Blogolj!

Na, ugye…


Hál Istennek, egyeseknek nagyon rossz estéjük volt: már megint Orbánnak lett igaza. „Na, ugye…” És ebben a kurucus-székelyes félmondatban minden benne van.

Az elmúlt öt év minden, focival kapcsolatos gyalázkodás felett érzett diadal.  Benne van a bátrak diadala, a meg nem hunyászkodók diadala, az akarat a diadala, a kitartás diadala… Talán a dávidi diadal a Góliát fölött.

Éreznek-e szégyent ilyenkor azok, akik az elmúlt években minden válogatott meccs után bőszen „kórházaztak”? Éreznek-e szégyent azok, akik az elmúlt években az egyik legocsmányabb politikai hecckampányát folytatták a magyar foci ellen, csak azért, mert Orbán szereti a focit?

Éreznek-e szégyent azok, akik évtizedekig azt mondogatták, hogy olyan rossz körülmények között van a magyar foci, hogy törvényszerű a bukás, amikor viszont jött egy miniszterelnök és áldozott a világ legnépszerűbb sportjára, akkor meg azért köpködtek, hogy máshova kellene a pénz?

Éreznek-e szégyent azok, akik bevallottan - mint falkasházy tivadal – vagy csak sunnyogva, de a Magyar Válogatott ellen szurkoltak, hogy annak bukása után megpróbálhassanak egyet rúgni a magyar miniszterelnökbe? Éreznek-e szégyent azok, akik öt éve önös és undorító módon, politikai előnyök reményében folyamatosan szapulják, gyalázzák a magyar válogatottat, a magyar csapatokat, a magyar focistákat, a magyar labdarúgó szövetséget, Csányi Sándort, és mindenki mást a magyar foci közelében?

Éreznek-e szégyent azok a „nagytudásúak”, akik kóklernek nevezték Bernd Storck szövetségi kapitányt, Csányi Sándort meg Orbán csicskásának?

Nem hiszem, hogy ezek éreznek bármi szégyent. Inkább szomorúságot és csalódottságot éreznek, mint amikor a hülyegyerektől elveszik a szaroslapátot…

De tudjátok mit? Már nem is érdekel, hogy éreztek-e ezek szégyent!

„Na, ugye…!” Ezt is meg tudtuk csinálni! Ismét bebizonyosodott, hogy ha Magyarország tisztesség része összefog és odaáll szívvel-lélekkel egy ügy mellé, akkor sikerül! Nem szeretem keverni a politikát a sporttal, de ebben az esetben ki kell mondanunk: az orbáni vagányság áttörést és a diadalt hozott a magyar fociban is!

3
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/22392/pics/lead_800x600.jpg
európa bajnokság,foci,magyar válogatott,magyarország,na, ugye,orbán viktor
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Andras válasza: Lazar bejegyzésére 2015-11-17 17:16:03
Lazar helyesen latja a helyzetet ez igy igaz!!!De sajnos nem csak a hülye szoci es bal liberalis partok vezetöi azok akik becstelen nemzetelleni politikat folytatnak Magyarorszag ellen,hanem a tarsadalom 35% öket tamogatja es Orbant ciganyozza meg mocskolya rohadnanak ki a cipöjükböl!!
Válaszolok
Anna 2015-11-17 07:48:41
Bebizonyosodott, hogy nem elég a "ba@d meg, fussatok" (ld.Mészöly), hanem mára a labdarúgás is egy tudomány: stratégia, erőnlét, pszichológia stb. Ezért nem volt sikeres a csapat Pintér Attilánál sem, mert neki sem volt meg ehhez a kellő tudása. A Fradi nem véletlenül emelkedik ki az NBI mezőnyéből, mert Thomas Doll is egy felkészült szakember, de emellett karizmatikus edző is. Úgy néz ki, hogy a válogatott végre "jó kezekbe" került. A z ellendrukkerek, meg fanyalgók sz@rják össze magukat!
Válaszolok
Lazar 2015-11-16 19:44:27
Dehogy éreznek ezek szégyent.Oly vastag a bör a pofájukon hogyha zold lenne az irigységtől akor sem látszana semmi.Mit várni olyan idiotáktol akiknek éveken át annyi volt a politikai programjuk hogy Orbán takarodj.Szellemi tunyaságuknál már csak a pofátlanságuk lehet nagyobb.Csak azt felejtik hogy bizony az Isten amikor megunja a hülyeséget keményen oda tud csapni.És most nagyon odatromfolt nekik.Kétszer kiválló kilencven perces mérközésen.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?