Blogolj!

Most kell nagyon ébernek lennünk! Élethalálharcra készülnek ellenünk!


Úgy tűnhet, hogy a csatazaj elült, nem csak hogy a csatát, de a háborút is megnyertük Orbán vezetésével a bevándorlás-ügyben. És úgy tűnik, hogy a beözönléspárti balliberális csürhe már föladta és csak utóvédharcokat folytat. A látszat csal! Élethalálharcra készülnek ellenünk!

Az európai baloldali és jobboldali, valójában liberális elit élethalálharchoz gyűjt erőt és fegyvereket. Orbán elszigetelése, megfélemlítése, megzsarolása nem jött be, sőt egyre inkább Orbán Viktor diadalmenetévé válik a beözönlés-ügy. A kormányok kénytelen sorra beadni a derekukat a beözönlés elleni fellépésnek. Akik például két héttel korábban még lenácizták Magyarországot és Orbánt, azok most arról beszélnek, hogy ha kell, fegyvereseket is bevetnek, hogy megvédjék országukat a beözönlő muszlim hordáktól.

Merkel kancellár, Görögország legyőzése és megszégyenítése után, politikai léte legnagyobb válságát éli át, amelyből egyelőre nem találja a kiutat. Orbánt ugyanis nem hogy nem tudta legyőzni, se megszégyeníteni, de egyre inkább és gyorsuló ütemben arrafelé sodródik, hogy azt legyen kénytelen csinálni, amit Orbán mond már régóta. Ami ellen hetekkel ezelőtt még tekintélye teljes súlyával fellépett. Ám, míg Merkelnek van ideje a választásokig összeszednie magát, az ostobán nácizó osztrák kollégájának nincs. Könnyen lehet, hogy baloldali Faymann a bécsi választások miatt épp a politikai végnapjaiban vergődik.

Egyes nyugati politikusok még verbálisan tartják magukat a liberális, a muzulmán beözönléspárti kánonhoz, de közben ők is aggódva figyelik Orbán egyre növő népszerűségét és rettegnek attól, hogy hazai ellenfélként föltűnik egy Orbánhoz hasonlóan nyilatkozó politikai vezető. Egyre többen rettegnek attól, hogy a muzulmán hordákból nem kérő átlagemberek azoknak adják tömegével a szavazatukat, bármit is állítson róluk a balliberális média, akik tevőlegesen föl akarnak lépni a muzulmán hordák beözönlése ellen.

Egyre több kormányon lévő európai vezető retteg az Orbán hatástól és lélegzetvisszafojtva figyelik a bécsi választást. Ha a mindöröktől fogva vörös Bécs elesik, és megbukik az osztrák kancellár baloldali pártja, akkor az annak a jele, hogy Európában bárhol, bármi megtörténhet a politikában. A vezetők sohasem féltek ennyire az emberektől. Azt tapasztalják, hogy ebben az ügyben hiába minden médiabefolyás, hiába minden politikailag korrektnek mondott akció, az emberek józan paraszti ésszel gyorsan átlátják a valóságot. Különösen úgy, hogy Nyugat-Európában egyre többeknek van testközeli – főleg kellemetlen – tapasztalata a beözönlő csürhével kapcsolatban. És persze az is igaz, hogy egyre több olyan újságíró akad, aki ebben a beözönlést segítő hazugságáradatban már nem hajlandó tevőlegesen részt venni.

Ha Bécs elesik, akkor elszabadul a pokol. A rettegő, bukástól félő európai vezetők minden erejüket összeszedve próbálják majd megállítani az Orbán-expresszt. Semmi sem lesz drága, semmi sem lesz szent és bármire képesek lesznek a hatalmuk megtartása érdekében. Bármilyen eszközt hajlandóak lesznek bevetni Orbán ellen. Ami eddig történt, az kezdő gyermekszínészek ártatlan játéka lesz ahhoz képest, ami ránk vár.

Megtörténhet persze az is, hogy a bécsi bukásból levonják a megfelelő következtetést és csendben, akár fogcsikorgatva, követik Orbánt. Ám, ismervén ezeket a fafejű politikusokat, mint az olasz miniszterelnök vagy a francia államfő, illetve a Merkellel együtt kormányzó német szociáldemokraták, nem valószínű, hogy képesek beismerni tévedésüket. Inkább, eszközökben nem válogatva, aljas módszerekkel háborúzni fognak.

