Blogolj!

Orbán végleg kihívó nélkül maradt


Az ostoba, undorító, néhol hullarablásba átcsapó viták a temetés előtt és után, a várt tömeg elmaradása, a jelenlévők mélabús és menthetetlen múltbafordulása, mind-mind azt bizonyították, hogy a jelenlegi baloldali és liberális politikusok és médiacsürhe fölött végképp eljárt az idő. Reményük sincs arra, hogy ismét tényezővé váljanak, hogy ismét reményük legyen kézbe venni Magyarország irányítását.

A balliberális oldal teljes szétesettségét tökéletesen mutatta meg a Göncz temetés. Nincsenek emberek, nincsenek vezetők, nincs mondanivaló, nincs jövőkép és mindezek okán nincs semmiféle reményük a jövőre nézvést.

Nincsenek emberek.

Óriási tömeget vizionáltak, és bár nem voltak kevesen, de a meghirdetett és beharangozott Orbán elleni kiállás, nagyon nem jött össze. Pedig már a halála napján elkezdték szervezni a hatalmas eseményt, amely „megroppantja” az Orbán kormányt. Nos, a balliberális oldalban még mindig vakon hívőkön kívül senki mást nem roppantottak meg a temetéssel.

Nincsenek vezetők.

Az, hogy egy levitézlett, saját pártját is eláruló, besúgó politikus, valamint egy – valószínűsíthetően szintén besúgó – a szocialisták által ajnározott pap mondhatott csak búcsúbeszédet (plusz két „öregecskedő”, lejárt szavatosságú, középszerű művészféle) annak volt köszönhető, hogy a balliberális oldalon már nyoma sincs köztiszteletben álló, a nemzet egésze felé tekintéllyel bíró személyiségeknek. De még olyannak se, aki legalább a balliberális táboron belül nagyrészt elfogadott. Nincs köztük egy sem, akinek tisztességéhez nem fér kétség, és ezért ilyenkor kiállhatna és elmondhatna egy szívhez szóló, igaz búcsúztatót. Csak ilyen Gyurcsány, meg a hozzá hasonló önjelölt önjelölt macskajancsik vannak, akik ott tülekedtek a koporsónál, meg másnap a sírnál, miközben nem csak az ország, de a saját táboruk nagyrésze is megvetően fordul el a gyomorforgató nyomulásuktól, amikor egy holttest hátán tülekedve akarnak följebb jutni egymás letaposva.

Nincs mondanivaló.

Az árpibácsizmus kétség kívül a világ egyik legsikerültebb reklámakciója, hiszen a nagy semmit ennyire jól és ilyen hosszú időn keresztül még nem adták el egy országnak. De ma már csak nagyon korlátozottan hat. Ráadásul a mai internet világában pillanatok alatt kiderült, hogy a két és fél évtizeden keresztül sugallt kép, a „mindenkiárpibácsja”, már rég nem igaz... (sőt, valószínűleg sohasem volt az). És még mindig ez volt a legerősebb mondanivaló: a „mindenkiárpibácsija” és a „bezzeg a Zorbán”. Mondanivaló nélküli üres ripacskodás vagy évtizedes hamis lózungok emlegetése. Ennyire futja ma mondanivaló címén a balliberális politikai, gazdasági és médiaelitnek.

Nincs jövőkép.

A balliberális oldalnak szörnyű lehetett ráébredni, hogy az „árpibácsizmust” Göncz Árpáddal együtt el kellett temessék. Új ötletek, új gondolatok, új javaslatok, új program, hiteles új személyiségek egyáltalán nincsenek. És ezért aztán semmiféle jövőkép sincsen, amit meg lehetne fogalmazni. Göncz Árpád halálával végleg le kellett volna zárjanak egy egykor sikeres, ám mára már totális kudarcba fordult és jól láthatóan zsákutcás korszakot. Ehhez azonban késznek kellene lenniük egy új korszakra, ám ettől messzebb vannak, mint 2010-ben voltak. Valószínűleg a lehetőség is végleg elúszott számukra és eszeveszett sebességgel, megállíthatatlanul robognak a varsói úton.

Nincs remény.

Az ostoba, undorító, néhol hullarablásba átcsapó viták a temetés előtt ás után, a várt tömeg elmaradása, a jelenlévők mélabús és menthetetlen múltbafordulása, mind-mind azt bizonyították, hogy a jelenlegi baloldali és liberális politikusok és médiacsürhe fölött végképp eljárt az idő. Reményük sincs arra, hogy ismét tényezővé váljanak, hogy ismét reményük legyen kézbe venni Magyarország irányítását.

1
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/22253/pics/lead_800x600.jpg
árpibácsizmus,balliberális,göncz árpád,göncz temetés,gyurcsány ferenc,ügynök
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
krampus 2015-12-19 14:19:58
A patkany! Mar mas osszeszedte, hogy ki is volt ez a goncz arpad nevezetu senkihazi.
Bano "Vago" Andras kemenyen dolgozott, hogy a "skinheadeket" bevagja az 56-os forradalmarok futtykoncertjenek helyebe! Beszart az AVO-tol es eladta lelket az ordognek...most mar ott huhog komaja, horn elvtars mellett a pokolban.
http://kkbk.blog.hu/2011/03/10/goncz_arpad_a_patkany?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?