Blogolj!

Orbánnal csak győzni lehet


Öt és fél éve vadásznak rá kíméletlenül. Próbálták levadászni gazdasági és politikai nehézfegyverekkel. Nem sikerült. Ma már ellentámadásban van. Európa kitaszítottjából sokak számára Európa példaképévé tudott válni. A média, a baloldali és liberális politikai elit őrjöng, de ma már ezzel is őt segítik.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy vasárnap Lengyelországban elsöprő győzelmet aratott az a párt, amely bevallottan az orbáni úton akarja vezetni a lengyeleket.

Pedig már korábban is volt számos jel, amely arról árulkodott, hogy Orbán egyre inkább megkerülhetetlenné vált Európában. A tipikus példája a politikai self made man-nek, vagy – hogy magyar hasonlatot hozzunk – a legkisebb fiúnak, aki a nekiindul a világnak és ezernyi ármányt legyőzve, a legnehezebb erkölcsi próbatételeket is kiállva, győzedelmeskedni tudott, miközben gőgös testvérei elbuktak az ármány vagy a próbatételek során.

Ma már történelem, hogy a Nyugat és különösen Brüsszel által dühödten támadott „unortodox” gazdasági lépéseit, csendben, szinte suttyomban hogy vették át és vezették be az unió számos országában.

De igazán a bajban mutatkozott meg, hogy ki az igazi vezető és kik azok, akik a csendes békeidőkben jól ellavíroznak, de a vészterhes időkben kicsúszik a kezekből az irányítás és csak össze-vissza kapkodnak. Orbán igazi vezetői nagysága egész Európa előtt a mostani muzulmán csürhe által okozott világválságban mutatkozott meg. Hiába a média ellenséges zárótüze, a valós információk mégis eljutottak az egyszerű európai polgárokhoz. ennek köszönhetően Orbán személye valamint nézetei, megoldási javaslatai egyre többek számára váltak elfogadhatóvá, majd elvárássá az európai polgárok körében. A politikusok egy része, megérezvén az emberek elvárásait, egyre inkább követendő példaként tekintett a magyar miniszterelnökre.

Orbán ugyanis bebizonyította, hogy nem kell meghajolni a németek akarata előtt. Orbán ugyanis bebizonyította, hogy lehet eredményes képviselni a nemzeti érdekeket a lobbicsoportok marionett figurájaként viselkedő brüsszeli vezetők ellenében. Orbán ugyanis bebizonyította, hogy lehet eredményes gazdaságpolitikát folytatni az IMF és Világbank és multik követeléseivel szemben is. Orbán ugyanis bebizonyította, hogy az ellenséges balliberális világmédia ellenében is eljuttathatók az emberekhez az ésszerű, normális gondolatok, és maga a valóság, a tények is.

Orbán mindezzel bebizonyította, hogy a nemzeti érdekek megalkuvást nem tűrő képviseletével, a konfliktusok fölvállalásával megőrizhető a választási győzelem esélye az ellenséges - Európát és az USA-t uraló - baloldali és liberális elit folyamatos, aljas, nemtelen támadásai közepette is.

És ez a bizonyság, ez a példa döntött Lengyelországban is. Ott a menekült-ügy marginális szempont. Ott az döntött, hogy a lengyelek számára érthető és sikeres példa volt Orbán Viktor és az általa vezetett Magyarország. A sikeres öt magyar év kellett ahhoz, hogy a lengyelek is elhiggyék, van más út, mint amit Brüsszelből és Washingtonból diktálnak. Orbán sikere nyomán elhitték, hogy lehet sikeres nemzeti út.

De egy valamiben már Lengyelország mutatott példát Magyarországnak vasárnap! A lengyel szavazók nem csak a Brüsszellel kollaboráns liberálisokat büntették meg. A kommunista gyökerű baloldal még rosszabbul járt. Őket kiszavazták a parlamentből is. Lengyelország az első olyan Kelet-Közép európai posztszocialista ország, ahol végrehajtották azt a történelmi tettet, hogy a kommunistákat és utódaikat végleg a történelem szeméttelepére hajították. Reméljük, legkésőbb 2018-ban Magyarország követi ebben a lengyeleket!

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/21925/pics/lead_800x600.jpg
balliberális,beözönlés,bevándorlás,európa,európai bizottság,magyarország,migránsok,orbán viktor,példa,unortodox gazdaságpolitika
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?