Blogolj!

Az üzenet: van remény!


Van remény?

Csak a megölte, feldarabolta, lelőtte, lopott, csalt, hazudott, korrupt, félredugott, megcsalta, elvált, öngyilkos lett érdekli az embereket? Ugyan dehogy! Nem csak a gagyi kell! Van igény az értelmes tartalomra!

A díjazottak és Varga Mihály

Van remény, mert van igény!

Van igény a minőségi tartalomra, van igény az átlagostól eltérő tálalásra, van igény a hiteles egyéniségekre, van igény az érvelésre, és van igény a szókimondó megfogalmazásra.

Van remény, van igény, mert van olvasó! Van olvasó. Van olvasó egyre több, aki önálló, gondolkodó lény, akinek véleménye van, akinek ízlése van, akinek elvárása van, aki érti és igényli a humort, az iróniát, az érveket, a gondolatokat, a valódi értéket, a valódi újdonságot, és aki nem a bulvármédiától készenkapott habkönnyű baromságokat akarja visszaböfögni a facebookon, vagy társaságban.

Van remény, van igény, van olvasó, és van visszajelzés, elismerés, siker.

Csúri Ákos, a blogstar alapítója átveszi a díjat Varga Mihálytól

Mai hír ugyanis:

(MTI) - Perjés Klára, a Kossuth rádió nyugalmazott felelős szerkesztője, Gyulai Líviusz grafikus, képzőművész, Csúri Ákos, a Blogstar alapítója és Tóth-Almási Berke, a honlap egyik olvasásra nevelő blogjának tizenéves szerkesztője vehette át a Szalay Annamária Média Alapítvány második alkalommal odaítélt, idei díját csütörtökön Budapesten.

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, a kuratórium elnöke az ünnepségen kiemelte: Szalay Annamária olyan médiát akart teremteni, amely védi a gyermekeket és az ifjúságot a káros tartalmaktól, megfelel a keresztény elveknek és a nemzeti kultúrának, valamint hozzájárul a határon túli szabad magyar média megteremtéséhez és fenntartásához.

A díjazottak mindannyian olyan alkotó erővel bírnak, amely erős talpazatot jelent nemzeti kultúránk megerősítéséhez, hagyományaink ápolásához - fogalmazott a kuratóriumi elnök.

Perjés Klára esetében azt emelte ki, hogy évtizedeken keresztül példaadóan szolgálta munkájával az anyaországi és a határon túli magyarságot. Gyulai Líviusz méltatásakor azt hangsúlyozta, hogy kifogástalan stílusérzékkel megalkotott művei egyedi hangon sugároznak hitet és egészséges derűlátást. Szólt az új médiafelületek fontos szerepéről is, arról, hogy ezek a kulturált hangnemű, szabad véleménynyilvánításnak és az egészséges disputának adnak teret, vagy épp az alkotás, olvasás örömére hívnak.

Varga Mihály elmondta, az évenkénti átadóünnepség nemcsak Szalay Annamária alakjának, életpályájának, az általa képviselt értékeknek a felidézésére ad alkalmat, de arra is, hogy elgondolkodjunk azon, sikerült-e ezekhez a célokhoz közelebb jutnunk.

Úgy fogalmazott: Szalay Annamária igazi harcos volt, hitt abban, hogy a munkájával hozzájárul egy jobb, élhetőbb, a valós keresztény értékekre figyelő Magyarország létrehozásához. Varga Mihály megjegyezte: az alapítványt az emlékállítás mellett azért is hozták létre, hogy cselekvően folytassák a Szalay Annamária által megkezdett munkát.

A Várkert Bazárban megrendezett eseményen elhangzott: a díjat azoknak az újságíróknak ítélik oda, akik a médiafogyasztó ifjúság védelme érdekében végzett példaértékű munkájukkal továbbviszik a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) két éve elhunyt első elnökének szellemi örökségét és elősegítik az alapítvány céljainak megvalósulását.

Tóth-Almási Berke átveszi a díjat Varga Mihálytól

Idáig az örömteli hír. És végül engedjenek meg nekem egy kis személyességet is:

Évek óta írok blogokat. Évek óta az index blogoldalát, a blog.hu oldalt használom. Illetve most már csak használtam. A blog.hu az index.hu-val együtt nem is mély-, hanem zuhanórepülésbe fordult. Idomulva a bulvármédia legalja színvonalához, a blog.hu is az ócska pornó, a leggagyibb vulgárerotika, az agyatlan és tartalmatlan kormánygyalázás, és az egymástól lopkodó önjelölt önsegítő oldalak mocsarává vált. Hiába volt a blogjaimnak a sokszor több tízezres olvasottsága, nem volt ott maradásom. Kínossá vált a környezet.

A blogstar oldalra egy barátom hívta föl a figyelmet szűk két hónapja. Azonnal rákaptam, és éreztem, hogy végre normális szellemi közegre leltem.

Örülök, hogy az élet ilyen hamar visszaigazolta a döntésemet és talán egy csöppnyit én is hozzájárulhattam a blogstar példátlan felfutásához, sikeréhez, elismeréséhez. J

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/21689/pics/lead_800x600.jpg
blog,blogger,blogstar,csúri ákos,index,olvasó,szalay annamária
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?