Blogolj!

A bukás


 

Ezek a szerencsétlen idióták naponta megbuktatják Orbán Viktort. Öt és fél éve minden nap. Nem múlhat el 24 óra úgy, hogy valami önjelölt "zseni" világgá ne hányná, hogy most már aztán tényleg megbukik a zOrbán.

Megbukik a következő választáson, megbukik egy éven belül, megbukik néhány hónap alatt, megbukik pár hét múlva, pár napon belül, hamarosan, mindjárt, de most már tényleg. Sőt, tegnap.

És ha így folytatják ezek a balliberális agyatlan firkászok, még jó néhány évig jósolgathajták ugyanezt napról napra…

Már évekkel ezelőtt fölfigyeltem arra, hogy az index blogrovatában egy bármilyen gagyi blog, olvashatatlan írásának címébe elég beleírni, hogy Orbán megbukik x időn belül, és akkor egyenes út vezet az index címlapjára, két +18-as pucérnős poszt közé.

A balliberális média ma már süllyedő zászlóshajójának blogszerkesztői perverz örömmel vadásznak az Orbán megbukik blogposztokra, hogy késedelem nélkül közzétehessék nagyérdemű olvasóik számára a nagy örömhírt.

A tartalom és értelem soha nem volt kritérium ezen firkálmányok esetében. Persze könnyen lehet, hogy az átlag index olvasó számára ez nem is számít, hiszen ez a szint és ez az üzenet a mindennapi szellemi betevő számukra.  

Lehet, csak nem túl valószínű. Az általuk várva várt esemény ugyanis szemmel láthatóan nem csak csúszik, nem csak a ködös távoli jövőbe vész, hanem egyenesen elmaradni látszik.

Igazából én azokat nem értem, akik ezeket a baromságokat, időt nem kímélve, leírják. Értem én, hogy valamiben bízni kell az egyre fogyatkozó balliberális csürhe tagjainak, de miért pont ilyen röhejesen nagy ívű elemzésekkel jóslatokkal állnak elő, amin épeszű ember már a cím láttán is kínosan feszengve röhög?

Nem lenne értelmesebb, legalább egy fokkal arról lelkesítő blogbejegyzéseket közzétenni, hogy ismét szaporodott a baloldali párttábor, mert újabb pártot alapítottak? (jó lenne, ha szólna nekik valaki, hogy pártalapításhoz minimum 10 ember kell, tehát olyan nagyon sok pártot már nem tudnak alapítani)

Vagy például arról is lehetne lelkesítő írást közzétenniük, hogy az MSZP számára a látóhatárra került a 10 százalékos népszerűség is. (bölcsen elhallgatva természetesen, hogy most még felülről közelítik meg a 10 százalékot)

Vagy például kiváló téma hurrátéma lehetne, hogy a baloldali és liberális pártok együttes népszerűsége vetekszik a szélsőjobbal. (Igaz, csak a baloldal saját mérései szerint)

Esetleg arról is írhatnának optimista posztokat, hogy a szoci pártvezetés milyen sikeresen tudja eladni az egykor a tagok adományaiból vásárolt pártingatlanokat.

Szóval hurráoptimista téma lenne bőven a balliberális bloggerek számára, éljenek vele nyugodtan.  Orbán közeli bukását viszont nem érdemes jósolgatniuk nap mint nap, mert úgy tűnik, hogy ezekkel az agyatlanságokkal rendkívül sikeresen bemutatják a közvélemény felé, hogy hová züllött szellemileg is a balliberális „írástudó” csürhe.

Mondjuk, mi ezt itt a jobboldalon, egyáltalán nem bánjuk…

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/21677/pics/lead_800x600.jpg
balliberális,blog,blogger,index
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?