös és gyilkos terror ne lehessen a mindennapjaink része!

Harcolj, mert a gyilkosok már köztünk járnak, és bármikor áldozattá tehetnek téged, áldozattá tehetik a családod, a városod, a nemzeted! 

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/22415/pics/lead_800x600.jpg
balliberális,beözönlés,bevándorlás,élethalálharc,európa,gyilkosok,menekültek,migránsok,muzulmán horda,nemi erőszak,párizs,párizsi merényletek,petíció,terrorista,terroristák
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?