Blogolj!

Miért néznek megint mindenkit hülyének?


A Hírtv „a szabadság kis szigete”. Aha. Tényleg? Mesélj még, Péter!

A megújulásnak mondott kényszerű változtatásokkal együtt heves piár kampányba kezdett az egykor szebb napokat megélt Hírtv. Jó sok pénzt tolhatott bele az akcióba Simicska (g.) Lajos, hiszen még az index „újságírói” is kénytelenek voltak pozitívan beszámolni a nagy „megújulásról”, és a nagy „függetlenségről”. Persze, tudjuk, hogy van az a pénz, amiért a széles nyilvánosság előtt korpásodik Judit haja is…

De ez sem elég Simicska (g.) Lajosnak. Ő arra kényszeríti a frissen kinevezett vezérigazgató-helyettesét, hogy irgalmatlan és eszetlenül átlátszó hazugságokat böfögjön bele a a magyar emberek arcába a Kreatívnak adott pr-interjújában. Körülbelül akkorákat, mint amikor Simicska (g.) Lajos ügynökösködéssel vádolta meg Orbánt.

No, szóval, az egykor többre hivatott Tarr Péter nem átallotta azt mondani, hogy a Hírtv a szabadság kis szigetévé vált. És nem szakad rá a plafon…

Péter! Te és rajtad kívül még kb. 10 millió ember tudja, hogy a Hírtv több mint tíz év óta nem szabad. Most meg már végképp nem az. A Hírtv, amióta Simicska (g.) Lajos egy puccsal 2004-ben elfoglalta, elsősorban és szinte kizárólagosan Simicska (g.) Lajos érdekeit szolgálta. A Fideszét csak annyiban és addig, amíg az Simicska (g.) Lajos pénzügyi érdekeit szolgálta.

Hány és hány embert rúgtak ki ocsmány körülmények között Simicska (g.) Lajos birodalmából, mert véletlenül jót mert írni, mondani olyan fideszesről(!), akit a Simicska (g.) Lajos, a hűbérúr nem kedvelt. Hány ember élte át azt a megaláztatást, hogy az ujjlenyomatos beléptetőrendszernél tudta meg, hogy ki van rúgva és azt sem tudta, hogy miért? A biztonsági őrrel küldték ki az összedobált cuccait és íratták vele alá a megalázó kirúgási papírt. Simicska (g.) Lajos a saját magánhadseregeként tartotta a médiáját, és akit célba vett, azzal kíméletlenül elbánt. Tette mindezt a jobboldalon. Elég volt egy vezércikk, vagy egy kemény kérdés a tv-ben. Amire aztán rárepültették a baloldali és liberális médiát és az illető vagy kezet csókolt Simicska (g.) Lajosnak térdre ereszkedve, vagy ki lett terítve. Lehetett az akár egy miniszter vagy csak egy sima mezei vidéki kis polgármester, aki vonakodott kiadni az engedélyt Simicska (g.) Lajos érdekeltségeinek.

Amikor Simicska (g.) Lajos önhittségében megpróbálta teljesen átvenni az ország gazdaságának irányítását a megválasztott miniszterelnöktől és ezt értelemszerűen nem hagyták neki, akkor eszközökben nem válogatva, bevonva az balliberális aljamédiát, az rtl-nél is mocskosabb módon nyílt tüzet zúdított Orbán közvetlen munkatársaira. Lázár Jánosra, Seszták Miklósra, Szijjártó Péterre és még sorolhatnánk. Egyszóval azokra, akik leghatékonyabban támogatták Orbán Viktor harcát abban, hogy megadályozza Simicska (g.) Lajos hatalomátvételi kísérletét, azaz puccsát.

Ezek a működési elvek mára semmit sem változtak, sőt, bizonyos szempontból csak erősödtek. Ma már csak és kizárólag Simicska (g.) Lajos mohó pénzügyi érdekei szerint kell működni a médiájának. És amennyiben az érdekei úgy kívánják, ma Dávid Ibolya, holnap Bokros Lajos, holnapután meg, vagy majd 2018-ban, Vona Gábor seggét kell nyalnia Tarr Pétertől kezdve a takarítóig bezárólag mindenkinek a Simicska médiában.

Ez lenne szerinted a szabadság szigete? Tudod mit, Péter! Csinálj egy pozitív anyagot Lázár János és Seszták Miklós eredményeiről! És mindjárt megérzed a beléptetőrendszernél, hogy hol van a szabadság kis szigetének határa. Keresheted a szabadság kis szigetét! És azt bizony nem a beléptetőrendszeren belül találod meg…

2
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/21533/pics/lead_800x600.jpg
hírtv,simicska (g.) lajos,tarr péter
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
pal 2015-10-09 20:39:34
Egy biztos, a kormány emberei már nem tartanak a Hírtv-nél heti rendszerességgel eligazítást.
Válaszolok
Barna 2015-10-08 19:46:27
Bizony Lajos (g) így van ez! Szóról szóra.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?