Blogolj!

Orbán újabb győzelme: több százezer migráns kiutasítását tervezik Brüsszelben


A kérdés már csak az: miért kellett ezeket egyáltalán beengedni?

Érdekes hír jelent meg a sajtóban: 

"Az Európai Unió belügyminiszterei több százezer migráns kiutasításáról szóló tervezetet fognak megvitatni Brüsszelben - adta hírül a The Times brit napilap internetes felületén a birtokába jutott dokumentumokra hivatkozva szerdán.

A lap szerint a 2015 első felében az Európai Unió területére belépett menekültek közül várhatóan 400 ezernek a menedékkérelmét utasítják el az uniós hatóságok. A The Times birtokába jutott diplomáciai dokumentum szerint őket a következő hetekben utasítanák ki, és vinnék el egy harmadik országba.

A terv szerint a migránsok hazaszállításának folyamatához a Frontex uniós határvédelmi ügynökség nyújtana segítséget."

Ez mind szép, és egybecseng azzal, amit Orbán Viktor kezdettől fogva állított: miszerint a beözönlők döntő többsége nem háborús menekült. Az a hír és az EU tervezett intézkedése nyílt beismerése annak, hogy Orbán - már megint - nagyon is igaza volt!

Természetesen kérdéseink azért vannak:

Miért kellett ezeket egyáltalán beengedni? Főleg úgy, hogy volt olyan politikus, aki előre jelezte, hogy a beözönlők döntő többsége nem háborús menekült?

Honnan tudja az EU, hogy van 400 ezer olyan beözönlő, akit ki lehet utasítani, amikor a menedékkérelmüket még el sem bírálták? Ez nyílt beismerése annak, hogy az EU vezetői kezdettől tisztában voltak azzal, hogy a beözönlők nem háborús menekültek! 

Ki fizeti ennek a költségét? Ki fizeti a 400 ezer ember ellátását és hazautaztatását? Ők maguk? Biztosan nem? A hazájuk? Biztosan nem! Ezt bizony az EU fizeti. Az EU legalább 400 ezer ember (később ez persze sokkal több lesz) több havi ellátását és majd a hazautaztatását is fizeti, ahelyett, hogy a saját állampolgáraira, munkahelyteremtésre költené ezt az irdatlan pénzt! Kit fognak ezért a hihetetlen pénzpocsékolásért felelősségre vonni?

De a hírnek még nincs vége! A legfelháborítóbb rész, íme:

"Azokat az EU-tagokat, amelyek az illegális bevándorlók kiutasítását nem a nemzetközi jogoknak megfelelően hajtják végre, az Európai Bizottság megbírságolná."

Na az ilyeneket tényleg furkós bottal kéne agyonverni! Tudták, hogy a beözönlők többsége nem háborús menekült, mégis mindent megtettek, hogy beözönölhessenek!

Tudták, hogy a beözönlők többségét ki kell utasítani, mégis mindent megtettek, hogy beözönölhessenek!

Tudták, hogy rengeteg pénzbe fog kerülni ellátásuk, hazaszállításuk, ami kidobott pénz, mégis mindent megtettek, hogy beözönölhessenek!

És ezek után még ők mernek fenyegetőzni és bírságolni? 

Ezek tényleg mindenkit hülyének néznek! Hagyjuk ezt?

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/21503/pics/lead_800x600.jpg
beözönlés,bevándorlás,európai bizottság,menekültek,migránsok,orbán viktor
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?