Blogolj!

Itt a nihil: rövid visszatekintés a hazaárulás módszertanára


Nihil. Ebben a helyzetben vannak most mindazok, akik májusban még az Orbán-kormány közeli bukását vizionálták. Ez a helyzet a teljes nihil. A megtörtség, ami után jön a lelki és politikai megsemmisülés. Az átvert utcai harcos önkéntesek számára a lelki megsemmisülés jön. A bevándorlást álproblémának hazudó, az idegeneket behívó, az országot lejárató, a lépten nyomó fasisztázó, a rendőreinket, katonáinkat meggyalázó balliberális pártpolitikusokra pedig a politikai szemétdomb vár hamarost.

Kialakult egyfajta nihil érzés a bevándorlófronton. Akik korábban hangosan, vagy tevőlegesen támogatták a beözönlést, ma már inkább otthon hallgatnak.

Ők maguk is belefáradtak, beleuntak a beözönlőkbe. Pedig ők aztán belerúgtak mindenkibe százszor, aki nincs velük egy véleményen, de hiába. Azt tapasztalták, nem hogy nem nő a támogatottságuk, de egyre inkább fogy körülöttük a levegő. A média minden igyekezete ellenére ezt a háborút elvesztették. Nem csak a csatát, az egész háborút.

Pedig hogy reménykedett a sok lánglelkű balos és liberális forradalmár, hogy a netadós tüntetések után ismét fegyvert kaptak a kezükbe. Májusban már a kormány leváltásáról vizionáltak – igaz, jobbára részegen és/vagy befüvezve.  

Emlékezzünk csak: a balliberális pártok ostobácska képviselői egymás sarkát taposva furakodtak a kamerák elé, hogy kaján vigyorral vágják az emberek képébe, hogy a bevándorlás egy álprobléma, amelyet a Fidesz kreált. Mondhatnánk mi most kaján vigyorral, hogy akkor eléggé messze elér a Fidesz keze, mert milliók mozdultak meg, álproblémaként… Persze nem tesszük, hiszen az álproblémából nagyon is valóssá vált probléma még itt ül tíz- és százezrével a nyakunkon.

Közben a civilnek hazudott másod és harmadrangú balliberális pártkatonák, magukat civilnek hazudva intéztek támadást a kormány ellen. Soros és ki tudja még milyen „civil” pénzen több tízmilliós reklámkampányban szidták országszerte a kormányt. Az már csak hab a tortán, hogy minderre Simicska (g.) Lajos adott lehetőséget a legjobb plakáthelyein.

Amikor aztán ténylegesen ezrével özönlöttek a bevándorlók, akkor az összefogás helyett ismét csak a politikai cél számított a ballibeknek. Mindenkit, akit csak tudtak kivezényeltek az utcára (max párszázan lehettek) látványosan segíteni a szegény, jobbsorsra érdemes, háború elől menekülő agysebész és atomfizikus menekülteket.

A média teljes fegyverzettel állt hadrendbe, futószalagon gyártották a média felületekre és a közösségi portálokra a kitalált szívszorító sztorikat, a hazug fotókat, a kormányt lejárató „beszámolókat”.

A balliberális média és politikai csürhe minden szinten hozta a szokásos formáját: amúgy Kádár módra idegen „csapatokat” hívtak be az országba. Csak most nem katonákat, hanem kamerával, fényképezőgéppel, és laptoppal felszerelt, politikavezérelt „tudósítókat” és persze a teljes balliberális uniós politikai sleppet.

„Jó szokásukhoz” híven semmiféle aljas hazugságtól, rágalomtól nem riadtak el, amúgy sztálini módra a cél szentesítette náluk az eszközöket. És mint láthattuk, az eszközökben nem válogattak.

A dezinformációs hazugságáradatban odáig elmerészkedtek, hogy amikor vesztésre álltak, már nem csak miniszterelnököket - lásd Faymann, Milanovic, Renzi- hanem magát az ENSZ főtitkárt belerángatták ostoba nyilatkozatokba.

De hiába az összehangolt támadás, az emberek inkább a saját tapasztalatuknak, a saját szemüknek hittek. Ezrét aztán a balliberális csürhe menekültpátyolgatással álcázott kormány elleni támadása előbb itthon, majd nemzetközi szinten is összeomlott.

