Határozatlan időre meghosszabbították a kijárási korlátozást
Orbán Viktor közösségi oldalán jelentette be, hogy a kormány határozatlan időre meghosszabbítja a szombaton lejáró kijárási korlátozást. A miniszerelnök elmondta, erre azért van szükség, mert a szakértők véleménye alapján ezzel a lépéssel sikerült lassítani a koronavírus-járvány terjedését Magyarországon.
Blogolj!

A kvóta után a migránsokat támogató különadót is ránk erőszakol az EU?


Különadó a migránsok támogatása érdekében? És anyátok hogy van? Az unió szokásaival ellentétben a több tiltakozó ország érdekeit véleményét figyelmen kívül hagyva, ráerőszakolt az értelmetlen kvótát minden tagállamra az EU. Most ennél is nagyobb szemétségre készülnek!

Íme, a tények:

„Egy új adó vagy szolidaritási pótlék kivetését fontolgatja az Európai Bizottság vezetése és a német szövetségi kormány, hogy fedezni tudják a menekültkrízis miatt keletkező költségeket – írja Süddeutsche Zeitung szombati száma. A müncheni lap értesülése szerint az üzemanyagok adójára vagy az áfabevételekre rakódhatna a többletteher.”

Magyarán az EU is ezt tervezi, nem csak a németek, akik később egyébként cáfolták, hogy terveznének ilyesmit.

Most tekintsünk el attól, hogy a német vezetők némelyike milyen verbális ámokfutást rendezett az elmúlt hetekben, sokszor önmagukat cáfolva néhány napon belül, és fogadjuk el, hogy ezúttal igazat mondanak a cáfolattal.

Ez így pedig azt jelenti, hogy az EU istentelenül barom vezetése a németek mögé bújva akarja a migránsokat támogató különadót ráerőszakolni az egész unióra. A németek – egyre megkopó - tekintélyét és erejét akarják Juncker és bűntársai felhasználni arra, hogy a milliós beözönlő muzulmán csürhe ellátásának, utaztatásának és itt maradásának költségeit az Európai Unió polgáraival fizettesse meg.

Abban bíznak Junckerék, hogy a németek – saját természetesen érdekükből kiindulva – a terv mellé állnak. Hiszen az jól látható, hogy az átlag német polgárnak egyre inkább elege van a menekültekből. A német újraegyesítés költségeinek előteremtésére kivetett adó sem volt túl népszerű Németországban, de az ország újraegyesítése érdekében azt még elviselték. A muzulmán csürhe érdekében kivetendő különadót viszont ma már gyakorlatilag lehetetlen lenne letolni a németek torkán.

Egészen más lenne a helyzet a németek szempontjából, ha minden európai uniós polgárra kivetnék az adót. Hiszen akkor a németeknek sokkal kevesebbet kellene adózniuk, sőt, a nagyszámú menekült miatt még plusz pénzhez is jutnának.

A kérdés persze az, hogy miért fizessen például az a magyar polgár, aki szerint be sem szabadna engedni a muzulmán csőcseléket? Miért fizessenek azok az országok és polgáraik, amelyeknek már eleve sokba kerülnek a beözönlők?

A trükk sajnos régi. A gazdagabb nyugatiak többségének nem fájna némi különadó, cserébe a lelkiismeretük megnyugtatásáért, így talán bele is mennek. Különösen, ha az EU, új szokásához híven a régi tagok maguknak osztogatnák az ilyen pénzeket, a szenvedő Kelet-Közép-Európának meg csak a morzsák jutnának.

Erre szokták pestisen azt mondani, hogy hát a f@szom nem kéne?!

1
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/21608/pics/lead_800x600.jpg
beözönlés,bevándorlás,európa,európai bizottság,különadó,migránsok,németország
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
pal 2015-10-13 21:53:35
Fair az volna, ha a fegyvergyártókat adóztatnák meg.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?