Blogolj!

A nyomorultak gagyi öröme


A balliberális csürhe semmit sem felejtett és semmit sem tanult. Ezért is kerülnek hamarosan oda, ahol a lengyel elvtársaik már várják őket. A szemétdombra. Egyébként pedig odavalóak. 

Mint gyöngytyúk a takonyra, úgy csaptak le a balliberális médiában a nagykövetnek mondott porszívóügynök szavaira

Mint gyöngytyúk a takonyra, úgy csaptak le a balliberális médiában a nagykövetnek mondott porszívóügynök szavaira. Kéjesen vigyorogva hányták az olvasóik arcába, a nagykövet által fölsorolt és már megszokott demagóg baromságokat. Mint a véres rongyot úgy mutogatták, hogy „na tessék, most aztán megkapta jól a Zorbán…”

A reszketeg idegállapotú szerkesztő megnyugodva dőltek hátra. Az elmúlt egy évet ugyanis a permanens és egyre fokozódó aggódás állapotában töltötték és már rég visszasírták a régi jó barátjukat, Goodfriendet. Unikumok fölött, delíriumban, bánatos emlegették a régi szép időket… Amikor Goodfriend hetente rendezett valami verbális ámokfutást, amiből aztán napokig eléldegélt az egész balliberális médiacsürhe.

A nagykövet jött, Goodfriend ment, mert máshol kapott valami hasonlóan fontos, kormánybuktató diplomáciai megbízatást és ezzel véget értek a szép idők a balliberális médiacsürhe számára. Kénytelenek voltak ráfanyalodni a tökkelütött Junckerra, meg Faymann féle full idiótákra. A nagykövet ugyanis nem szólt be a magyar kormánynak. Hiába várták az iránymutatást, az idézhető gyalázkodásokat Magyarországról, a nagykövet nem szórta közéjük a verbális mannát.

Ezek meg szétaggódták magukat, a gyomorbaj már kiült az arcukra. Levelek, telefonok mentek Amerikába, hogy nagyon puhány és néma a nagykövet, kellene az iránymutatást a gazdáktól! Hát hogy harcoljanak úgy Orbánék ellen, hogy még muníciót sem adnak Amerikából – tették föl vádlón a kérdést egyre sűrűbben.

Most végre megnyugodtak, és a sokadik üveg unikum bevedelése közben kéjes örömmel írták meg minden létező médiahelyre a Magyarországot minden alap nélkül gyalázó baromságokat.

A balliberális médiacsürhe felhőtlen örömére „némi” árnyékot csak az vetett, amikor meglátták a legfrissebb közvéleménykutatási adatokat és tudatosult bennük, hogy tulajdonképpen a Varsói Expresszen ülnek. Az viszont úgy látszik, soha nem fog tudatosulni bennük, hogy ők maguk mennyire tevőlegesen hozzájárultak és hozzájárulnak a balliberális „civil” és politikai csürhe bukásához azokkal a cikkekkel, amelyben a gyönyörtől ájultan idézgetik például az amerikai nagykövet Magyarországot gyalázó szavait.

Soha nem fogják föl, hogy az ilyen colleen belli, junckeri, verhofstadti, faymanni, merkeli kirohanások Magyarország ellen, minden normális emberben – párthovatartozástól függetlenül – ellenérzéseket kelt. Senki sem szereti, ha a családjának valami idegen jött-ment akarja megmondani, hogy mi a helyes és mi nem, mit és hogyan csináljon. Ugyanígy nem szeretik a normális emberek, amikor a saját hazájukkal kapcsolatban osztja az észt valami ideszalajtott idegen. Attól meg egyenesen viszolyog a normális többség, amikor néhány júdási lelkületű magyar még örül is a kívülről jött gyalázkodásoknak, belepofázásnak.

A balliberális csürhe semmit sem felejtett és semmit sem tanult. Ezért is kerülnek hamarosan oda, ahol a lengyel elvtársaik már várják őket. A szemétdombra. Egyébként pedig odavalóak. 

1
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/22028/pics/lead_800x600.jpg
balliberális,beözönlés,colleen bell,európa,faymann,magyarország,usa
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Ferenc 2015-10-30 18:08:36
Elég sok igazság van a nagykövet kritikáiban.
A magát normálisnak nevező Orbán Viktort imádó csürhe mondhat, amit akar, attól még csürhe marad. Ráadásul a korrupciónak és a feudalista viszonyoknak köszönhetően egyre szegényebb és kiszolgáltatottabb lesz.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?