A magyar emberek döntő többsége, párthovatartozástól független a kormány mellé állt. A lóvá tett, és utca harcossá odalökött, bevándorlópátyolgató önkéntes idióták türelme, ideje, ereje gyorsan elfogyott, és szépen csendben hazatakarodtak. Nem bírták az idegi nyomást, amit az őrjítő kettősség okozott. Aki közülük ugyanis nem volt teljesen hülye és vak, az láthatta, hogy éles ellentétben van a valósággal az, amit mondaniuk kellett. Testközelből tapasztalták, hogy a beözönlők döntő többsége bizony nem széplelkű szomorú család, hanem hőzöngő, követelőző, fenyegetőző és gátlástalan csürhe.

Ezek a felheccelt önkéntes idióták – teljesen jogosan – úgy érezték, hogy becsapták azok, akik az utcára vitték őket. Forradalmat, Orbán leváltást és békés bevándorlókat ígértek. Támogatást, pénzt, paripát, fegyvert. Ehelyett kaptak mérhetetlenül ostoba, cinikus gyurcsányi örjőngést a tévében, a többiektől pedig lapos kussolást. Az utca emberétől meg értetlenkedést, majd dühöt és megvetést.

Segíthettek a saját erejükből, pénzükből, ameddig futotta rá. És persze szembesülhettek azzal is, hogy minden médiahazugság ellenére az állam, a főváros, és az egyházak látják el a bevándorlókat.

A magyar határ ostroma, a kődobáló vadak, a gyermekeket kerítésen áthajigáló férgek látványa pedig végleg nyilvánvalóvá tette minden épelméjű magyar számára, hogy a bevándorlás nem hogy nem álprobléma, hanem a legvalósabb és leghúsbavágóbb ügy ebben az évtizedben.

A külföldi nyomás is gyorsan és látványosan omlott össze. Néhány, a facebookon sápítozó szerencsétlen Orbángyűlölő idiótától eltekintve minden magyar polgár számára nyilvánvaló, hogy az uniós országok vezetői egytől egyig be fognak állni a beözönlést akadályozók sorába, vagy különben rövid úton zavarják el őket a saját választóik.  Akár tetszik, akár nem, Orbán élharcossá vált, az ő kezében van a zászló Európában. Két lehetőség van az európai vezetők előtt: vagy követik, akár fogcsikorgatva, vagy elbuknak.

Ebben a helyzetben vannak most mindazok, akik májusban még az Orbán-kormány közeli bukását vizionálták. Ez a helyzet a teljes nihil. A megtörtség, ami után jön a lelki és politikai megsemmisülés. Az átvert utcai harcos önkéntesek számára a lelki megsemmisülés jön. A bevándorlást álproblémának hazudó, az idegeneket behívó, az országot lejárató, a lépten nyomó fasisztázó, a rendőreinket, katonáinkat meggyalázó balliberális pártpolitikusokra pedig a politikai szemétdomb vár hamarost.

6
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/21269/pics/lead_800x600.jpg
európa,gyilkosok,gyurcsány ferenc,katonai fellépés,kerítés,menekültek,migránsok,rendőr,terrorista
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 6 db hozzászólás érkezett!
Alex válasza: hunor bejegyzésére 2015-10-08 16:58:57
hogy a lofaszba adtak neked ilyen igazi magyar nevet, egy ilyen ballibsi liberosnak?
Válaszolok
Alex válasza: hunor bejegyzésére 2015-10-08 16:57:15
te akkora hulye vagy, hogy meg ordit faszi
Válaszolok
Éva válasza: hunor bejegyzésére 2015-09-29 19:21:01
Egy viszonylag pontos kórkép az ellenzék nagy melléfogásáról. Ezek vagy tényleg ennyire idióták, vagy nagyon megvezették őket. A civil migráns simogatók meg... a pokolhoz vezető út is jó szándékkal van kikövezve. :D
Válaszolok
Éva válasza: izirajder bejegyzésére 2015-09-29 19:15:51
Max. a keményen dolgozó német kisember. Merkel láthatóan nagy sz@rban van, de makacsul kitart az "engedjétek hozzánk a szíreket!" szlogen mellett. Sokért nem adnám, ha tudnám mivel lehet még zsarolni azok után, hogy az autóiparukat már behúzta az USA...
Válaszolok
izirajder válasza: hunor bejegyzésére 2015-09-29 12:47:52
Szerencsetlen nemetek mar nagyonn kihatralnanak az egeszbol csak mar nem lehet!
Válaszolok
hunor 2015-09-29 08:36:22
elég nagy mellébeszélés ez a cikk...
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?