Blogolj!

A nap, amikor Európa vezetői kapituláltak Orbán előtt


Történelmi nap a mai, bár biztosan nem lesz piros betűs ünnep sehol. A mai napon ugyanis egyértelművé vált, hogy Orbán Viktornak mindenben igaza volt/van a beözönlés-ügyben. Az EU, és személyesen Merkel is - anélkül, hogy ostobaságukat és vereségüket beismerték volna - kénytelenek ugyanazt mondani, mint Orbán.

Reggel kiderült, hogy az Unió több százezer migráns kiutasítását tervezi, beismerve ezzel azt, hogy azok nem háborús menekültek, hanem gazdasági bevándorlók és ezért hiba volt őket egyáltalán beengedni.

Délután Merkel tette hozzá a magáét, imigyen: "A jelenlegi helyzetben bebizonyosodott, hogy a dublini szabályok fölött eljárt az idő!". 

Kedves Merkel asszony! Orbán Viktor kezdettől fogva ezt mondta. Erre hivatkozva kérte az Uniós segítségét! Mit kapott érte? Hogy fasiszta, hogy diktátor, hogy Európa szégyene. Naponta kapott kioktatást arról, hogy a dublini szabályok jók és azokat be kell tartani. 

Mi változott, kedves Kancellár asszony? Csak nem az, hogy most már önöknek is gondot okoznak a migránsok? Csak nem az az oka annak, hogy hirtelen rossz lett a dublini rendszer, hogy most már önöknek kellene befogadni több százezer "agysebészt", nem küldhetnélk őket vissza például Magyarországra?

Bocsánatkérést nem várunk. Csak azt kérjük, sőt, követlejük, hogy  legközelebb hallgasson Orbán Viktorra! Neki még nem ment el a józan paraszti esze. Őt még nem a liberális média mozgatja! Neki van életösztöne és van politikai éleslátása! Hallgasson rá! Ön is jobban jár és nem mellékesen, mi is!

5
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/21516/pics/lead_800x600.jpeg
angela merkel,beözönlés,európa,európai bizottság,menekültek,migránsok,orbán viktor
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Katalin 2017-02-05 20:17:33
Igaz! Csak az a baj, hogy az EU-ban is olyanok mint a mi gyurcsànyunk, bajnaink. "nem tudtam, nem làttam, nem hallottam, nem is voltam ott" lesz a vège.
Válaszolok
Mindenhova 2015-10-10 08:48:27
Csilla
Ne várj semmit. Nemrég a nyugat nagy összeborulással ünnepelte a hidegháború végét, a Berlini fal leomlását. Magyarországot jószerével meg sem hívták, csak egy államtitkár képviselte. Hálásak ezek a nyugatiak. Egymásnak...
Válaszolok
Inmelius 2015-10-08 13:27:37
Igen! Igen!

Bocsánatkérés úgy sem lesz, nem is ez a lényeg, a lényge, hogy észretérni, németek.
Válaszolok
Csilla 2015-10-07 20:53:11
Nagyon jó írás, örömmel olvastam!
Válaszolok
Csilla 2015-10-07 20:52:31
De igen! Várunk bocsánatkérést, és elismerést is!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?