Blogolj!

Merkel. Már megint…


Orbánba akart belerúgni, de saját, német mártírjait gyalázta meg. Bukása immár elkerülhetetlen, csak idő kérdése. És mindezt csak önmagának köszönheti, hiszen még most is csökönyösen ragaszkodik téveszméihez.

Angela Merkel a muzulmán csürhe beözönlésének legmagasabb rangú áldozata. A bukásának különlegessége, hogy maga Merkel mindent megtett azért, hogy Németország és Európa nagyhatalmú, sikeres és tisztelt vezetőjéből egy közutálatnak örvendő, fafejű akarnokká váljon.

Legendás és történelmi példázata lesz annak, amikor egy hatalma csúcsán lévő politikus vét egy ostoba hibát, ám ahelyett, hogy ezt beismerné és megpróbálná javítani, azt gondolja, hogy a tévedhetetlenségének mítoszát kell inkább fenntartania. És ebbe törvényszerűen belebukik. Mint aki 20-ra lapot húz.

Merkel már megint marhaságot mondott. Mint általában mindig, amikor a muzulmán csürhe beözönlésével kapcsolatban megszólal.

Ezúttal saját, kelet-német múltjával példálózott, a beözönlés támogatására,, elfogadására biztatva a derék németeket. Csakhogy Merkel hasonlata, nemhogy sántít, hanem egyenesen sértő.

A németekhez szólt, de Orbán Viktornak akart beszólni. Megint nem sikerült, sőt…

Azt találta mondani, hogy ő, az egykori NDK-ban már élt kerítés mögött, tudja milyen az, és ezért nem kér belőle többé.

Vajon tényleg nincs már tudatában annak Németország elsőszámú vezetője, hogy mit beszél? Vajon ő ne tudná, hogy a berlini fal és az NDK határain fölhúzott szögesdrót kerítés, aknazár és gépfegyveres őrség mire szolgált? Vajon ő ne tudná, hogy mindezt a saját polgárai ellen építtette a beteg kommunista rezsim? Vajon ő ne tudná, hányan és hányan adták az életüket, mert a kerítésen át el akartak jutni abba a szabad országba, amelynek most a létét, de minimum a szabadságát veszélyezteti a muzulmán csürhe korlátlan befogadásával maga Merkel?

Bizonyára tudja, és mégis elsütötte ezt az ostoba és velejéig hamis hasonlatot. Mi pedig elképedve hallgatjuk, hogy tényleg idáig züllött Németország kancellárja…

1
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/21931/pics/lead_800x600.jpg
angela merkel,beözönlés,bevándorlás,európa,menekültek,németország,orbán viktor
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Barna 2015-10-28 15:43:37
Ráadásul hazudik is, mert eredetileg nem az NDK, hanem éppenséggel az NSZK lakói voltak és önként és dalolva onnan mentek át az NDK-ba. Önszántukból, senki által nem kényszerítve. De vajh mi okból? Továbbá ráadásul még akkor és úgy sétafikáltak oda és vissza, ahogy akartak, famíliástól együtt. Hogyan kapták ők, a Merkel família ezt a különleges előjogot? Lehet tippelni ...
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?