Blogolj!

+18! Ez az Amerika akar kioktatni minket…


Ez Colleen Bell Amerikája. Ezt képviseli a nagykövet. És ezt akarja ránk erőltetni. Erősen gyomorforgató beszámoló az amerikai elit életéről. Vigyázat! Szó lesz szexről, drogról, emberidegen perverziókról, az emberek szó szerinti leszarásáról és mindezek élvezetéről.

„A BOX belső tere Michelle Santiago elmeszüleménye: horrorfilmeket idéz falra szerelt gyerekjátékokkal, sötét képekkel. A pultban szadomazoszerelésbe öltözött fiúk és lányok szolgálják ki az embert. Lépcső vezet az emeleti páholyokba, ahol Wall Street-i farkasok pihenik ki a munkahetet… A férfiakon öltöny, a nőkön kisestélyi. Mindenki iszik, mint a kefekötő vagy hülyére csapja szét magát kokainnal és/vagy bármi más cuccal.

Egy vécé áll a színpadon, oldalára erősített amerikai zászlóval. A színpadi vécé előtt egy piszkos hajléktalanra maszkírozott transzvesztita guggol háttal a közönségnek. Széttárja lábát, és konkrétan szarik, mindenki jól láthatja, ahogyan kipottyan belőle az ürülék. A közönség tombol. A méretes fekáliadarabbal egy hímlány megkenni hatalmas mellét, majd a zene ütemére játszani kezd a péniszével. A pokol akkor szabadul el, amikor szarral kezdi dobálni New York krémjét, melynek tagjai tapssal és rajongással üdvözlik a gesztust.

Igazán szerencsések vagyunk, hogy bejutottunk – mondja már kifelé egy Wall Street-i bróker, közben üdvözült pofával törölgeti a szart Hugo Boss-öltönyéről. – A jövő héten is jövök.”

A fenti részletek egy balliberális portálon, a hir24.hu oldalból 24.hu nevűvé vált oldalon jelentek meg, amerikai tudósítójuk beszámolójában.

Aki a teljes, sokkoló beszámolóra kíváncsi ide kattintva elolvashatja.

Ehhez egyébként sok mindent hozzátenni nem lehet.

Ezek, az így élő és szórakozó, ilyen „értékeket” preferáló a New yorki értelmiségiek irányítják Amerikát. Ezek közé tartozik az USA-ban hatalmon lévő politikai és gazdasági balliberális elit. Igen, ezek közé tartozik Hillary Clinton és Colleen Bell is. Lehet, tán épp egy ilyen bulikára ugrott haza Amerikába a napokban…

És ezek, ilyen mentalitással, értékrenddel, erkölccsel akarnak minket kioktatni! Ezek beszélnek nekünk értékekről!

Ezt a világot akarják ránk erőltetni!

Ha hagyjuk, sikerülhet nekik. Emlékezzünk csak, hogy e világ magyarországi élharcosa, Alföldi Róbert mit csinált a Nemzeti Színházban! Iluskából például kurvát a János Vitézben. És ez csak egy példa a rettenetből, ami mellett egy emberként állt ki a teljes magyar baloldali és liberális politikai és médiacsürhe.

Kétségünk se legyen, ha nem lett volna kormányváltás és Alföldi maradhat, akkor simán megcsinálta volna Magyarországon is a fenti leírásoknak megfelelő „úri klubot”… Igen, ahol szadomazo jelmezbe öltözött kiszolgálók hordják a piát és a drogot az elitnek, ahol a falakat horrorfilmesített gyermekjátékok „díszítik” és ahol az unisex mosdóba orgiázni és drogozni jár a nagyérdemű. És igen, ahol mindenféle szexuális torzszülött előadásának tapsolnak, és ahol szarral dobálják meg az örömtől és gyönyörtől elalélt közönséget.

Köszönjük, Colleen Bell, de nem kérjük! Ez maradjon csak az önöké! Ja, és vigyék Alföldit. Higgyék el, van tehetsége ehhez az önök által kedvelt műfajhoz. Tán még újat is tud mutatni…

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/22194/pics/lead_800x600.jpg
balliberális,colleen bell,nagykövet,new york,usa
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?