Blogolj!

Most akkor a cionisták vagy a muzulmánok akarják elfoglalni Magyarországot?


Valóban a cionisták szabadították ránk a muzulmán hordát vagy csak a jobbik bukásra álló vezetésének újabb, országlejárató hülyeségeit terjesztik az emberek? Logikai egyszeregy, még ha fáj is egyeseknek!

Évek óta szembesülök a hithű jobbikosok által terjesztett tuti infokkal, cikkekkel, amiben leleplezik a szörnyű cionista összeesküvéseket, melyeknek célja nem más, mint Magyarország, megszállása, elfoglalása, elpusztítása.

Ezerszázalékosan biztos információik voltak arról, hogy a vizünk és vagy termőföldünk kell az izraelieknek, ezért tervszerűen folytatják a magyar víz, termőföld ellopását, jobb esetben bagóért történő felvásárlását.

Rendszeresen tették közzé a tuti infokat arról, hogy izraeliek tömegével – különrepülőkkel – jönnek Magyarországra szavazni egy-egy választáson. (Hogy hány különrepülő kellene ahhoz, hogy a 4-5 millió szavazó döntését érdemben befolyásolni lehessen, az megérne egy külön misét, de hát, mint tudjuk a legegyszerűbb logika és az összeesküvés elméletek szöges ellentétben állnak egymással)

No és persze a jobbikos nézőpontú politikai leleplezések sem maradhattak ki az észosztásból. Hányszor, de hányszor tették közzé Orbán zsinagógabeli fotóját, azzal a körítéssel, hogy a magyar miniszterelnök, íme, eladta Magyarországot a cionista zsidóknak.

A jobbikos vezetésű magyar város kivel mással, mint egy iráni várossal lépett szövetségre. Vona Jobbik elnök meg a zsidók ősellenségével, a muzulmánokkal parolázott, a muszlimokat és a muszlim vallást a világ jövőjének, előremutató példának nevezve.

Miről írnak ugyanezek az emberek mostanság?

Ugyanazzal a lendülettel és hévvel most muszlim hordákról és arab terroristákról üvöltöznek, és persze sohasem felejtik el hozzátenni, hogy ezeket a - szerintük „rohadt állatokat” - a cionisták szabadították Magyarországra és az egész Európai Unióra.

És nem, nem szakad rájuk ekkora baromság után sem az ég! Mindent elbír, úgy tűnik…

Tehát, szerintük azok a cionisták szabadították Magyarországra a muzulmán hordát, akik megvásárolták és/vagy ellopták maguknak ezt az országot. Érthető nem? Miután az övék itt minden, vagy legalábbis nagyon fáj rá a foguk, idecsődítenek pár millió ősellenségüket… Logikus, nem?

Hogy mi érdeke lenne Izraelnek ránk és egész Európára rászabadítani a muzulmán hordát, arra egyelőre nincs válasz. Logikusan nem is lehet! Hiszen miért lenne érdeke Izraelnek a muzulmán térhódítás, az iszlám terjedése, megerősödése? Miért lenne érdeke Izraelnek, hogy a Zsidó Államot politikai és anyagi értelemben az elvtelenségig támogató Európai Unió helyett egy muzulmánok uralta Európa legyen? Miért lenne érdeke Izraelnek, hogy az Izraelen kívül legnagyobb zsidó népességgel bíró Európára a gyilkos muzulmán hordát rászabadítsa? Teljesen nyilvánvaló, hogy ez nem érdeke Izraelnek, nem érdeke a cionistáknak.

Mindez persze egyáltalán nem zavarja azokat a jobbikos idiótákat, akik a muzulmán hordák beözönlését is a cionisták/Izrael nyakába akarják varrni.