Ezért nem szabad elkényelmesednünk, nem szabad azt hinnünk, hogy a harcnak vége. Győztünk, de a győzelmet még hosszú ideig védeni kell, bármekkora képzavar is ez… 

5
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/21343/pics/lead_800x600.jpg
angela merkel,beözönlés,bevándorlás,élethalálharc,európa,faymann,menekültek,migránsok
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Tibor 2015-10-09 13:29:45
Mind azok akik gondolkodnak, tudják,hogy az Univrezumban sok sok civilizáció él és békében fejlődnek. Kisérve a Földünkön dühöngő háborukat, amelyekben lehetség van atom és Hidrogén fegyverek alkalmazására. Mely egyben kipúsztíthatná az egész bolygó flóráját és az összes faunáját, beleszámítva az embert és a köztünk élő Földön kívüli civilizációk egyedeit, akik itt vannak meghatározott számban ,mint felderítők.Minden élő egyednek,tudnia kell, hogy a körülöttünk élő civilizációk, nem fogják meg engedni,hogy itt újból, atom fegyvereket használjunk, mert azzal a Tej út közeli részek is bajba kerülnének, amit ők nem tudnának elviselni. Tudnunk kell, hogy a BÉKE és a civilizáció fejlődése az egyetlen út, arra, amelyen vagyunk a fejlődés a békés egymás meleti élethez. Földünkön, csak a degradált és hatalom valamint diktatúrára éhes emberek teszik azt ami ide vezetett. Tudnia kell mind anyítoknak, hogy Földünk egyike a legszebb planétáknak, mely a teremtő legértékesebb kincse. D ahogy nem volt választása Szodomának, úgy nem lenne választása a FÖld nevű Bolygónak sem.

idézet:
Nagyon zavarja őket, hogy rossz célokra használjuk a tudományt, és hogy tejesen elvesztettük és kiestünk a spirituális középpontunkból, és hogy nem találjuk a harmóniát a tudományunkkal. Ők egyáltalán nem használnak pénzt, nincs politika és vallás sem. Ők a legjóindulatúbb faj, mely látogat minket és nagyon aggódnak, hogy elpusztítjuk a bolygónkat és vele saját magunkat is. Segíteni akarnak nekünk, de úgy, hogy nem változtatják meg a saját evolúciós folyamatainkat és nem akarnak felelősséget vállalni a fajunkért (magunknak, mint földi emberiségnek kellene felelősséget vállalni saját magunkért) A plejádiak azt mondják, hogy saját magunknak teremtjük a jövőnket, és ki kell javítanunk a saját hibáinkat, vagy pedig meg kell fizetnünk értük. Jellemzőjük, hogy nagyon érthetően és választékosan képesek bármilyen földi nyelven beszélni. Minden földi nyelv az ősi pre-sumér tamil nyelvből származik, ezt beszélték a Lyrán és a Plejádokon is. Vannak plejádi leszármazottak a Földön, de más fajok is hagytak itt leszármazottakat.
Válaszolok
Majoros válasza: Nándor bejegyzésére 2015-10-07 07:48:56
Ez pontosan így van. Ők direkte, tudatosan csinálják azt, amit csinálnak.
Válaszolok
Nándor válasza: Erzsébet bejegyzésére 2015-10-01 21:03:17
Nehogy azt hidd, hogy szegény hülyék nem látják a fától az erdőt. Általában az a baj, hogy ők pontosan azt szeretnék, ami kialakulóban van: a nemzetállami keretek felszámolását; irtóznak a nemzeti érzésektől, azok ugyanis egy-egy ország szuverenitásával meg egyéb kellemetlenségekkel járnak.

Érdemes eltöprengeni azon, hogy valakinek miként fér meg a fejében együtt a két gondolat:

1. Trianon jogos,
2. jöhetnek idegen népek, és nyugodtan telepedjenek meg határainkon belül, sőt választójogot nekik.

Agyfasz.
Válaszolok
Erzsébet 2015-10-01 20:41:03
A politikusoknak meg kell érteni hogy Ők a népért vannak. Meg kell tanulniuk meg hallani a hétköznapi emberek szavát. Azokét akik rájuk voksoltak. Nagyon sokszor egy egyszerű ember, aki saját bőrén tapasztal dolgokat, bölcsebb mint ők. Sajnos nagyon elszakadnak meg választásuk után a valóságtól. Egyre inkább a realista politikusok a népszerűbbek. Többet kéne járniuk TEREPRE az emberek közé. Ne újságokból tájékozódjanak, mert a legtöbb újság hazugságokat ír, akad azért kivétel. az ENSZ vezetőjével és az EU. vezetőivel is tele van az emberek hócipője. Egyszerűen irreálisan látnak dolgokat. Ráadásul ötleteik sincsenek hogy kéne egy problémát megoldani. Elég volt a tegnapi beszédeket végig hallgatni. Most igyekeztem nagyon visszafogottan leírni a véleményem. Nógrádi Györgynek jók a meg látásai, sajnos igaza van.
Válaszolok
Nándor 2015-10-01 19:39:54
http://dekadencia.blogstar.hu/2015/10/01/hc-strache/21342/
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?