Blogolj!

Hamarosan belőlünk lesz menekült!


Ha nem vetünk véget azonnal egész Európában a muzulmán csürhe beözönlésének és befogadásának, és nem küldjük vissza a már beözönlötteket, akkor még a mi életünkben eljő az az idő, amikor mi válunk földönfutó menekültté. És szerencsénk lesz, ha a családunkat ki tudjuk menekíteni… Hagyjuk, hogy így legyen vagy harcolunk?

Viperával ütötte szét keresztény hitre áttért menekülttársát egy afgán menekült. A rendőrök elfogták, de társai kiszabadították. A viperás támadó így el tudott menekülni.

„A hamburgi rendőrség közleménye szerint egy szálláson egyelőre ismeretlen okból 40-50 ember esett egymásnak, egyebek között ágyak szerkezetéből kitört aluminiumrudakkal. A rendőrök kilenc rohamkocsival szálltak ki a helyszínre. Egy 18 éves menedékkérőt súlyos fejsérüléssel kórházba szállítottak. 

A hamburgi rendőrség egy másik közleménye szerint egy másik befogadóállomáson egy afgán menedékkérő teleszkópos bottal - úgynevezett viperával - súlyosan megsebesítette egyik iráni lakótársát.

Az afgán férfit lefogták, de egy 15-20 tagú csoport kiszabadította. A férfi végül elmenekült a szállásról. Személyazonossága ismert, a rendőrség keresi.

Hírportálok beszámolói szerint a rendőrség egyik szóvivője kiegészítette a közleményt, elmondta: az iráni férfi nemrég elmesélte afgán lakótársának, hogy áttért a muzulmánról a keresztény vallásra, mire az afgán azt mondta, hogy ezért ezentúl bármikor büntetlenül megölheti.”

Szép jövő vár Európára, ha már az első hullámban érkező beözönlők így randalírozhatnak.

Egyelőre még csak egymást ütik-verik, de ne legyenek illúzióink, hamarosan mi is sorra kerülünk. Jól mutatja ezt, hogy miként állnak hozzánk, keresztényekhez, annak az afgánnak az esete, aki a keresztény hitű menekülttársával közölte, hogy bármikor büntetlenül megölheti, mert keresztény. És nem csak mondta, hanem meg is tette…

Sajnos mindebből az következik, hogy ha nem vetünk véget azonnal egész Európában a muzulmán csürhe beözönlésének és befogadásának, és nem küldjük vissza a már beözönlötteket, akkor még a mi életünkben eljő az az idő, amikor mi válunk földönfutó menekültté. És szerencsénk lesz, ha a családunkat ki tudjuk menekíteni…

Hagyjuk, hogy így legyen vagy harcolunk?

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/21797/pics/lead_800x600.jpg
beözönlés,bevándorlás,élethalálharc,európa,gyilkosok,keresztény,menekültek,migránsok
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?