Ez akkora baromság, hogy nagy valószínűséggel nem maguktól találták ki. Egyrészt a jobbikos vezérkar így akarja eltüntettetni a korábbi, már emlegetett emlékeket, a nagy muzulmánbarátságukról. Másrészt a féktelen és gondolkodás nélküli zsidógyűlölet a jobbikosok legnagyobb kohéziós összetartó ereje. Most, amikor a jobboldali magyar kormány ereje teljében sikeresen védi meg Magyarországot a jobbikosok által eddig szeretve tisztelt muzulmán hordától, akkor nagy a veszélye annak, hogy a nem elkötelezett jobbik szimpatizánsok otthagyják a muzulmánimádó Vona pártját és a Fideszhez csapódnak. Ezt akarja harsány zsidózással, cionistázással megakadályozni Vona és bandája.

Hogy teljesen illogikus, amit mondanak? Na és! Mikor beszéltek a jobbikos vezetők logikusan? Leginkább soha. Miért pont most, a lejtmeneti pánikban változtatnának ezen?

Végezetül, mielőtt valami - félanalfabéta, szövegértelmezésben és logikus gondolkodásban igen gyenge - jobbikos eszement liberálisnak bélyegezne meg, leszögezzük: nem tartjuk jónak a muzulmánok bevándorlását, befogadását. Szükségesnek tartjuk a határvédelmet, szükségesnek tartjuk, hogy az egész Európai Unió egységesen lépjen föl a beözönlés ellen! Nem tartjuk elfogadhatónak a kötelező befogadási kvótát, és nem akarjuk, hogy akár Magyarországon, akár az unió más államában gazdasági menekülteket telepítsenek le. Akik itt vannak, azoknak távozniuk kell, akik be akarnak jönni, azokat nem szabad beengedni.

Ugyanakkor a valódi felelősöket kell megnevezni, nem ostobán és teljesen logikátlanul zsidózni, mert azzal csak ártanak Magyarországnak és ártanak mindazokak, akik itthon és az unióban a keresztény Európa védelmében lépnek föl! 

4
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/21152/pics/lead_800x600.jpg
cionista,európa,izrael,jobbik,kerítés,menekültek,migránsok,összeesküvéselmélet,terrorista,vona gábor
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
pal 2015-10-09 22:30:14
Nagyon jó írás.
Válaszolok
MILA 2015-09-24 21:37:35
ui.: az eu gyengítésének több oka is van - pl. TTIP alkalmazása könyebb lesz, vagy a németek tovább erősödésének akadályozása, társadalom identitás gyengítése mert akkor a tömegek jobban irányíthatók, központosítottabb pénzügyi vezetés elősegítése.......a további okok is láthatók lesznek csak nyitott szemmel kell járni - jó reggelt!
Válaszolok
MILA 2015-09-24 21:07:35
Sajnos a történelem lényegesebb pillanatai pont azt igazolják hogy a cionista politika keményen jelen van. Csak néhány ügy: - I.világh. /Balfour egyezmény/ a világ legnagyobb átverése volt a cion. részéről /nem tanítják/ - II.v.h. német/szovjet meg nem támadási megállapodás /átverés/ - Palesztina elfoglalása/népirtás /no komment/ - arab tavasz - ukrán lépés....stb. és most bevándorlás. Ebben a káoszban a hírek már meg sem említik a TTIP sunyi elfogadtatását. De már készülőben a FED kamatemelése. A szervezők ugyanazok és ez nem összeesküvés elmélet, hisz a történteken már túl vagyunk - TÉNYEK VITA NÉLKÜL. Szóval a cion. politika/stratégia következetesen van felépítve és a PROFIT az úr, erkölcs, morál, igazság nélkül!!! A kiszolgáló cselédek a liberálisok akik az annyukat is eladnák ha valaki fizet. TÉNY hogy sunyi módon cselekszik ez a team, ha kell hazudnak /a vallásuk megbocsátást biztosít/ és ettől nem csoda hogy hányni kell. Nem vagyok antisz.
Szóval csak úgy ráfogni az összeesküvés elméletre a jobbikos vagy más csapat
ilyen irányú kritikáját, az enyhén szólva is tájékozatlanságot jelez, vagy hülyeséget vagy egy pártkatonát. IGAZAT KELLENE ÍRNI HA MÁR ÍRÁSRA ADJA A FEJÉT.
Válaszolok
MILA 2015-09-24 20:37:47
Megnyugtató lenne ha a cikknek igaza lenne
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?